Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Szerénke

#9573 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-08 19:32

#9572: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Szia! Jól tetted. - Én nagyon szem előtt voltam és konyhai műveleteket végeztem, a holnapi főzés előkészítése céljából.

Válaszok

Lukrécia

#9574 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-08 20:54:26

#9573: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Látod, engem ezek a feladatok mostanában elkerülnek. Magamra nincs értelme komolyabban főzni. 3-4 napra megfőzök egy egytál-ételt, aztán rájárok, míg el nem fogy. Kicsit variálom, mint pl. tegnapelőtt főztem egy marhahúslevest, amit imádok. Első nap etttem a leveszöldséggel, tegnap főztem egy sóskát, azt ettem a főtthússal, holnap megint eszek levest, főtt húst, majd valami sütit veszek a cukrászdában másodiknak és komplett lesz az ebéd. Még az sem biztos, mert általában egy tányér leves is elég. Nyáron többet fogok főzni, mert az unokákat fogom sűrűn etetni.

Engem szerintem megcsípett a cecelégy, mert úgy érzem, hogy levélírás közben el fogok aludni.

Nemrég beszéltem telefonon a menyemmel, aki mondja, hogy odaadom egy pillanatra a kagylót Virágnak, mert dolog van. Virág átveszi, kérdezem, mit csinál. Mondja, hogy kakiltam. Mondom, akkor miért adta oda neked a mama a kagylót? Hát azért, mert kitörli a popsimat. Kérdem, hogy: Te nem tudod kitörölni? De igen, csak a mama sokkal jobban. Míg ezt megbeszéltük, mama kitörölte és folytattuk a beszélgetést. Imádom, amikor ilyenek.

Na, most Neked is írtam egy hosszút. Ma már emilben is írtam vagy huszat, lassan tényleg kiadhatnám Örkény után szabadon az egyperceseimet.

Most elköszönök.