Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

L.

#11652 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-07-26 19:04

#11651: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! 

Na, most felrobbanok!

Írtam Neked egy jó kis választ, megint elszállt a nihillben.  Megpróbálom újra összeszedni a gondolataimat, tartok tőle, hogy nem fog menni. Ma csak baromságot csináltam. Azt hívok fel telefonon, akit nem is akarok, mert egy sorral elnéztem a számot. Annak írok a fórumon, akinek nem is akartam és még sorolhatnám napestig. Lefekszem aludni, hogy kicsit jobb legyen, elbóbiskolok, megcsörren a telefon. Az álom kimegy a fejemből, nem bírok újra elaludni, pedig cseppet sem vagyok kevésbé kótyagos.

Az, hogy jobb egy lúdnyak két tyúknyaknál, az igaz, meg is ennék belőle egy tál levest most azonnal, de hát nincs.

Na, megyek, megiszok egy üveg sört, az legalább meglátszik rajtam.

Ha valamit még eltoltam, akkor tudd be a frontnak, nem bírom magam kivonni belőle.

Válaszok

Vendég

#11653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-07-26 19:10:19

#11652: L. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Lukrécia,hamarabb utolérik a hazug embert,mint a sánta kutyát!