Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#10032 Re: Re: Re: Re:

2012-04-27 19:23

#10027: Lukrécia - Re: Re: Re:

Szerintem semmi politika nincs a dal szövegében. Hozzá lehet kötni, ha nagyon akarjuk, de felesleges. Rózsihoz sokat jártunk fel egy baráti társasággal, amíg itt lakott a környéken. Politikától függetlenül egy nagyon kedves és szeretetre méltó ember és talán neki van a legtöbb jó értelemben vett slágere.

Mondjál néhány baloldali művészt (Yves Montand-t szerettem, a Rpublic-tól feláll a szőr a hátamon, olyan gagyi-nak tartom)) és megmondom kedvelem e őket vagy nem. Pl. a jobboldali Ákos munkássága nekem nem tetszik.

Talán Kovács Kati is inkább jobboldali és ki lehet űzni vele a világból.

Válaszok

Lukrécia

#10036 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-04-27 19:43:26

#10032: filiszteus - Re: Re: Re: Re:  

A Népszínház utca/Rákóczi út környékén laktál? Vagy valamit én nem tudok Rózsi régmúltjából, persze közöm sincs hozzá. A művészetében teljesen egyetértünk. Minő ritka pillanat. Szerintem Rózsi művészetét csak egyféleképpen lehet megítélni.

Kovács Katit veled ellentétben szeretem, a Republic-ot is, nekem a legtöbb dala nem geil, hanem fülbemászó. Ákosért én sem rajongok, a költészetéért sem. Ez már ízlés dolga. Presser Pici nálam egy kategória Rózsival, Bródy, hogy balra menjek, szintén a szívem csücske. A Szörényi-Bródy szerzőpáros hosszú véekig meghatározó volt a magysr könnyűzenei életben. És látod, a két ember mennyire kétfelé ment? Ahogy az ország is.