Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vilmos

#9939 Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

2012-04-24 20:09

#9938: Lukrécia - Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

SZIA LUKRÉCIA!! ITT A FŐNÖK MELLETTEM LEITTUK MAGUNKAT, HÁT AMI HIREKET MA HALLOTTUNK NEM IS CSODA. ÁLLITÓLAG NAGY BUKOVÁRI LESZ 2014-BEN, EZÉRT IS KÉSZITIK ELŐT MAGUKNAK A VÉGKIELÉGITÉST. INKÁBB ÖNKIELÉGITÉST VÉGEZNÉNEK, MERT AZ AZÉRT JÓVAL OLCSÓBB LENNE A TETVEKNEK!!!!! NE, HOGY AZT GONDOLD???? NEM TETSZIK EZ MÁR A KUTYÁNAK SE!!!!! CSAK NEM MENNEK EL A ZEMBEREK SZAVAZNI, DE MAJD AMIKOR ITT AZ IGAZI VÁLASZTÁS SZERINTEM NAGYON IS ELFOGNAK MENNI, MERT HALLOK ÉN ELÉGEDETLENKEDŐT ÉPPEN ELEGET, CSAK MOST MÁR KIVÁRJÁK A VÁLASZTÁST SAJNOS. ADDIG IS REMÉNYKEDJÜNK, HOGY HÁTHA LELÉPÉSRE KÉSZITIK ELŐ A TEREPET. MÁR AKKORA A KÁOSZ, HOGY LEHET NINCS MÁS VÁLASZTÁSUK, MINT ELKOTORNAK A 10 MILLIÓVAL!!!!!!

Válaszok

Lukrécia
Vendég

#9940 Re: Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

2012-04-24 20:11:08

#9939: Vilmos - Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!! 

Szia, Vilike, aki nem Filike!

Ezek örök életre akarják a kormányrudat megkaparintani, éppen elég jel mutat erre. A határon túliak szavazata például ebbe a katgóriába tartozik. Én ha határon túli lennék, kicsit elgondolkodnék, hogy az anyaországban élőkkel meg szabad-e tenni ezt az ocsmányságot. Észre kellene venniük, hogy őket ugyanúgy lapátra tudják tenni, ha nincs már rájuk szükség, mint az előző kormányzásuk idején Torgyán papát. Ezeket az embereket úgy átverték, hogy tán még jobban, mint az itthoniakat. Ezeknek az embereknek az érzelmeikre próbálnak hatni, sajnos sokszor nem sikertelenül. Én csak reménykedek, hogy kevesen lesznek. Ha egy újabb választást megnyernének, az az ország teljes összeomlását jelentené, az sem biztos, hogy most nem fog megtörténni.

Te meg ne igyál, egy Orsós miatt sem érdemes magadat a sárgaföldig leinni. Utána pedig csak a kellemetlen ébredés jön sok fejfájással. Nem éri meg, legalábbis berúgni nem éri meg és még pénzbe is kerül.