Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

filiszteus

#10054 Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 13:28

Csak egy köztársasági elnök számára tilos a plágium. Miniszterelnöknek szabad. Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek.

Válaszok

Vendég

#10055 Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 14:04:04

#10054: filiszteus - Hát ez határozottan kínos!

Amiket a Schmitt-ügyben mondott pedig - ha ez lehetséges - még ennél is kínosabbak...

No de persze hívei, ezek az igazán undorító büdöskomcsi férgek nem zavartatják magukat ilyen apróságokon. :D :D :D

plagimari

#10060 Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 17:06:51

Hát Filiszteus, ez valóban nagyon kínos. Nektek. Egy egész hadsereg azon dolgozik hónapok-évek óta, hogy egy embert, nevezetesen Gyurcsány Ferencet tönkretegyen. Legyetek rá büszkék. Elmesélek egy történetet, olyat, amilyet Te is és még sokan mások is elmesélhetnének a saját életükből:

Én egyszer plagizáltam. Nem kicsit, nagyon a matek érettségin. A padtársamról írtam le 2 példát, egyet megoldottam önállóan, egy másolására pedig már nem volt időm, mert a szomszédom nem lett kész időben. Jó le is szúrtam érte, így 3-as lett a matek írásbelim. Most, sok év távlatából beismerem a plagizálást, noha már elévült. Hányan vagyunk így az országban, Te nagyon okos, nagyon tisztességes?

Undorítóak vagytok.

Vendég

#10081 Re: Hát ez határozottan kínos!

2012-04-28 19:25:15

Nem biztos, hogy a kettőt össze kéne, ill. lehet hasonlítani. Ezt Te nem értheted, más az értékrended.