A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

#476 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mr. Kakinak!!!

2012-08-26 23:40

#475: Sz. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mr. Kakinak!!!

A "k" (Q) betűs te vagy,ahogy a patkány is!!! -A remény hal meg utoljára,most rajtad a sor,komcsi patkány! (Minél hamarabb!)

Sz.

#477 Re: Re: Re: Re: Re: Mr. Kakinak!!!

2012-08-27 00:09

#476: - Re: Re: Re:  Mr. Kakinak!!!

Oké, velem lehet egyezkedni, tehát én vagyok a patkány kurva. Akkor legyél te a rendellenes, torz stb., azaz ABNORMÁLIS!!!

Miután én reménytelen eset vagyok, így átengedem neked a fölfordulást, jobbikos görény! Ja, és ráérsz holnap, hogy tudjál elbúcsúzkodni.

További szép álmodozást a "nagyutazás" alatt!

http://www.youtube.com/watch?v=2Vf48D5ONa4

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-08-27 00:24

Lukika

2012-08-27 00:41

Szerike, kár volt felébrednem és bekapcsolnom a készüléket. Csak döbbengetek, hogy még mindig van lejjebb. Ne válaszolj ennek a trágár dögnek, azt sem érdemli meg, hogy levegőnek nézzük. Szégyen ez az ember, úgy, ahogy van. Elnézegettem délután a képeit, némelyiken egész en emberszabású - lenne, de mint ismert, messze jár tóle. Szörnyű.
Sz.

#480 Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-08-27 01:48

#479: Lukika -

Bocs, de csak most lett időm írni, mert programunk volt.

Előtte megmutattam Sanyinak, Ő csak annyit mondott, hogy ez egy beteg ember.  Én meg azt, hogy ez egy olyan pici kis mütyürke, mint körmöm alatt a piszok. Azt hiszem éppen az a baja, mert azt vettem észre, hogy nagyravágyó, mint minden mütyürke. Ráadásul most klimaxol, van baja elég. Kikkel él ez együtt, hogy ezt megengedik neki, milyen fiai vannak? Az én fiam úgy csapná nyakon, hogy négykézláb nyüszítene, hogy bocsánatot kérhessen a viselkedéséért.

http://www.youtube.com/watch?v=EtlJL3p7z_I      ez az ő baja!

2012-08-27 02:05

Sz.

#482 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mr. Kakinak!!!

2012-08-27 02:11

#478: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mr. Kakinak!!!

Te szerencsétlen, bomlott agyú nyomorék, nehogy valami kárt tegyél a családodban!

2012-08-27 02:23

Sz.

#484 Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-08-27 02:47

#481: - Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

A képek tanúsága szerint, a te kölkeid lehet, hogy köcsögök, mert olyan kis ványadtak. Biztos a szutyok anyjukból te rúgdostad ki őket, 1-2 hónappal előbb, de te jobban tudod, hogy mi volt. Azt is tudod, hogy az én fiam egyetemi végzettségű dalia. Akkor mit kínlódsz vele??? Nem bántott az téged. Azt sem tűrné el, hogy ok nélkül pl. téged sértegesselek, felénk ilyenek a FÉRFIAK!!!

Ocsmány, szutyok pedig a feleséged és a kis barátnőd, akiről küldtél képet, amikor ott 10 dekásan ülsz mellette.

Amit én írok, a családom bármikor láthatja, no problema.  Hálát adok a Sorsnak, hogy kiváló családom van, nem kell bújkálnom, mint neked. Sanyi szerencsére egy makkegészséges IGAZ, NAGYBETŰS EMBER, aki nagyon jól ismer engem és azért szeret, amilyen vagyok. Nem titkolózom én senki előtt, mert tudja Ő pontosan, hogy mit miért írok és teszek.

Annak nézzél utána inkább, hogy a te megfáradt feleséged milyen patkányokat dugaszol a lába közé, mert te is az vagy ugyan, de beléd egészen biztos, hogy nem tud életet lehelni. Semmi kétség, EZ MENT AZ AGYADRA!!!!!

Ha nem vetted volna észre, jelzem, hogy amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!!!

Egyébként minden ismerősödnek őszinte részvétem!!!

Sz.

#485 Re: Re: Kivénhedt trottyosnak!!!!!

2012-08-27 02:55

#483: - Re: Vén trottyos!!!!

Mi úgy élünk, hogy aggodalomra semmi okunk, te kivénhedt nyomorék!!!!!

Ja, és cafat, szutykos hányadék az a csöves kinézetű nejed!!! Bocs, ezt nem írhattam vissza rád, mert te a kivénhedt, klimaxos trotyak vagy!!! Adósod pedig semmiképp nem szeretnék maradni a trágárkodásban, erre nagyon ügyelek.

2012-08-27 03:22

2012-08-27 03:33

Sz.

#488 Re: Re: Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-08-27 03:53

#486: - Re: Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Józsi, villantsd ki ide a nődet, én is olyan szeretnék lenni!!!! Van plasztikai sebész unokatesóm, nektek pedig még fizetünk is a mintáért.

Tudod, Józsi, ha az anyád lehetnék, akkor még nagyobb szégyen, ahogyan viselkedsz velem. Az én fiam 27 éves, vele azért összefuthatnál valahol, hogy ezt átbeszéljétek. Kíváncsi vagyok, hogy a jobbikosok mennyire vagány férfiak? Eddig csak azt tapasztaltam, hogy közönséges tahók.

Ami a koromat illeti, vénség még éppen nem vagyok, lehet, hogy fiatalabb vagyok a mamádnál, lehet nem? Lehet, hogy akkor ő is vén k stb.????

A páromról pedig annyit, ha majd olyan iskolázott, intelligens és jó ember leszel, mint Ő, nem fog kivetni magából a társadalom, ezt garantálom.

Azt pedig végképp nem értem, hogy egy pasi hogyan tudja megitélni, hogy női szemmel melyik pasi a szép?

Sz.

#489 Re: Re: Re: Re: Őslény VÉN TROTYKOSNAK!!!!!

2012-08-27 03:58

#487: - Re: Re: Re: Őslény VÉN TROTYKOSNAK!!!!!

Miért kellene, hogy te piszkálgassál engem, te undorító vén trotyak?  Látom, hogy végképp tudod merre van észak, te ocsmány jobbikos görény!!! Láttál fost? Azt hiszem bőven, mert az a mindened! Te meg olyan vagy, legalábbis sokan összetévesztenének vele. Csak vénebb vagy és egy bizonyos helyen lágyabb...  ez a bibi!!!

Sz.

#490 Re: Re: Re: Re: Őslény vén trotyaknak!!!!!

2012-08-27 04:07

#487: - Re: Re: Re: Őslény vén trotyaknak!!!!!

Na, menjél horpasztani, mert holnap tolókocsin fognak majd lökdösni!!!!

ILYEN A JOBBIK
Vendég

2012-08-27 04:28

Ki ez az undorító JOBBIKOS CSŐCSELÉK, hogy ilyen stílusú társalgást megenged magának. Szóba ne álljatok vele még egyszer! Ki kell közösíteni, ez megfertőz a mocskával bennünket!

Le vele!

2012-08-27 04:30

2012-08-27 04:33

2012-08-27 04:40

Vendég

#495 Re:

2012-08-27 04:42

#491: -

Röviden válaszolok: KUSSOLJ!!!!!

ILYEN A JOBBIK

#496 Re: Re: Idiótának!

2012-08-27 04:50

#492: - Re: Idiótának!

Te ótvar szaralak! Ki az a tata, te barom! Itt vén trotyakról VOLT SZÓ.

Aki nem sunyi görény, mint a JOBBIKOSOK, azok nem fenyegetőznek, hanem felfedik magukat.

Barom a te egész famíliád valószínűleg, mert különben kitaszítanának téged maguk közül. Te vén hülye, téged a gólya hozott?

Ha nem vagyok indiszkrét, mivel dolgozott meg Sz. a korának járó tiszteletlenségedért? Vagy akár én, mivel dolgoztam meg érte, te büdös jobbikos senkivári?! Megsúgom neked, hogy mivel, mert fogalmad sincs róla. Azzal, hogy leereszkedtünk egy ALJA JOBBIKOS nullához.

Ezennel én be is fejeztem veled a társalgást és öregségedre végérvényesen a szégyenpadra kerültél a szememben.

ILYEN A JOBBIK

#497 Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!!!

2012-08-27 05:04

#495: - Re:

KUSSOLJ TE, JOBBIKOS!!!!!

Vendég

#498 Re: Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!!!

2012-08-27 05:06

#497: ILYEN A JOBBIK - Re: Re: LE A JOBBIKKAL!!!!!

HÚZZÁL BŐRT A FOGADRA!POFA SÚLYBA,ÜL,FEKSZIK,NEM POFÁZIK!!!!!!!!

Lukika

#499 impotento

2012-08-27 09:23

Jól van, Szerike, Te is belefáradtál. Én már tegnap abbahagytam a vele való társalgást, mert megfeküdte a gyomromat, az idegrendszeremet. Sokkal jobb programot választottam: unokáztam. Annál szebb dolog az életben nincs.
Jól teszed, ha befejezed vele a diskurzust, mert csak magadat alacsonyítod le és nem szabad lemenni a szintjére. Maradjon meg a szarkupacainál, gilisztáinál, az való neki. Egyszer még fiatalkoromban hallottam valakitől, akkor jót derültem a következő mondáson: Az impotens ember legnagyobb élvezete a szarás. Ebből mit szűrsz le? Én egyet, az pedig egy lelket beteggé tesz, mint látjuk. Én már csak sajnálni tudom, persze az undorom azért megmaradt.

Vendég

2012-08-27 10:39

Inkább írjuk alá a Mentsük meg a gyulai kolbászt petíciót.