A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN

Quoted post

Sz.

#503 Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-08-27 13:02

#501: L. - Re:

Szia!

Bocs, hogy háttérbe szorultál, de dolgunk volt az éjszakai "terméssel" kapcsolatban. Te is azok közé tartozol, akik látták, olvasták, Neked nem kell, hogy magyarázzak!  Egyébként is itt a bizonyíték a kezemben, mert úgy elvakította a JOBBIKOST A GYŰLÖLET, hogy ő maga tolta elém. Őszintén szólva, nem is értem, hogy ez a senki, hogyan merte fennhagyni a neten a beírásait órákon keresztül? Szerintem ő sem érti. Mindenesetre a trágárkodása fordított arányban áll az eszével... Bár jelzem, hogy az összes törölt komment ocsmány trágárkodásból és fenyegetésből áll...

MHGYF!!!

Válaszok

MHGY (V)

#504 Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-08-27 13:52:01

#503: Sz. - Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

SZERÉNKE UGYANAZT TUDOM IRNI NEKED, MINT AMIT A MIÉNKÉBE IRTAM. SAJNÁLLAK AMIT RÁD FIRKÁLT, DE EL IS TÜNTETTE REGGELRE BIZTOS KIJÓZANODOTT. ÉN CSAK HELYESELNI TUDOM, HOGY AMIT ITT LEIRTÁL MEGVALÓSULÁSRA KERÜLJÖN, MERT RÁSZOLGÁLT ALAPOSAN.

AZ ÖREG IS MELLETTED VAN, TUDOD ITTHON A FIA IS, MIND MELLETTED VANNAK. FEL SEM FOGJUK, HOGY MIÉRT KAPTAD EZT A RÁGALOM HADJÁRATOT??????? GONDOLOM LUJZA INTÉZKEDIK ŐT NEM IS KELL ERRE KÉRNI. EZ A JOBBIKOS ALJAS SENKIHÁZI JÁNOS PEDIG SZÉGYELJE MAGÁT ÉS PUSZTOLJON BELE!!!!!!!!!! AHOGY OLVASTAM TE EGY SZÓVAL NEM BÁNTOTTAD ŐT, TÉNYLEG CSAK VISSZA VÁGTÁL NEKI A SAJÁT FEGYVERÉVEL!!!!!!!!!

ÉN IS IRTAM EGY-KÉT SORT, DE TE ADDIGRA MÁR NEM VOLTÁL ITT MÉG ŐT IS KÜLDTED ALUDNI!!!!!!  NAGYON KLASSZ NŐ VAGY ÉS MINDANNYIAN NAGYON SZERETÜNK TÉGED!!!!!!!!!!!!!!!

SZIA!!!!!!!!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!!!

L.

#505 Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-08-27 14:48:24

#503: Sz. - Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! 

Szia, Szerike!

Hát mozgalmas volt a tegnap meg az éjszaka, főleg Neked. Ezzel a két lábon járó (két lábon járó? Megkérdőjelezem, hisz amiket tegnap összehordott, azt józan ember nem teszi, csak egy állatfajta, az pedig a majmokat kivéve nem jár két lábon. Ezzel nem akartam a majmokat megsérteni) senkiházival most Te keveredtél párbeszédkánt induló vagdalkozásba, ami nem tőled indult ki. Valószínűleg többet ivott a kelleténél és az összes mérgét, világfájdalmát rajtad verte el. Az, hogy hajnalban letörölte az éjszakai mocskát a fórumról, semmit nem old meg. Annyi gerince viszont nincs, hogy elnézést kérjen Tőled. Ne is számíts rá, szükséged sincs az ő bocsánatkérésére. Csak kíváncsi vagyok, hogy a jelleme megengedi-e neki ezt a lépést. Megint túldícsértem azzal, hogy egyáltalán feltételeztem róla, hogy van jelleme.  Remélem, lekopik a fórumunkról, nem ide való.

Én is elgondolkodtam az éjjel, hogy mi válthatta ki belőle az ekkora fokú agresszivitást és mindig az alkoholhoz, neadj'Isten a kábítószerhez kanyarodok vissza. Ne rágódj tovább, pihend ki magad, este beszélünk.

Természetesen Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!