Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#12141

2012-08-14 08:19

Gratulálunk. Ha a gazdaságfejlesztésben ilyen sikeresek lennénk! Sokkal nagyobb baj az, hogy nem volt sikeres a gazdaságfejlesztés a 22 év alatt. Ha már minden áron kapitalizmust akartak, a politikának segíteni kellett volna a magyar tulajdonú vállalkozásokat, hogy világpiacon eladható termékeket fejlesszenek ki, és azokat piacon tudják tartani. Ez összetett feladat lett volna. Hol vannak az alapítványok, amelyek az innovációt segítik. Hol vannak prioritások, milyen termékeket kellene fejleszteni? Hol vannak a szakemberek, akik motiváltak. Az intézmények, a felsőoktatás, amelynek szabályozása vállalkozások segítését preferálja? Sehol!!! Akkor mit akarunk. Jogászkodni? Üres zsebbel.
Egy templom egere országban. Minek? Szép ez a sportteljesítmény! Át kellene vinni az élet más területeire. Ezt kívánjuk mindannyiunknak.

Válaszok

Cumi
Vendég

#12142 Re:

2012-08-14 10:51:36

#12141: -  

 Már megint elővették ezt a marhaságot?!?!?

Így van. Már bebizonyosodott, hogy nem tudunk világraszóló eseményt rendezni. Emlékezzünk: Világkiállítás Magyarországon közösen Ausztriával. Megnyertük. Megszerveztük? Nem. Lemondtuk? Igen. Hol van az egy OLIMPIÁTÓL szervezésben? Álmodozzanak csak, de néha jó lenne gondolkodni is.  Hol a tőke hozzá? Hol vannak a szakemberek? Jaj, ne, ne kezdjék már megint. Ez megint Orbánék szokásos választási cumija, amikor már mást nem tudnak bedobni. A rajongók meg sokadszorra is bekapják a.... cumit.