Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGYF

#10582 Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 13:41

#10579: Lukrécia -

De miért, nincs jobb dolgotok?

Tegnap - a meleg miatt - eléggé ledér stílusban ténferegtem, oszt' mi lett a vége... Hát persze, hogy az!  A végén már irhabundát kellett magamra kapni...

Jó kis estétek, iccakátok volt Nektek is tegnap, Lukrécia!  - Estére már itt is hüvös lett, de most megint marha meleg van.

Úgy tudom, Vilmosék még maradnak pár napot és, hogy besegít a strandon délutánonként 1-2 órát. Milyen jó gyerek, még szabi alatt is melózik.

Szia, puszi: Sz.

Akkor én már nem is merem kiírni, hogy Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Válaszok

Vendég

#10583 Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 15:11:30

#10582: MHGYF - Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

Nyugodtan írd csak "ki"... És legyen meg hamarosan Gyurcsány büdöskomcsi és az összes hozzád hasonló büdöskomcsi féreg mindhalála.

L.

#10585 Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 15:33:58

#10582: MHGYF - Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés... 

Büdöskomcsinak nem volt jó a hét végéje, így kényszere van megint mindenhová odarondítani. Hülye patkány, nem lehet könnyű a feleségének, de ő választotta, magára vessen. Nekem ilyen pali akkor sem kéne, ha egyedül lenne a világon. Ha 100 lukam lenne, egyet nem adnék neki. Micsoda egy emberi selejt.

Egyébként kedvet kaptam tőled a meztelenkedésre és én is egy szál bugyingóban penderülgetek a lakásban ide-oda. Csak nehogy csengessen valaki és megfeledkezvén magamról kipenderülök így egy szál pendelyben. Lenne hírem a faluban !

Tombol a nyár, nincs kedvem egyedül bemenni a strandra, sosem szerettem. Ha lenne valaki, akivel bemehetnék, akkor az más.

És mint mindig, most is: MIDHALÁLIG GYURCSÁNY!!!!