Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#10743 Re: Re:

2012-06-24 23:31

#10742: MHGYF - Re:

Mellényúltál szerényke.... mégsem vagy olyan okos,öregszel..... Mi újság Budakeszin?

Válaszok

MHGYF

#10752 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-25 13:55:51

#10743: - Re: Re:  "mellényúltál..."

Volt már rá példa, de ez nem az az eset. Egyébként nem vók én szerényke, semmi okom rá.

Ahhoz pediglen Pont elég az eszem, hogy ki tudtam kalkulálni és le tudjam írni:  mindannyiunknál idősebb vagy, valamint azt, hogy senki nem fiatalodik.

Azt nemtom', hogy Budakesziről mi érdekel?  - Amihez ott közöm van, az mindösszesen egy hektár szántóföld a TESCO-val szemben, amelyre - az új HÉSZ-tervezet szerint - megadják a 3 %-os beépíthetőséget, 6 m építménymagasságig. Ez két éve húzódik, egy - hozzád hasonló - okoskodó miatt, akinek az irományait megtalálod a Budakeszi wetland c. alatt. De már lesöpörte őt a fideszes önkormányzat, ahogy illik. Ez a félnótás, Koós Kolos, azt szerette volna, hogy a patakpart mellett lévő szántókon, cca. 30 hektáron, bemutatóközpont létesüljön és az önkormányzat vásárolja fel a tulajoktól ezt a földterületet, pár milliárdért. Ez teljesen irreális! Bár nekem ez a verzió is megfelelt volna... Én nem tervezek semmit azzal a telekkel, nem szándékozom Budakeszire, sem pedig a tájékára költözni, nem akarok jobbikos lenni.

Azonban, Budakeszi egy új szennyvíztisztítót épít a reptér mögé, amire milliárdos uniós pénzt nyert. A patakban mindössze annyi víz szokott lenni, ami a régi szennyvíztisztítóból időnként odakerült, szinte semmi. Ha megépül az új szennyvíztisztító, akkor pedig csontszáraz lesz és így a kismadarak nem tudnak ott tanyázni, a madarásznak ez nem tetszik. Valami baromságot feltett valahova és írtam oda egy hsz-t, amire képes volt válaszolni. Ezt olyan udvariasan tette, hogy rákényszerített a viszontválaszokra, pedig nem érdekelt, hiszen a tényekkel vitázni nem lehet. Az önk. nem vásárol fel milliárdokért földeket a kismadarak miatt, egyrészt, mert nincs rá ennyi pénzük, másrészt pedig elúszna a "megnyert" milliárdos nagyságrendű uniós pénz is.

Remélem, most kielégültél egy kicsit hosszabb időre?!

Mielőtt még..., tájékoztatlak arról, hogy GYF-nek ehhez és - sajnos - hozzám sincs semmi köze, úgyhogy nem emiatt köszönök el tőled a következő sorral:

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Ui.: Bízom benne, hogy nem te vagy a madarász?