Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vilmos

#10088 Re: Re: Re:

2012-04-28 19:46

#10049: filiszteus - Re: Re:

JÓL BESZÉLSZ TE, CSAK SOKAT ÉS MIND ÉNRÁM!!!!!  MULATÓS NAPOM VOLT ANNYI SZENT. DE ÉN NEM IS AKAROK SEMMIT ADNI A KULTURÁHOZ, MERT NEM VAGYOK ÍRÓ ÉS ZENESZERZŐ, HANEM EGY BELVÁROSI ÉTTEREM PINCÉRE. IGAZ, HOGY OTT CIGÁNYOK MUZSIKÁLNAK, DE NEKEM AZ IS TETSZIK. A DEMJÉNNEK IS VANNAK JÓ SZÁMAI, DE ATTÓL MÉG EGY ALKOHOLISTA VOLT. ÉN LÁTTAM UGY BEBAMBIZVA, HOGY VÉGIG HÁNYTA A BEJÁRATI RÉSZT!!!!!!

VÉGTELENÜL OSTOBA ÉS PRIMITIV TE MAGAD VAGY, HOGY IDE JÖSSZ E FÓRUMRA ÉS NAGYZOLSZ. IGENIS, HOGY KOVÁCS KATI DALAI IS VANNAK OLYANOK, MINT A DEMJÉNÉ!!!!! NEKEM MÉG JOBBAN IS TETSZIK, DE VÁLASZTANI NEM IGEN TUDOK, MERT AKKORIBAN OLYAN JÓ ZENÉSZEK VOLTAK ÉS AKINEK JÓ SZÁMA VOLT AZ NEKEM MINDEGYIK TETSZETT.

ÉLJ BOLDOGAN A JOBBOLDALIAKKAL!!!!!! VISZLÁT.

Válaszok

filiszteus

#10089 Re: Re: Re: Re:

2012-04-28 20:18:08

#10088: Vilmos - Re: Re: Re:

Most nem mennék bele abba, hogy Kovács kati nem tud énekelni, a mozgása, mint egy zsák krumpli, a külseje nézhetetlen. Viszont olyan sincs, hogy "a Kovács Kati dalai", mert egyetlen egyet sem szerzett. Ellentétben Demjénnel, akinek megszámlálhatatlan szép dala van. Az, hogy sokat ivott nem tudom mennyit von le a dalai szépségéből.

Jimi Hendrix kábítószer túladagolásban halt meg fiatalon. Attól már kevésbé zseniális az, amit alkotott rövid élete alatt?

Ráadásul Te veted ezt Demjén szemére, aki szakmai ártalomként, szintén gyakran néz a pohár fenekére? Mindegy. nem akarlak én meggyőzni, csak kissé felháborított a tegnapi hozzászólásod. Politikusok jönnek-mennek, eltűnnek a balfenéken, Demjén Rózsira pedig még sokáig fogunk emlékezni, akkor is, ha már nem lesz.

egy GYF szimpatizáns

#10102 Ne törődj vele, Vilmos! Annak idején egy párszor mi is lealjasodtunk...

2012-04-29 10:05:56