Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#12428 Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-09-02 18:59

#12427: M.H.GY. - Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Akkor mivel veri?

Mivel, hogy néha nem árt?

Válaszok

L.

#12429 Re: Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-09-02 19:23:28

#12428: - Re: Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! 

 Lesz itt még Viktátornak köszönhetően haddelhadd. Ha ezt GyF. csinálta volna, már lángokban állna Magyarország és nem csak a főváros, a FIDESZ utcára vitte volna újra a csőcseléket. Most hol van a csőcselék, kérdem én. Hát hol lenne, várják, hogy mikor viszi a baloldal utcára az embereket, aztán kirobbantják vezényszóra az utcai zavargásokat. Remélem, nem jó a forgatókönyvem, de nagyon tartok tőle, hogy ez lesz a vége.

Orbán bujkál, a sameszai gyengén magyarázzák a megmagyarázhatatlant, lásd Selmeczi kiflicsücskös Gybriella, aki inkább hallgatna, mert ha megszólal, azzal öngólt lőnek, Szíjgyártó, aki makogva elmodja, hogy minden szabályos volt, csak az azeriak átverték őket. Bemutatnak egy utólag tákolt megállapodást visszadatálva, írásszakértő biztos meg tudná állapítani az eredetét és idejét. Tele vagyok kérdésekkel, véleményekkel és megmondom az őszintét, hogy félek. Eddig is féltem, mert nem tudtam, mire lesz "képes" ez a dilettáns kormány. Hát erre lett képes és még nekik áll feljebb, mint mindig. Még mindig a pökhendi, nyegle, lekezelő stílust alkalmazzák, ahelyett, hogy behúznák fülüket-farkukat és a vezérük venné a  bátorságot és nyilatkozna. Erre persze ne számítsunk, majd egy focimeccsen értékel.

Tegnap azt írtam, hogy most (tegnap) a Jobbikkal nincs semmi bajom, ez mára megváltozott, ma már van. Ha halkan is, de Orbánék aljas értenek egyet, tehát a vélaményem róluk változatlan. Persze a szélsőjobbtól mit várjon az ember.

Összefoglalva ennyi most a mondanivalóm, remélem, nem megy rá az ország.

Még annyi: a FITYISZ minde év szeptemberének első szombatján szokta tartani a kötcsei találkozót, ez most csendben elmaradt. Kíváncsian várom, hogy csak egy héttel eltoltál, vagy most nem mernek éves örömünnepet ülni? Ez a környéknek csak jó, ha valakit érdekel, miért mondom, szívesen tájékoztatom.