Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGY (V)

#10942 Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-29 03:17

#10941: még demokratább MHGY - Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

NESZE NEKTEK!!!!! KELLETT SZÓBAELEGYEDNI MEGINT EZZEL A MINEK NEVEZZEMMEL????? JA AKKOR MOST MEGINT NEM IRUNK IDE????? MIÉRT NE????? VELE NEM KELL KOMMUNIKÁLNI!!!!!

NA MEGYEK HORPASZTANI, MERT RENGETEG MUNKA VOLT BENT ÉS HOLNAP IS ÉS ÍGY TOVÁBB, JÖNNEK A TURISTÁK.

MIEINKNEK CSOCSI, EMEZ MEG FORDULJON FEL ÉS MÉG Ő DUMÁL RÁM BÁRMIT???? SZÉGYENLJE MAGÁT, HOGY NŐKKEL ILYEN SZÖVEGET ÉS KÉPEKET MEGENGED MAGÁNAK!!!!! TŐLEM MEG FOSIK, MINT A ZÁLLAT. MEG IS RÁNGATNÁM A SZAMÁRFÜLEIT!!!!! ÉS MOST ELÉG FINOMAN FOGALMAZTAM. MARHA JÓ!!!! MI VAGYUNK A MUMIÁK ÉS Ő AZ IFJONC A 100 ÉVÉVEL???? NEKEM AKÁR AZ APÁM IS LEHETNE, AMITŐL ISTEN ŐRIZZEN!!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!

Válaszok

Lukrécia

#10943 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-29 08:46:48

#10942: MHGY (V) - Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Éccaka front volt, lehet, hgy már tegnap délután is. A fejem lüktetett, majd szét robbant, nem bírtam elaludni. Megmértem a nyomásomat, 189/104/89. Úgy döntöttem, elmegyek a dokihoz, lehet, hogy gyógyszert kellene váltanom, már többször mértem magamnak normális érték felett. Most reggel is 158/100/64, ez is magas. A Perem nem tetszik. Szóval ma délelőtt egy darabig nem leszek.

Most nagy dilemmában vagyok, adjak hálapénzt, vagy ne? És kérjek-e ÁFÁ-s számlát, vagy ne?

Lehet, hogy a vérmonyásom is helyreáll, ha pár napig nem nézek be ide, mert ez a képküldözgető büdöskomcsizó F-ke csak felnyomja az agyam. Na, megyek is.

Vilike, Szerényke, pihenjetek!

Vendég

#10945 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-29 14:32:43

#10942: MHGY (V) - Re: Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

Megint erős vagy POWERVILI? Megbüfiztetett anyuci hajnalban, te ízeltlábú  hőspincér? Nőkkel nem,de kriptaszökevényekkel engedélyezem magamnak....Térdvédőt vigyél magaddal munkába kisköcsög,ha ilyen sok turista szalámit kell lerendezned! Rángatgasd azt a kis csökevényt a lábad között kretén.És most én is elég finoman fogalmaztam.

Hogy tetszett a maminak a "MAMI BLUT" IQ hiányos?

http://blogol.hu/pikz/bellano/vili_izmos.jpg...