Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

még demokratább MHGY

#11195 Re: Re: Re: Re: Sophia Loren

2012-07-11 15:42

#11194: Lukrécia - Re: Re: Re: Sophia Loren

Szióka!!  Nekem volt egy arisztokrata családból származó barátom még ifjúkoromban. Esterházy Gyuri a b. neve, tesója az Esterházy Péter és a Márton. A Marci jó pár évvel fiatalabb volt. Való igaz, hogy mindnek méretes orra volt, de igen jól illett hozzájuk. Fekete magas srácok voltak, jó fejek és focisták. Sokat kergettük a bőrt annak idején, amikor még Csillaghegyen laktam és ők pedig a Rómaifürdőn.

Azt a véleményt kell, hogy támogassam miszerint a nagyorr nemesi vonás. Sofia Loren az én ízlésem szerint a legszebb szinésznő volt és neki csodálatosan jól állt a nagyorr. Két gyereket a világra hozott én azt is nagyra becsülöm benne.

Még kiderül Ferencünkről valami nemesi beütés, mert valahogy a tartása megjelenése és az orra mind arra utal.

De ha nem akkoris Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!!

Még annyit, hogy olvastam, hogy oda ment a III.ker. Bíróságra valamelyik motoros és pofán verte Dániel Pétert. No komment vagy inkább jellemző.

Válaszok

Demokrata

#11196 Re: Re: Re: Re: Re: Sophia Loren

2012-07-11 17:14:48

#11195: még demokratább MHGY - Re: Re: Re: Re: Sophia Loren 

Az utolsó mondatodhoz annyit: remélem, sokba fog ez neki - mármint a motorosnak - kerülni. Dániel Péter ügyvéd és nem is rossz.

MHGYF

#11197 Re: Re: Re: Esterházy família

2012-07-11 17:35:56

#11195: még demokratább MHGY - Re: Re:  Sophia Loren

http://vendegvaro.hu/dl/media/group_19/group_A1/group_478b23dcf097f/item_24497.jpg

Ő az Esterházy Gyuri, de sokat táncoltam vele annak idején a Rómain, a Duna Kioszkban és a Halászkertben. Őt ismertem és a Marci nevű tesóját. Marcival hozzánk járt suliba, éppen az öcsém és köztem évjáratú. Öcsémmel sportoltak együtt a III.ker. TTVE-ben is.

Esterházy Gyuri, vagy 190 cm magas, fekete, hullámos hosszú hajú, kifejezetten jóképű fiú volt. Ahogy most nézem a képeket és visszaemlékezem, Ő hasonlított a bátyjukra, Péterre, akit én nem ismertem. Marci nem igen járt le táncolni Rómaira, 1x-1x láttam. Ő élsportoló volt, gondolom volt elfoglaltsága bőven.

A Gyuri fia, Matyi, az tiszta apja, csak a most divatos, félcentis haja van. Az is vagy 190 cm magas.

Vendég

#11199 Re: Re: Re: Re: Re: Sophia Loren

2012-07-11 17:50:02

#11195: még demokratább MHGY - Re: Re: Re: Re: Sophia Loren

Na végre!!!! Már éppen idelye volt,hogy ezt az antimagyart valaki helyrepofozza!

Mindhalálig Motorosok!