Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#9609 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekem Nyiki jobban bejön!!!

2012-04-10 16:31

#9608: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: Re: Nekem Nyiki jobban bejön!!! 

Gyere holnap Szárszóra a Költészet Napját ünnepelni. Méltóbb helyen nem is lehetne, mint a József Attila múzeumben. Én ott leszek!

És még én is szimpatizáns is vagyok!

Válaszok

V.

#9610 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekem Nyiki jobban bejön!!!

2012-04-10 16:50:44

#9609: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekem Nyiki jobban bejön!!!

SZIASZTOK!!!!!! ÉN IS MENTEM VOLNA, HA IDŐBEN SZÓLSZ ELCSERÉLTEM VOLNA A SZABINAPOMAT. AZ ÖREG BIZTOSAN LEMEGY ÉN IS MENNÉK SZIVESEN, DE MÁR KÉSŐ. VAN NEKIK KOCSIJUK BIZTOS AZZAL UGRANAK LE. LÁTOM MEGIGÉRTE. GYURCSÁNY FERENC NEM LESZ OTT NEM TUDOD????? UGY SZERETNÉK VELE TALÁLKOZNI EGYSZER!!!!!! SZIASZTOK ÉS JÓ SZÓRAKOZÁST!!!!!!  MÁR ELNÉZÉST, DE AZÉRT MÁSKOR ELŐBB SZÓLJÁL ILYEN HOSSZU ÚT ELŐTT.

egy GYF szimpatizáns

#9612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekem Nyiki jobban bejön!!!

2012-04-10 17:38:10

#9609: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nekem Nyiki jobban bejön!!!

Hali, nem megyek, mert nincs kivel. Nem szeretek egyedül menni sehova, nem is szoktam. Fiatalkoromban is bevittem 2 csajt dolgozni a céghez, csak ne kelljen egyedül mennem a III.ker-ből a Belvárosba. Később, mármint a szanálás után, azért költöztem a Belvárosba, hogy 3 perc alatt beérjek. Az azért jó volt, mégis sokszor elkéstem. Filiszteust miért nem hívtad, mikor olyan jól elvoltatok tegnap. Neki oldalakat írtál, nekem meg elküldtél egy üres hsz-t. Azért örülök, hogy ilyen jól elvagytok.

A temetésemet én is úgy képzelem el, mint F., csak kérdés, hogy a gyermek hogy gondolja. Pl. a fiam - anyukám halála után - szombatonkénti buliból hazafelé - piásan - mindig szólt a csajának, hogy "Babóca, vigyél a temetőhöz!" Ezt Dóri mesélte el, hogy hajnalonként bemászott a temetőbe. Ilyen is van.