Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Rózsadomb

#10001 Re: Re: Kukuriku!!!!!!!!!!

2012-04-26 10:44

Álmosi Béla I-II-III.

#10002 Re: Re: Re: Re:: az igazi filiszteusnak!

2012-04-26 10:48

Imbecil Béla

#10003 Re: Re: Re: Re: Re:: az igazi filiszteusnak!

2012-04-26 10:59

#10002: Álmosi Béla I-II-III. - Re: Re: Re: Re:: az igazi filiszteusnak! 

BAZ megyéből odahallatszik? Egyébiránt kialudtd magad? Én elkúrtam az éjszakámat, mert elaludtam este TV-zés közben, jó mélyen, ahogy illik. 1/2 3-kor felébredtem a zajra, mert a TV még mindig bömbölt. Első menetben valamennyire kialudtam magam és sokáig nem tudtam visszaaludni. Most már egyenesben vagyok.

Álmosi Béla I-II-III.

#10004 Re: Re: Re: Re: Re: Re:: az igazi filiszteusnak!

2012-04-26 11:33

#10003: Imbecil Béla - Re: Re: "oda hallatszik..."

Ó, BAZ meg, akkor a TV-d volt, nem a horkolásod?

Én meg dolgoztam éjjel és közben őrködtem...

Filiszteusi Imbecil Béla

#10006 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:: az igazi filiszteusnak!

2012-04-26 14:36

#10004: Álmosi Béla I-II-III. - Re: Re: Re: Re: Re: Re:: az igazi filiszteusnak! 

Jaj, jaj, Béla II-III-IV. Elszállt, amit írtam. Jaj, de sajnálom, pedig az összes Bélakedvelőnek szólt, nem csak Filiszteusi Imbecil Bélának. Tenap jókedvemben írogattam, hagytam, hogy BAZ megyében jókedvre derüljenek az emberek. Remélem, Budán és Szegeden is hasoló jókedvre tudtam ösztönözni mindenkit, még a körösztapámat is, aki nem más, mint Filiszteusi, aki nem Imbecil, meg nem is Béla, csak talán Béla. A jókedvem ezen a napsugaras csütörtökön határtalan. Még körösztapám sem tudja elvenne úgy, ahogy tegnap sem. Ne haragudj, körösztapám, minden mögött a szeretet búvik meg.

Tisztelettel, barátsággal:

Lukrécia

#10007 Re: no comment...

2012-04-26 14:46

#10005: Imbecil Csanád és neje (Szöged) - no comment... 

Minden viccet félretéve és a cikket figyelmesen elolvasva meg kell, hogy állapítsam, az első szótól az utolsóig igaza van Ferinek.

egy GYF szimpatizáns

#10008 Re: Re: no comment...

2012-04-26 15:07

#10007: Lukrécia - Re: no comment...

Minden viccet félretéve, a cikket nem is kell elolvasni ahhoz, hogy tudjuk: Ferinek mindig igaza van!

Imbecil IV. Béláné

#10009 Re: Re: Re: Re: az igazi filiszteusnak!

2012-04-26 15:42

#10006: Filiszteusi Imbecil Béla - Re: Re: Re:  az igazi filiszteusnak!

Kedves F. Imbecil Béla!

Köszönettel tartozom ezért a kellemes éjszakáért! Ennyi sok Bélával én még soha nem találkoztam, egyetlen éjszaka alatt. Így végre megtaláltam az igazit!

Üdvözlettel és köszönettel!

Imbecil IV. Béláné

#10010 ÚJ!!! "Még a trágya is adózik..."

2012-04-26 15:50

A mai nap adója: a trágyaadó.

De egy ilyen éjszaka után: kit érdekel???

Kicsit sem Imbecil Béla

#10011 Re: Re: Re: Re: Re: az igazi filiszteusnak!

2012-04-26 16:33

egy baloldali

#10012 Re: Re: no comment...

2012-04-26 17:55

#10007: Lukrécia - Re: no comment...

Szia Lukrécia! Jó lenne, ha előkerülnél már egy órája hivogatlak. Látom elvoltatok a hülyéskedésekkel. A trágya adó valóban igaz, csak még bővebben nem olvastam el. Azzal is max. egyetértek, amit Gyurcsány nyilatkozott, amire utalsz fentebb.

Egyébként én nem kavartam semmit. Ugy tudtam, hogy Csanádi a neve annak a jobbikosnak, aki felszólított a nagy bevásárlásra mindenkit.  Azt sem tudom ki az??

Légyszíves, kapcs.be!!

Lukrécia

#10013 Re: Re: Re: no comment...

2012-04-26 18:04

#10012: egy baloldali - Re: Re: no comment... 

Szia! Nem nagyon vesztem el, délelőtt dolgomat végeztem Szárszón és sikerült a komplett irattárcámat elveszejtenem. Az útlevelemen kívül minden benne volt. Kiderült, hogy nem veszítettem el, csak leesett a kocsiban hátul a földre. A festő hozta haza, ideszóltak, mikor elindult, 1 óra alatt sem érkezett meg a negyedórás útról. Tök ideg voltam, mondom, bemegy vásárolni valahová, sosem zárja be a kocsiajtót, a tárca az ülésen, ha eddig nem veszett el, akkor most már tényleg. Hát nem volt semmi baj, csak elugrott még Szemesre is, Most már minden itthon van és rendben, csak még én nem eresztettem le, de azért jó úton járok. Hát ez van. Ma már nem is fogok semmi vidámat írni, nincs kedvem. Szióka

Vilmos

#10014 GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

2012-04-26 21:29

"NEM NEMZETIEK, NEM DEMOKRATÁK, BÁR IGAZ: MAGYAROK. A ROSSZABBIK FAJTÁBÓL"!!!!!
EZ A MI MINISZTERELNÖKÜNK EGY ÓRIÁSI KIRÁLY!!!! ILYEN SZÖVEGET IRT LE!!!!!! KIRÁLY- KIRÁLY- KIRÁLY!!!!!!
ILYEN JÓL FOGALMAZNI SENKI NEM TUD. NEM CSODA, HOGY KAKIS A GATYA VIKTÁTORÉKNÁL!!!!!
ITT AZ ÉN ISMERŐSEIM MÁR EGY VOKSOT NEM ADNÁNAK NEKIK. BÁR EZEK FELE IS RÁJUK SZAVAZOTT. MOST UTÁLJÁK ŐKET NAGYON MÉG JOBBAN, MINT ÉN VAGY TI!!!!! SZIASZTOK.

Lukrécia

#10015 Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

2012-04-26 22:24

#10014: Vilmos - GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!! 

Röplapon kéne terjeszteni, hogy mindenhová eljusson.

Most volt Kovács László az ATV-n a HÚZÓS-ban. Azt is egy-két ingatag embernek érdemes lett volna megnézni. Meg nem ingatagnak, csak egyszerűen gondolkodónak. Ilyennek tartom Filikét is, bár ő néha elveti a sulykot - nálam.

filiszteus

#10016 Re: Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

2012-04-26 23:08

#10015: Lukrécia - Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban egy cseppet sem vagyok ingatag: egy pszichopata, gátlástalan akarnoknak tartom és nem tudom felfogni, hogy még értelmes emberek is bedőlnek neki. persze a rajongó többsége nem ebbe a halmazba tartozik.

Kovács László pedig egyszerűen egy kis rosszarcú, gonosz törpe.

Lukrécia

#10017 Re: Re: Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

2012-04-27 06:06

#10016: filiszteus - Re: Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!! 

Fölösleges, sőt, kár volt idejönnöd böffenni egyet. Sokszor elmondtuk már, hogy egy Gyurcsány-szimpatizáns fórum nem a Te rosszindulatú, alaptalan gonoszkodásodra jött létre. Én például nem bírom elviselni a jobboldal néhány prominens képviselőjét, mégsem járok a fórumukra pocskondiázni.

filiszteus

#10018 Re: Re: Re: Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

2012-04-27 08:27

#10017: Lukrécia - Re: Re: Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

Válogasd meg a kifejezéseidet, ha nem akarod, hogy hasonló tónusban válaszoljak. Ez egy nyílt fórum, ahol nem működik moderáció, ezért nem tilthatod meg, hogy leírjam a véleményemet. Én nem használtam veled kapcsolatban sértő kifejezéseket, ha éppen Vona Gáborról írtál valami teljesen alaptalan és sértő dolgot.

A 10015. hsz.-ben utaltál rám, pusztán arra reagáltam. Nem szeretnék kétséget hagyni afelől, hoga a FIDESZ rossz húzásai még nem változtatják meg a véleményemet Gyurcsány Ferencről. Az ellenségem ellensége még egyáltalán nem a barátom.

Lukrécia

#10019 Re: Re: Re: Re: Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

2012-04-27 09:40

#10018: filiszteus - Re: Re: Re: Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!! 

Ha valamivel megbántottalak volna, elnézést, nem az volt a célom. Csupán ismételten elmondtam, hogy ennek a fórumnak nem Gyurcsány pocskondiázása a feladata.

Ha én Vonára valami nem illőt mondtam, azt biztosan ezen a fórumon és nem egy Vonát éltető fórumon tettem meg. Ugyanúgy fenntartom vele kapcsolatosan a véleményedet, sosem fogunk egy nevezőre kerülni egyik ember esetében sem. Miután ez nem fog megtörténni, el is köszönök, mert ebben a gyönyörű időben rengeteg munkám akadt.

Vonáné

#10020 Re: Re: Re: Re: Re: Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

2012-04-27 09:48

#10019: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

Hagyd békén Vona Gábort, szóra sem érdemes, hiszen mindössze egy hibája van... tudod...

Anti-Vonáné

#10022 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GYURCSÁNY FERENC NYILATKOZATA A FIDESZRŐL!!!!!!

2012-04-27 11:00

Lukrécia

#10023 Re:

2012-04-27 11:24

#10021: -  

Kedves Vendég!

Köszönöm, hogy feltetted! Csodalatos volt. Valami el'llitodott a gepemen, nem tudok rendesen rni. Ekeyetes bet-ket nem ir. A dal melto apukad emlekehez. 

filiszteus

#10024 Re: Re:

2012-04-27 11:50

#10023: Lukrécia - Re:

Demjén Rózsi a legnagyobb! Ez a dal megúnhatatlan. Kinek az emlékéhez méltó?

Vendég

#10025 Re: Re: Re:

2012-04-27 12:25

#10024: filiszteus - Re: Re:

A magyar emberekéhez...