Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#9726 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-17 08:35

#9725: filiszteus - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Nem ő az egyetlen ronda ember, akinek szép gyereke születik.

Egyszer régen ifjúkoromban volt nekem egy kolléganőm, aki évekig együtt élt a Basilides Zoltán nevű színészünkkel. Egyszercsak teherbe esett, megszülte a gyermeket és a Bazi kirúgta, hogy nem tőle van a gyerek. Apasági per lett belőle, ahol a Bazi azzal érvelt, hogy azért nem lehet tőle a gyerek, mert a gyerek nagyon szép. Nyomós érv.

Válaszok

egy GYF szimpatizáns

#9728 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-17 09:10:14

#9726: Lukrécia - Re: Re:

Áh, most nézem, a képen nem valami szépek az Áder-gyerkőcök, jöjjön inkább a gólya...  Orbán fia, a Gazsi gyerek, az elég helyes, Ő a mamájára hasonlít, meg - úgy emlékszem - még a legifjabb kislány, Flóra, hasonlít Anikó asszonyra. Anikónak helyes pofija van, csak mindig olyan "bánatos"?!  Az Áder - szerintem - nem ronda, csak hülyén néz ki.  - A Basilidest ismertem, tök jó fej volt! A Greguss Zoltán meg eccer elcsalt minket mulatni, hát tudott! Ő nótázott egész éjjel, pedig mán sokéves vót. Volt is nálunk a cs.házba, mert hazaugrottam átöltözni, a szüleim külf-ön voltak. Emlékszem, asszondta, hogy olyan boszorkány vagyok, mint Gobbi Hilda. Hm, ezzel azt akarta mondani, hogy buzi vagyok? Most jutott eszembe ez a baromság. Képzeld, a Bitskeyt meg eccer hazaküldtem, hogy hozzon a kisfiáról egy képet. Vazze, elment és hozott, nagyon édes kisfia volt, én meg imádtam a szép kisfiúkat.  Akkor azt mondta, hogy a Margit-hídnál lévő "OTP házban" laknak. Jó sok művész urat megismertem a melóhelyemen. Többek között Aradszkyt, Kóbort, Szörényit, Bródyt, Kislatyit, Dusánt, Zoránt, vele jó kapcsolat is maradt, Ő egy nagyon intelligens pasi. A kedvenc focistámat, Tichy Lajost.  A Donnert Leopold artista elefánt etető fiát, az csak arra vót jó.  Picard Attila artistát, 3-an voltak tesók, Ő volt a legifjabb,  az egyik kollégám szomszédjai voltak. Jó volt az a melóhely, 8 évig dolgoztam ott. Na, jó éjt, nemsokára tenisz, lehet még alszom addig, mert olyan álmosító idő van felénk. Sz.

filiszteus

#9731 Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-17 11:49:42

#9726: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Kissé elfogult vagy. Soha nem voltak homoerotikus hajlamaim, de azért azt látom, hogy Áder jános egy kifejezetten jóképű férfi. A pártállásától függetlenül.

nem állítanám ezt pl. a csipás szemű Rogán Tóniról. Neki meglehetősen visszataszító külseje van.