Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

M.H.GYF

#10405 Re: Re: Re: Re: Hol az igazság?

2012-05-26 17:01

#10401: egy álvidéki, aki vidéken lakott - Re: Re: Re: Hol az igazság?

Hol az igazság? Ott, hogy - hozzátok hasonlóan - mi is bizakodóak vagyunk!

Kiemelt figyelemmel olvassuk a DK-ról szóló híreket, a többiekhez képest. Nincs kedvem itt írogatni, mert belefáradtam abba a sok átkozódásba, amit kapok a semmiért.

A gyerekek holnap du. indulnak és 10 nap múlva jönnek haza. A telcsit elhagyta és most a régit használja, valami más számmal. Majd veszünk újat, ha hazajön, a küldeményedből. Az elveszett is 130 e. volt, nem túl régen.

Jövőre terveztem, hogy belépünk a DK-ba, de azért kösz.

Forró üdvözlet Nektek is! (Vagy inkább hűvös kellene, mi?)  Szia.

Válaszok

Vidéki

#10406 Re: Re: Re: Re: Re: Hol az igazság?

2012-05-26 19:14:36

#10405: M.H.GYF - Re: Re: Re: Re: Hol az igazság?  

 Büdöskomcsis eltűnt -épppen kirándul - vagy mást csinál - gyönyörrel tölti éppen el, hogy halomra sérteget embereket. Soha nagyobb öröme ne legyen. Talán éppen elgondolkodik, hogy hol rontotta el, hogy nem szeretik az emberek. Mert nem szeretik, az biztos. Nem értik meg. Miért nem értik meg, hiszen ő csak egy jót büdöskomcsizott, jól megséttett embereket ok nélkül, de hát ezért miért kell reklamálni, hiszen neki ehhez joga van, hiszen ő törvények feletti. Ő a tisztalelkű büdöskomcsizó sértegető, hazánk büszkesége.

tegnap voltam Budapesten. Direkt nem mondom, hogy a szülővárosomban, hiszen egyáltalán nem vagyok rá büszke, meg nem is tehetek róla, hogy ott születtem. Ezt kaptam, ez rajtam kívülálló okok miatt lett így. Egykor szerettem ott élni. Ma nem tudnék. Érettségi találkozóm volt, sokadik. Jó volt az osztálytársakkal, barátokkal találkozni, de még jobb volt hazajönni. Vagy szomorú arcot láttam a járműveken, vagy a gúnyos arcok mögött büdöskomcsizó kellemetlen képét véltem felfedezni. Egyik sem volt jó. Itt, vidéken, a falumban jó emberek élnek. Remélem, így is marad.