Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vidéki, aki Lukrécia - is

#9550 Re: Re: Re: Re: Re: Mert Te egy áldozat voltál, vagy...

2012-04-07 21:05

#9549: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Mert Te egy áldozat voltál, vagy... 

Na, van egy kis kavar. Lukrécia, azaz én soha nem kapcsoltalak össze a büdöskomcsizóval, az Szerénke volt.

Biztos, hogy én is szóltam durvábban néha, ha így van, szóljál rám. Abban igazad van, hogy nem kell mindent véresen komolyan venni, de néha az ember érzékenyebb. Én általában is kicsit érzékenyebb vagyok időnként, sok volt nekem az elmúlt 2 év, 3 éve május 19-én a fiamat, 1 éve lesz, hogy május 28-án a férjemet temettem. Pedig azt mondják, a május a legszebb hónap. Sokáig én is így voltam vele. Van, hogy kicsit könnyebben, van, hogy nehezebben viselem, de depis nem vagyok és általában igyekszem a jobbik oldalról megközelíteni a dolgokat. Amennyire tudom, leterhelem magam fizikálisan, így általában nem töltöm álmatlanul az éjszakákat. Jobb, mintha gyógyszerrel tömném magam halálba.

Most éppen egyedül töltöm az ünnepeket, mert egy héttel elcsúsztattuk a gyerekek programjai miatt au unokalátogatást.

Még egyszer Kellemes Ünnepeket.

Válaszok

Sz.

#9556 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-08 01:22:39

#9550: Vidéki, aki Lukrécia - is - Re: Re: Re: Re: Re: Mert Te egy áldozat voltál, vagy...

Lukrécia!  Emlékeim szerint, Filikét, mindannyian összekapcsoltuk a büdöskomcsizóval, csak Te - és a többiek - kevésbé, mint én, - ha úgy tetszik, én sokkal jobban, mint Ti.  - Nézd, engem még soha nem vezettek meg, csak nem Filike lesz az első?  Ez nem volna szép tőlem.  - Segíts megálmodni, jó éjt!