Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy baloldali

#9924 Re: Re: Re: Egy próbát megér...

2012-04-24 13:56

#9923: Lukrécia - Re: Re: Re:  Egy próbát megér...

Orbán jelezte, hogy 3 éven belül szeretné olyan helyzetben látni Magyarországot, hogy nem függ senkitől sem az energia ellátásban. Azt hiszem, hogy egy valamitől mégis csak függni fog, hogy kitudjuk-e fizetni egyáltalán az energiát?? Igy is már össze-vissza lopják a zemberek az áramot.  Valószinűleg, hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy egekben vannak az ára. De mi a bánatból fizessenek, ha nincs jövedelmük?? Bár addigra már meg kellene, hogy legyen a beígért 1.000.000 munkahelyből az 500.000. 200.000-nek már mostanra is kellett volna, hogy legyen.

Mára is jutott adó!! Jön a biztosítási adó??  Én örülök neki, hogy kiderül nálánál galádabb hazug ember ebben az országban nem létezik.

Neked pedig jó munkát a szárszói tatarozáshoz!! Majd lemegyek meózni vagy inkább melózni menjek, ha a szakmámba vágó munka lesz akkor is szivesen lemegyek segíteni. Sziasztok.

Itt is borús az idő, de hétvégre nyári meleget jósolnak.

Válaszok

anti-fidesz

#9925 Re: Re: Re: Re: Egy próbát megér...

2012-04-24 14:26:55

#9924: egy baloldali - Re: Re: Re: Egy próbát megér...

...és hol a k anyjában vannak a befektetők, miért nem vonzza őket a régió legversenyképesebb személyi jövedelemadója???

...így b.szhatjuk a nyári meleget!!!

Lukrécia

#9930 Re: Re: Re: Re: Egy próbát megér...

2012-04-24 15:44:31

#9924: egy baloldali - Re: Re: Re: Egy próbát megér... 

Szióka!

Sierült az OBIBAn hagynom potom 42.000,- Ft-ot, de kellett a tatarozáshoz. A kőművesek ketten remekül haladnak és szépen dolgoznak. Ha így haladnak, holnapután be is fejezik. Szeretem, mikor nem úgy dolgozik, akivel megállapodtam, hogy azt lássam, hogy hogy készül átverni. Ez a fiú olyan becsületes, hogy nekem más nem is fog kelleni, ha valamit meg akarok csináltatni. Nem mellesleg szépen is dolgozik.