Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy GYF szimpatizáns

#9941 Re: Re: Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

2012-04-24 21:20

#9940: Lukrécia - Re: Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

Vilmost miért dumálod le a a piálásról, hogy Neked több maradjon???  Egyébként a főnöke ingyen adja neki, had igyon. Nem tom' hány éves, de 25 éves koromig én is szoktam sörözni, de - érdekes - otthon soha. Olvastam én is, amiről Vilmos írt, de engem már nem hoz izgalomba ezektől semmi. Majd megyünk vidékre lakni és ott meg tudunk élni, vénségünkre már nem mindegy, hogy hol élünk? Úgysem igen megyek sehova, ott is szoba a szoba. Majd megy a kisvasút a ház előtt, ott csörgedezik a patak, ha az enyém lesz egyáltalán az a ház? Előbb utóbb elválik az is és akkor vissza Zala megye. Ha van kedved, nézd meg, Páka község, Lentitől 10 km-re van, asszem 1400 fő lakossal. Van ott vonat Egerszegre, busz mindenhova és kész. Nagyon rendben van a község, sokkal különb, mint Rákosborzasztó. Nekem azért vannak ott rokonaim, az ismerősöket pedig, ha van kedvem, 5 perc alatt tudok szerezni. - Kisfiam pedig cserélje el ezt a  kecót egy kisebbre, azt fenn tudják tartani. Ott a kisház nekik hétvégeken, az az övé, oszt' élje az életét, ahogy tudja. Úgy látom, hogy ezt a lányt már nem lehet levakarni, talán nem is akarja. Csak gyerekük ne legyen!!!

OV pedig mondjon le, mert amennyit Ő hazudott, annyit nem hazudott nékem még senki, de gondolom másnak sem. Jó éjt, itt már "viharlik" és szakad az eső.

Válaszok

Vidéki

#9942 Re: Re: Re: Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!!

2012-04-24 21:53:26

#9941: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: OLVASSÁTOK EL!!!!! 

Vidéken élni jó. Csend van és nyugalom. Most egy kicsit még jobb is, Pest élhetetlen. Az első pár évtizedem a belváros közepén telt, úgy lakóhely, mint munkahely szempontjából. Azt hiszem, nem tudnám újra végigcsinálni. Ahogy ez a társaság, mit társaság, bűnszövetkezet a Kossuth teret, az Erzsébet teret - és még sorolhatnám sokáig - szétbarmolta és tervezi további terek, szobrok tönkretételét, na abban a városban nem jó élni. Elköltöztem, jól tettem.

OV nem fog lemondani, a nehezen, főként hazugsággal megszerzett törékeny hatalmát békés úton soha nem fogja átadni. Ezt tudod, minek nevezik? DIKTATÚRÁNAK. Meg is érdemeljük, még mindig ők nyerik meg az időközti választásokat. Mikor ébrednek fel az emberek, mit kell ellenük elkövetni, hogy észhez térjenek?