Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vidéki

#9944 Re:

2012-04-24 22:47

#9943: Anonima -  

Van itt is. Van kábeltv, 64 csatorna, internet, könyvtár, kultúrális programok, koncertek Siófokon. A kaposvári Csiki Gergely színház bérleti előadássorozatot tart Siófokon a városi kultúrotthon színháztermében. Akinek igénye van, megtalálja a magának való szórakozást. Tessék, lehet engem követni.

Válaszok

egy GYF szimpatizáns

#9945 Re: Re:

2012-04-24 23:38:44

#9944: Vidéki - Re:

Na, ne már, engem oltogattok? Én sem zárkózom el attól, hogyha végre eccer nyögdíjas leszek, vidékre költözzek. Szerintem Zala m. is nagyon szép és a megélhetés is olcsóbb, mint Bp-en. Jelenleg a párom még dolgozik, de lehet, hogy "kiveszem" a munkából és lemegyünk, pár évet kihúzunk ott nyugdíj nélkül is, úgysem lesz valami sok. Nekünk 30-32 éves munkaviszonyunk van, de azért én akkor legalább nem kerestem rosszul.  A páromnak vannak link évei, de Ő volt a hibás, mert jól keresett és nem törődött a kötelezettségével 1-2 évig, ráadásul ez nem jellemző rá.  Ha akkor velem él, biztosan nem engedtem volna meg neki, hogy mondjuk 1999-ben 300 e. Ft-ból ne fizessen semmit, már pedig így volt. Vidékre csak biztos jövedelemmel lehet költözni, vagy, akinek van annyi pénze, hogy békésen ki tudja húzni vele a nyugdíjig hátralévő pár évet.  - Nincs semmi baj a falvakkal, ha van vonat, busz vagy autó. Zalában jó a közlekedés is. Megyek, mert elérkezett az izgalmas végjáték.

Jelenleg nézem a Chelsea-Barca döntetlenre álló meccset, idegenben jutott góllal  a Chelsea jut tovább, ha így marad, rá is fogadtunk, mint esélytelenebbre.

Hajrá Chelsea!!! Jóccakát!