Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#9633 Re: Re: Veszélyes jószágok

2012-04-11 10:37

#9631: L. - Re: Veszélyes jószágok

Ismerem ezt az elméletet. Sok jel tényleg arra engedett következtetni, hogy baleset volt. Akikkel utolsó óráit töltötte, arról, számoltak be, hogy bizakodó hangulatban volt. Persze egy labilis idegállapotú embernél könnyen változik a hangulat optimizmusból a legmélyebb pesszimizmusba. Szerintem ez már soha nem fog kiderülni.

Jó szórakozást!

Válaszok

Lukrécia

#9634 Re: Re: Re: Veszélyes jószágok

2012-04-11 15:17:04

#9633: filiszteus - Re: Re: Veszélyes jószágok 

Na, már megint elszállt, szerencsére nem írtam olyan sokat.

Szóval: Költészet napja keretében a balatonszárszói ált. iskolában szavalóverseny van minden évben. A József Attila múzeumot kb. 2 évig úniós pénzből ujították fel, nem kis pénzt beleverve. Márciusban adták át a szakmának, ma a nagyközönségnek. Egy művészettörténész asszony, aki a felujítást is irányította, tartott egy nagyon színvonalas bevezető előadást, majd a kaposvári Táncsics gimnázium nyugalmazott igazgatója, egykori magyartanára József Attila munkásságáról tartott előadást, ami nagy élmény volt. A művészettörténésznő is elég hosszan beszélt a haláláról, ő is meghagyta nyitottan a kérdést, ő is azt mondta, hogy már soha nem fog kiderülni az igazság. Sok minden szól mellette, sok minden ellene. Tetszett az is, hogy semminemű politikát nem szőttek bele, kifejezetten a költészetére volt sarkítva minden.

Hát ennyi, örülök, hogy elmentem.

Szia