Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Sz.

#11435 Re: Re: Re: Re: Re: A HOZZÁSZÓLÁSOKAT VÁRJUK A FÓRUM TATÁJÁRÓL!!!!!!!

2012-07-17 16:58

#11430: - Re: Re: Re: Re: A HOZZÁSZÓLÁSOKAT VÁRJUK A FÓRUM TATÁJÁRÓL!!!!!!!

A számodra ugyan meg nem érdemelt böcsületem azt diktálja, hogy leírjam ide, a barátnőm megbízója hajdanán én voltam és nem Vilmos. Ő csak a pontot tetette fel az i-re, a tegnapi paraszt túlkapásaid miatt.

Jobb, ha Lujzát nem kóstolgatod gané stílusban, mert, ha ismernéd vagy meglátnád, nem biztos, hogy mernél egyáltalán köszönni neki. Majd úgy jársz vele, mint Lukréciával, amikor rád pirított a német tudásoddal.

Légy szerény, mint én...

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Válaszok

Vendég

#11437 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A HOZZÁSZÓLÁSOKAT VÁRJUK A FÓRUM TATÁJÁRÓL!!!!!!!

2012-07-17 17:06:44

#11435: Sz. - Re: Re: Re: Re: Re: A HOZZÁSZÓLÁSOKAT VÁRJUK A FÓRUM TATÁJÁRÓL!!!!!!!

Lesz@rom Lujza tehént és vilipatkányt is! Lujzának biztos hogy nem köszönnék,mert egy komcsi tehén.

A vili meg írni sem tud,nemhogy i-re pontot tenni!

És most szerényen fogalmaztam,nemúgy mint te...

luki

#11438 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A HOZZÁSZÓLÁSOKAT VÁRJUK A FÓRUM TATÁJÁRÓL!!!!!!!

2012-07-17 17:08:44

#11435: Sz. - Re: Re: Re: Re: Re: A HOZZÁSZÓLÁSOKAT VÁRJUK A FÓRUM TATÁJÁRÓL!!!!!!! 

Helló,Szeri!

Elmentek a vendégeim, megmutogattam nekik a fórumokat, ahová beírogatunk. Le votlak döbbenve. Majd privátban elmesélem, miken döbbentek le, bár nyilván van elképzelésed.  Most még van valamennyi tennivalóm otthon, aztán belendülök úgy6 óra felé.

Hali