Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Quoted post

Egy anime rajongó

2012-07-20 14:04

Nem igazán akarok ebbe beleszólni, de nem csak a Inuyasha dvdvel, leadásával, letöltéseivel esetleg a megnézéseivel van bajom. Hanem, tudtommal több száz animét se adtak ki folyamatosan. Pl, ott van a Kaleido Star anime, Full metal alchemist, NANA, Tsubasa Kapitány, Vadmacska kommandó, Dragon Ball, Sailor Moon, Candy, Candy anime, Fullmetal pánic!, Csajkommandó, Naruto, még sorolnám! Ennek ellen is lehetne ilyen peticíót létrehozni! Nem az InuYasha az egyetlen olyan anime, amit nem sikerült befejezni, avagy kiadni dvdn! Sok anime van még, amiket egyáltalán nem is adták ki DVD-n! Én, úgy vélem nem csak az Inuyashát kéne ennyire kapányolni, hanem a többi animéket is! Én pl, elkezdtem venni a FMA című animéet eredeti dvdn, de már teljesen 2-3 éve hogy nem folytatják annak a kiadását! Kukucska kalandjai is nagyon jó anime gyerekek számára, azt is elkezdték kiadni, de annak se lett folytatása!
Szóval, véleményem szerint, lehetne ennél több is, nem csak az Inuyasha! Persze aláírtam a petc. de sok értelme nincsen, pláne ha csak ennyire az inuyashát akarjátok mind! Nyugodtan töröld ki az üzenetemet...

Válaszok

Petrus

#171 Re:

2012-07-21 21:11:01

#169: Egy anime rajongó -

Teljesen egyetértek! Ilyet is össze kéne hozni! *.* Eszti nem vonád bele a szövegedbe? Hiszen, InuYasha is egy anime..