Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

2012-04-24 14:36

Remélem Feri megy a sittre, ahová való!!!!!!!!!!
anti-fidesz

#9927 Re:

2012-04-24 15:15

#9926: -

Nem hiszem, nem fog már beférni oda!!!!!!!!!!

egy GYF szimpatizáns

#9928 szeretettel

2012-04-24 15:31

Anonima

#9929 Re: Re: Re: Re: Re: Egy próbát megér...

2012-04-24 15:43

Lukrécia

#9930 Re: Re: Re: Re: Egy próbát megér...

2012-04-24 15:44

#9924: egy baloldali - Re: Re: Re: Egy próbát megér... 

Szióka!

Sierült az OBIBAn hagynom potom 42.000,- Ft-ot, de kellett a tatarozáshoz. A kőművesek ketten remekül haladnak és szépen dolgoznak. Ha így haladnak, holnapután be is fejezik. Szeretem, mikor nem úgy dolgozik, akivel megállapodtam, hogy azt lássam, hogy hogy készül átverni. Ez a fiú olyan becsületes, hogy nekem más nem is fog kelleni, ha valamit meg akarok csináltatni. Nem mellesleg szépen is dolgozik.

Vendég

#9931 Re:

2012-04-24 15:48

Te meg menj a Föld alá, Te meg odavaló vagy. Tán csak nem büdöskomcsizni jöttél, te Senkiházi? Menjél egy Orbán vagy Vona fórumra, ott köpködjél.

Vendég

#9932 Re: Re:

2012-04-24 15:49

#9927: anti-fidesz - Re:  

Tele van FIDESZ-hívőkkel.

anti-fidesz

#9933 Re: Re: Re:

2012-04-24 15:55

Vendég

#9934 Re: Re: Re: Re:

2012-04-24 16:04

#9933: anti-fidesz - Re: Re: Re:  

Van belőlük már így is, de lesz ez még több is.

anti-fidesz

#9935 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-24 17:38

#9934: - Re: Re: Re: Re:

Lesz, sokkal több is.

Anonima

#9936 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-24 19:31

#9935: anti-fidesz - Re: Re: Re: Re: Re:  

Lesz még szép, lesz még szép, kiderül még az ég... (Homonyik Sándor örökérvényűje 1990-ből)

De mikor????????????????????

Vilmos

#9937 OLVASSÁTOK EL!!!!!

2012-04-24 19:52

SZIASZTOK!!! UJRA JÁRHAT A POLITIKUSOKNAK A 10 MILLIÓS VÉGKIELÉGITÉS!!!!! MELÓZOK CSAK A FŐNÖK IS UTÁLJA ŐKET ÉS MEGENGEDI, HOGY LEVEZESSEM A MÉRGEMET ÉS MÉG MEGISZUNK EGY WHISKYT IS. NEM TUDOM MIT HISZ MAGÁRÓL MÁR EZ A TÖRPEUSZKÁR?????
Lukrécia

#9938 Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

2012-04-24 19:55

#9937: Vilmos - OLVASSÁTOK EL!!!!! 

Ez komoly? Ma nem néztem még semmi híradást, mással voltam elfoglalva. Ekkora patkány bandát!!! És a választópolgárok jelentős részének még mindig ez tetszik.

Vilmos

#9939 Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

2012-04-24 20:09

#9938: Lukrécia - Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

SZIA LUKRÉCIA!! ITT A FŐNÖK MELLETTEM LEITTUK MAGUNKAT, HÁT AMI HIREKET MA HALLOTTUNK NEM IS CSODA. ÁLLITÓLAG NAGY BUKOVÁRI LESZ 2014-BEN, EZÉRT IS KÉSZITIK ELŐT MAGUKNAK A VÉGKIELÉGITÉST. INKÁBB ÖNKIELÉGITÉST VÉGEZNÉNEK, MERT AZ AZÉRT JÓVAL OLCSÓBB LENNE A TETVEKNEK!!!!! NE, HOGY AZT GONDOLD???? NEM TETSZIK EZ MÁR A KUTYÁNAK SE!!!!! CSAK NEM MENNEK EL A ZEMBEREK SZAVAZNI, DE MAJD AMIKOR ITT AZ IGAZI VÁLASZTÁS SZERINTEM NAGYON IS ELFOGNAK MENNI, MERT HALLOK ÉN ELÉGEDETLENKEDŐT ÉPPEN ELEGET, CSAK MOST MÁR KIVÁRJÁK A VÁLASZTÁST SAJNOS. ADDIG IS REMÉNYKEDJÜNK, HOGY HÁTHA LELÉPÉSRE KÉSZITIK ELŐ A TEREPET. MÁR AKKORA A KÁOSZ, HOGY LEHET NINCS MÁS VÁLASZTÁSUK, MINT ELKOTORNAK A 10 MILLIÓVAL!!!!!!

Lukrécia
Vendég

#9940 Re: Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

2012-04-24 20:11

#9939: Vilmos - Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!! 

Szia, Vilike, aki nem Filike!

Ezek örök életre akarják a kormányrudat megkaparintani, éppen elég jel mutat erre. A határon túliak szavazata például ebbe a katgóriába tartozik. Én ha határon túli lennék, kicsit elgondolkodnék, hogy az anyaországban élőkkel meg szabad-e tenni ezt az ocsmányságot. Észre kellene venniük, hogy őket ugyanúgy lapátra tudják tenni, ha nincs már rájuk szükség, mint az előző kormányzásuk idején Torgyán papát. Ezeket az embereket úgy átverték, hogy tán még jobban, mint az itthoniakat. Ezeknek az embereknek az érzelmeikre próbálnak hatni, sajnos sokszor nem sikertelenül. Én csak reménykedek, hogy kevesen lesznek. Ha egy újabb választást megnyernének, az az ország teljes összeomlását jelentené, az sem biztos, hogy most nem fog megtörténni.

Te meg ne igyál, egy Orsós miatt sem érdemes magadat a sárgaföldig leinni. Utána pedig csak a kellemetlen ébredés jön sok fejfájással. Nem éri meg, legalábbis berúgni nem éri meg és még pénzbe is kerül.

egy GYF szimpatizáns

#9941 Re: Re: Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

2012-04-24 21:20

#9940: Lukrécia - Re: Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

Vilmost miért dumálod le a a piálásról, hogy Neked több maradjon???  Egyébként a főnöke ingyen adja neki, had igyon. Nem tom' hány éves, de 25 éves koromig én is szoktam sörözni, de - érdekes - otthon soha. Olvastam én is, amiről Vilmos írt, de engem már nem hoz izgalomba ezektől semmi. Majd megyünk vidékre lakni és ott meg tudunk élni, vénségünkre már nem mindegy, hogy hol élünk? Úgysem igen megyek sehova, ott is szoba a szoba. Majd megy a kisvasút a ház előtt, ott csörgedezik a patak, ha az enyém lesz egyáltalán az a ház? Előbb utóbb elválik az is és akkor vissza Zala megye. Ha van kedved, nézd meg, Páka község, Lentitől 10 km-re van, asszem 1400 fő lakossal. Van ott vonat Egerszegre, busz mindenhova és kész. Nagyon rendben van a község, sokkal különb, mint Rákosborzasztó. Nekem azért vannak ott rokonaim, az ismerősöket pedig, ha van kedvem, 5 perc alatt tudok szerezni. - Kisfiam pedig cserélje el ezt a  kecót egy kisebbre, azt fenn tudják tartani. Ott a kisház nekik hétvégeken, az az övé, oszt' élje az életét, ahogy tudja. Úgy látom, hogy ezt a lányt már nem lehet levakarni, talán nem is akarja. Csak gyerekük ne legyen!!!

OV pedig mondjon le, mert amennyit Ő hazudott, annyit nem hazudott nékem még senki, de gondolom másnak sem. Jó éjt, itt már "viharlik" és szakad az eső.

Vidéki

#9942 Re: Re: Re: Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

2012-04-24 21:53

#9941: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!! 

Vidéken élni jó. Csend van és nyugalom. Most egy kicsit még jobb is, Pest élhetetlen. Az első pár évtizedem a belváros közepén telt, úgy lakóhely, mint munkahely szempontjából. Azt hiszem, nem tudnám újra végigcsinálni. Ahogy ez a társaság, mit társaság, bűnszövetkezet a Kossuth teret, az Erzsébet teret - és még sorolhatnám sokáig - szétbarmolta és tervezi további terek, szobrok tönkretételét, na abban a városban nem jó élni. Elköltöztem, jól tettem.

OV nem fog lemondani, a nehezen, főként hazugsággal megszerzett törékeny hatalmát békés úton soha nem fogja átadni. Ezt tudod, minek nevezik? DIKTATÚRÁNAK. Meg is érdemeljük, még mindig ők nyerik meg az időközti választásokat. Mikor ébrednek fel az emberek, mit kell ellenük elkövetni, hogy észhez térjenek?

Anonima

2012-04-24 22:44

Irigyellek, Vidéki!
Én nem mertem volna ezt meglépni, mármint hogy ős-tősgyökeres budapestiként ekkora életformát váltsak. Nem hiányzik a színház, koncertek, egyáltalán a kultúrális élet?

Vidéki

#9944 Re:

2012-04-24 22:47

#9943: Anonima -  

Van itt is. Van kábeltv, 64 csatorna, internet, könyvtár, kultúrális programok, koncertek Siófokon. A kaposvári Csiki Gergely színház bérleti előadássorozatot tart Siófokon a városi kultúrotthon színháztermében. Akinek igénye van, megtalálja a magának való szórakozást. Tessék, lehet engem követni.

egy GYF szimpatizáns

#9945 Re: Re:

2012-04-24 23:38

#9944: Vidéki - Re:

Na, ne már, engem oltogattok? Én sem zárkózom el attól, hogyha végre eccer nyögdíjas leszek, vidékre költözzek. Szerintem Zala m. is nagyon szép és a megélhetés is olcsóbb, mint Bp-en. Jelenleg a párom még dolgozik, de lehet, hogy "kiveszem" a munkából és lemegyünk, pár évet kihúzunk ott nyugdíj nélkül is, úgysem lesz valami sok. Nekünk 30-32 éves munkaviszonyunk van, de azért én akkor legalább nem kerestem rosszul.  A páromnak vannak link évei, de Ő volt a hibás, mert jól keresett és nem törődött a kötelezettségével 1-2 évig, ráadásul ez nem jellemző rá.  Ha akkor velem él, biztosan nem engedtem volna meg neki, hogy mondjuk 1999-ben 300 e. Ft-ból ne fizessen semmit, már pedig így volt. Vidékre csak biztos jövedelemmel lehet költözni, vagy, akinek van annyi pénze, hogy békésen ki tudja húzni vele a nyugdíjig hátralévő pár évet.  - Nincs semmi baj a falvakkal, ha van vonat, busz vagy autó. Zalában jó a közlekedés is. Megyek, mert elérkezett az izgalmas végjáték.

Jelenleg nézem a Chelsea-Barca döntetlenre álló meccset, idegenben jutott góllal  a Chelsea jut tovább, ha így marad, rá is fogadtunk, mint esélytelenebbre.

Hajrá Chelsea!!! Jóccakát!

egy GYF szimpatizáns

#9946 Re: Re: Re:

2012-04-25 00:11

#9945: egy GYF szimpatizáns - Re: Re:

Döntőbe (BL) jutott a Chelsea!!! E győzelem 42 rugót hozott szerény kis konyhánkra. Asszondja a fiam, hogy igaz, hogy "ronda és buta vagyok, de van érzékem a szerencsejátékhoz". Úgy legyen!!! Párszáz forintokért játszik, a héten 84 ezret keresett ezzel.  Mondtam neki, hogy - szerintem - nagyon jóképű pasi vagy és talán annyira hülye sem, ha ezt majdnem minden héten bejátszod.

Még GYF is elégedett lehet vele, mert nagy fanja neki, teljesen függetlenül tőlem.

Lukrécia

#9947 Re:

2012-04-25 07:41

Filike!

Légyszíves töröld ki ezt a bejegyzésedet, zavar, hogy ezzel nyit az oldal, minden belépéskor ezt kell először látnom. Minden jóérzésű magyar embert zavar, nem csak engem. Vagy ez volt a cél?

Ui: Ha megteszed, nagyon megköszönöm.

egy GYF szimpatizáns

#9948 még eccer...

2012-04-25 09:54

egy GYF szimpatizáns

#9949 három a magyar igazság...

2012-04-25 09:55

egy GYF szimpatizáns

#9950 M.H.GYF = MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC...

2012-04-25 10:00

Mert Ő a legszebb, a legjobb és a legokosabb!!!