A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN

Quoted post

Vendég

2012-08-27 10:39

Inkább írjuk alá a Mentsük meg a gyulai kolbászt petíciót.

Válaszok

L.

#501 Re:

2012-08-27 10:51:55

#500: -  

Mentsd meg te, én vegetáriánus vagyok, engem nem érint.

Egy biztos, a Jobbik párt leszerepelt eme oszlopos tagján keresztül.

Némi éjszakai pihenés után reggel átolvastam az éjszakai csevegést, ledöbbentem. Az az ember - és ezt minden rosszindulat nélkül mondom - orvosi segítségre szorul. Sajnálom szegényt.

Sz.

#502 Re: Íme, a jobbikos-féle "MÉLYMAGYAR" viselkedéskultúra...

2012-08-27 12:45:04

#500: - 1.) napirendi pont: a jobbikosok részéről a "MÉLYMAGYAR" kifejezés egy félrevezető hadművelet...

Én már aláírtam - természetesen - azt a petíciót is! - Az éjszakai mocskolódása helyett, inkább ez a JOBBIKOS aljadék  is alárást gyűjtött volna, akkor szép számmal emelkedett volna az aláírások száma. E témát most azzal zárom le, hogy ilyen a jobbikos-féle "MÉLYMAGYAR" (álszent)!!!

Most elemezgetjük éppen ennek a JOBBIKOS AGRESSZORNAK az éjszakai (magömlés helyetti) undorító irományait. Miután hajnalra rádöbbent, hogy mit tett, törölte. Szerencsétlenségére: későn...  Meg fogjuk találni a módját annak, hogy e JOBBIKOS-FÉLE CSODAIROMÁNYOK szerzője elnyerje méltó büntetését, mert kiérdemelte, alaposan megdolgozott érte.  Ti mindannyian tudjátok, mert láttátok, olvastátok.  Aki viszont nem tudja, az tudja meg, hogy én a válaszaimat kizárólag az ő általa, nekem írt szavakból állítottam össze. Tisztában vagyok azzal, hogy ez kitűnik talán már első olvasatra is.  Ahogy elkészül a JOBBIKOS HOZZÁSZÓLÁS-CSOKOR, következő lépésként a fórumokon is megjelentetem, egy napra tán eltűrik?! De képes leszek áldozni szórólapon történő megjelenítésére is!!!

BÁR, SZERINTEM MÁR ÍGY IS LÁTHATÓ, HOGY MILYEN is a jobbikos-féle  "MÉLYMAGYAR"!!!!!  SEM a nevét, SEM a szavait nem meri VÁLLALNI!!!  VAJON MIÉRT???  GONDOLOM, ERRE TISZTA A VÁLASZ RÉG:  MERT ÚGY a neve, MINT AHOGY az az ember, AKIT a neve TAKAR - A HOZZÁSZÓLÁSAIVAL EGYÜTT - EGY KALAP KAKIT NEM ÉR!!!!! A legszebb szavai: "a szebb jövőt" volt!!!

Ezért is: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!  Éljen a Baloldal!!!