Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

MHGYF

#10576 Figyelem!!!

2012-06-17 11:59

Bocs, majdnem elfeledtem: döntőzik füvön Roger Halléban, a 2. legjobb képű teniszezővel, Tommy Haas-szal (1. Marat Safin, ez nagyon rendben van szerintem is, a stat. szerint is.  - A stat. szerint 2. Tommy Haas...,  egyébként a szépségversenyen Fed az 5. helyezett.)  Mert, hogy ízlések és pofonok...

Helló! Hoppá, még egy restancia: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!

MHGYF

#10577 Re: Re: Jó reggelit!!! Hogy Ti milyen szerencsések vagytok!!!

2012-06-17 12:51

#10575: Lukrécia - Re: Jó reggelit!!! Hogy Ti milyen szerencsések vagytok!!!

Miaúúúúúúúú!!! Vazze, ez a legegyszerűbb, azért szoktam melegben ezt kotyvasztani. Készítesz pörköltet a darált húsból, megfőzöd a zöldbabot, főzöl még rizst és ennyi. Rétegesen egymásra rakod, mondjuk én a pörkölt-darálthúst összekeverem a főtt rizzsel és a jénaiba alulra a zöldbabot, majd rá ezt a masszát rakom és így tovább...  A tetejére tejföl, max. 30 perc sütés. (Pl. a zöldbab lehet üveges, megfőzött is.)  - Most rakott zöldbab, máskor rakott kel, rakott karfiol..., mindet ugyanígy kell készíteni és hamar kész van, ez a lényeg és még szeretjük is.

Megyek betenni a sütőbe, már ebben a fázisban vagyok, meg monokiniben, mert olyan meleg van a konyhában, mint a zállat.

Miaúúúúúúúú! Lehet, hogy utána kimegyünk a Pünki strandra, max. 10 percre van. - Bár a teniszdöntő 13-kor startol, úgyhogy majd utána... (azt hiszem 17 után már ingyér van ráadásul?!!)  Pusz.

Lukrécia

#10578 Re: Re: Re: Jó reggelit!!! Hogy Ti milyen szerencsések vagytok!!!

2012-06-17 15:19

#10577: MHGYF - Re: Re: Jó reggelit!!! Hogy Ti milyen szerencsések vagytok!!! 

Már megint feleslegesen litániáztam.  Kezdem újra.

Nem gondoltam, hogy ilyen egyszerű a rakott zöldbab, fogok csinálni. A zöldbab a világ egyik legfinomabb zöldségféléje.

Volt egy vendégtyukom, reggel meglett a gazdája, legalábbis azt mondja, hogy ő a gazdája. A Cukrászdában mondják, hogy ilyen marha is csak én vagyok, hogy becsületesen visszaadom. Mondom, nem tudom levágni, még sosem csináltam, nem is fogom és amilyen balek vagyok, biztos a gazdáját kértem volna meg, hogy vágja el a nyakát. Na, jöttek reggel 5-en befogni, de majdnem a tyúk győzött. Volt itt ingyencirkusz, nem is kellett fizetni érte.

Hát ilyesmik történnek fatornyos falumban.

Jó pihenést, kicsit megint kiszállok.

L.

Lukrécia

2012-06-18 09:45

Helo, Szerényke!

Hogy telt a hét végéd? Itt dög meleg volt-van-lesz.

Még egy fontos: Mindhalálig Gyurcsány!

Vendég

#10580 Re:

2012-06-18 12:17

#10579: Lukrécia - Mindhalálig Gyurcsány!

Jó...  Dögöljetek már meg végre, mindhalállal, ti undorító büdöskomcsi férgek, Gyurcsánnyal együtt!

Lukrécia

2012-06-18 12:26

Helló, Vilmos!
Még nem kerültél elő, ennyire kiütötted magad este? Pedig nem is ittál. Én mondtam éjjel, hogy ne induljatok el pirkadat előtt.
Mit szólsz, milyen volt a halászlé meg a szabadtűzön sült keszeg? Jól megcsinálta még a párom a tűzrakóhelyet! Minden vendég nagyon szereti. Halászlében verhetetlen vagyok még akkor is, ha gázon fő. Na, elköszönök, ébredezzél most már, délután dolgoznod kell!

Ma már melegebb a Balcsi is, most jöttek Földvárról vissza ismerőseim, ők mondták.

MHGYF

#10582 Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 13:41

#10579: Lukrécia -

De miért, nincs jobb dolgotok?

Tegnap - a meleg miatt - eléggé ledér stílusban ténferegtem, oszt' mi lett a vége... Hát persze, hogy az!  A végén már irhabundát kellett magamra kapni...

Jó kis estétek, iccakátok volt Nektek is tegnap, Lukrécia!  - Estére már itt is hüvös lett, de most megint marha meleg van.

Úgy tudom, Vilmosék még maradnak pár napot és, hogy besegít a strandon délutánonként 1-2 órát. Milyen jó gyerek, még szabi alatt is melózik.

Szia, puszi: Sz.

Akkor én már nem is merem kiírni, hogy Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Vendég

#10583 Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 15:11

#10582: MHGYF - Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

Nyugodtan írd csak "ki"... És legyen meg hamarosan Gyurcsány büdöskomcsi és az összes hozzád hasonló büdöskomcsi féreg mindhalála.

MHGYF

#10584 Re: Re: IRIGY KUTYÁNAK!!!

2012-06-18 15:23

#10583: - Re: Re: "büdöskomcsi féreg..."

A kicsi megnő, a részeg kijózanodik, a beteg meggyógyul,

De te, mint HÜLYE, megmaradsz HÜLYÉNEK!!!

L.

#10585 Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 15:33

#10582: MHGYF - Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés... 

Büdöskomcsinak nem volt jó a hét végéje, így kényszere van megint mindenhová odarondítani. Hülye patkány, nem lehet könnyű a feleségének, de ő választotta, magára vessen. Nekem ilyen pali akkor sem kéne, ha egyedül lenne a világon. Ha 100 lukam lenne, egyet nem adnék neki. Micsoda egy emberi selejt.

Egyébként kedvet kaptam tőled a meztelenkedésre és én is egy szál bugyingóban penderülgetek a lakásban ide-oda. Csak nehogy csengessen valaki és megfeledkezvén magamról kipenderülök így egy szál pendelyben. Lenne hírem a faluban !

Tombol a nyár, nincs kedvem egyedül bemenni a strandra, sosem szerettem. Ha lenne valaki, akivel bemehetnék, akkor az más.

És mint mindig, most is: MIDHALÁLIG GYURCSÁNY!!!!

még demokratább MHGY

#10586 Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 15:44

#10583: - Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

Te görény te minek ugatsz bele mások dolgába!! Rühes fasiszta náci-g.ci!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!

Nektek üdv. és további jó nyaralást és szórakozást!! Halljátok én is irigyellek benneteket, nemcsak ez a SS görény.

L.

#10587 Re: Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 15:58

#10586: még demokratább MHGY - Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés... 

Ez nem irigy, ez egyszerűen gyűlölködik, ez a Csernuscsemege. Van diákcsemege, az finom, ez Csernuscsemege, ettől gyomorrontást kapsz.  Szerencsétlen pszihopata, néha sajnálom, ma melegem van, ma nem. Ma cssendesen elvagyok a hűvös szobában, még ez sem tud kizökkenteni.

Addios!

MHGYF

#10588 Re: Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 16:12

Köszi szépen, de meg tudom én védeni magam, csak most nincs kitől..., mert ez a valami egy NULLA.

A semmivel meg vesződjön a rosseb!

Lukika!  Nekem tegnap a főzés, majd a félóra sütés miatt volt melegem. - Igaz, ma már anélkül is.  Puszi: Sz.

MHGYF

#10589 Re: Csak ne 70 éves előtt meztelenkedj!!! Ugyan lehet, csak nem érdemes.

2012-06-18 18:24

#10585: L. - Re:

Tegnapelőtt kaptam egy gépet kölcsön a szervizből, a gyerek barátjától, nemtom' meddig. Mindenesetre megtetszett, ez is elfér mellettem az ágyon is, nem, mint az a nagy dög, ami pár napig volt. Meg is venném, csak nem eladó. Ugyan fekete, mint a lelkivilágom, de azt is ki lehet bírni, akkor ezt is.

Képzeld el, tavaly a Barátnőm ment a biai hegyen és meglátott a kertben egy pasit és egy kupac tűzifát. Kérdezte, hogy a fa eladó-e? Igen, volt a válasz. X Ft-ért hazament, kb. félóra múlva visszaért és a csöngetésre kijött a pasi meztelenül. Az Edit el kezdte nézni az eget és mondta neki, hogy "majd visszajövök egy alkalmasabb időpontban". Mondja az ürge, hogy tessék csak maradni, alkalmas az időpont. Edit még hebegett valamit, mire az ürge azt mondta: "ne zavartassa magát, én így szoktam napozni, tessék nézni a fenekem is milyen barna." Edit elfordult, hogy eljön, mire a pasi: "Ó, hát, ha magát ennyire zavarja, fölkaphatok magamra valamit".

Ennyit a meztelenkedésről. A Barátnőm egy helyes, 56 éves nő, az ürge kb. 70 éves lehetett.

Azt üzeni a Barátnőm, hogy MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!  Vazze, ezek már így köszönnek, tőle örököltem ezt a fórumot. Végül is, nem bántam meg, hogy folytattam helyette, mert - többek között - megismertelek Benneteket. Puszi: Sz.

Vendég

#10590 Re: Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 19:19

Nem, a rühes az te vagy, te nagyon ocsmány büdöskomcsi patkány.

Hm, lehetséges-e, hogy a férgek  rühesek legyenek?  Mert ebben az esetben az is lehet, hogy te inkább egy fölöttébb ocsmány büdöskomcsi féreg vagy.

Igen,  a mindhalálotokig (még 10 percet) legyen csak Gyurcsány Ferenc, a hazugok hazuga, a büdöskomcsi férgek férge!

Vendég

#10591 Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 19:29

#10585: L. - Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

Köszönöm kérdésed, büdöskomcsi, de legnagyobb sajnálatodra elég jó hétvégém volt (a sok autóvezetéstől eltekintve): sikerült letekernem egy 55 km-es távot 35 fokban és nem ájultam el. :)

Találkozzunk
Vendég

#10592 Re: Re: Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 19:30

#10590: - Re: Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés... 

Te drága, kedves, csodálatos EMBER! Szeretlek tiszta szívemből, hiszen nem nekem írtad kedves soraidat, de úgy éreztem, hogy nekem is szólnak ezek a becéző, igéző kedves szavak. Édesanyád, látom, megtanított minden szépre és jóra, leginkább arra, hogy tiszteld a nőket, az anyákat, te ezt maradéktalanul be is tartod. Ilyen kellemes, kedves férfivel még nem hozott össze a jósors, ezt nagyon szeretném bepótolni. Szeretnélek magamhoz ölelni, csókolgatni a fülcimpádat, füledbe rebegni kedves szavakat, szeretnélek megszorongatni úgy, hogy örökre emlékezz rá. Nálad kellemesebb, kedvesebb embert anya még nem szült, büszke lenne rá, ha kedves szavaidat személyesen is olvasná. Pótold be a hiányosságot, mutasd meg neki, mily kedves, bátor, tisztalelkű vagy a nőkkel, te kis drága!!! Találkozunk?

Vendég

#10593 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 19:56

#10592: Találkozzunk - Re: Re: Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés... nem nekem írtad kedves soraidat, de úgy éreztem, hogy nekem is szólnak ezek a becéző, igéző kedves szavak.

Ha te is egy ocsmány gyurcsányista büdöskomcsi féreg vagy, akkor igen, mindenképpen.

Találkozzunk

#10594 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 20:03

#10593: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés... 

Holnap ráérek, Te kis Huncutka! Az ilyen igazzi, HŐS férfiakra bukok, mint te vagy! Ugye, nem vagy aggastyán, azokat nem kedvelem! Játékos vagyok, de néha nincs elég türelmem.

+++ friss hírek:

#10595 +++ Vigyázat! Halálba torkollt a bizarr szexjáték Óbudán...+++

2012-06-18 20:56

+++ Az idős férfi szexuális játék áldozatává vált, a III., Laborc közben. +++

büdöskomcsizós MHGY

#10596 Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 21:24

Vendég

#10597 Re: Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés...

2012-06-18 21:29

#10596: büdöskomcsizós MHGY - Re: Re: Re: Látom, itt is megy a zsörtölődés... 

Nem tagadta meg magát büdöskomcsizós "barátunk", dőlt belőle az ocsmányság. kváncsi voltam, hogy a szép szavakra hogyan reagál, hát láttad. Ha találkoznék vele, csak azért lenne, hogy jól szemen köpjem. Már gyakorolok!

Ha ez létrejönne, akkor jöhetne valójában a kék fény!!!

Vendég

#10598 Re: +++ Vigyázat! Halálba torkollt a bizarr szexjáték Óbudán...+++

2012-06-18 21:32

MHGYF

#10599 Re: Re: +++ Vigyázat! Halálba torkollt a bizarr szexjáték Óbudán...+++

2012-06-18 21:59

#10598: - Re: +++ Vigyázat! Halálba torkollt a bizarr szexjáték Óbudán...+++

Persze, hogy az volt. Csak nem tudom melyik: az áldozat vagy az elkövető? Mindkettőre hajlama van.

Vendég

#10600 Re: Re: Re: Látom, jól megijedt...

2012-06-18 22:04

#10597: - Re:

Igen, látom, hogy kikosarazott. Viszont jó nickneve van.