Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokrata

#12503

2012-09-09 21:24

Csodálatos volt a tegnapi nap. A napocska is hétágra sütött, olyan meleg volt, mint a legnagyobb nyárban.
A lelkünk is kivirult, Kötcsén még jobban ragyogott a nap, mert hazánk nagyjai, megmentői eljöttek, hogy a nép láthassa őket, ha csak egy pillanatra is. Nem mindenki volt szerencsés, mert volt olyan politikus, aki arcát takarva sietett be a rendezvényre, volt olyan uraság is, akit körbevettek a kétejtós szekrény méretű biztonságiak hogy szinte levegőt sem kapott szegény. A szegény népet nem kínálták meg semmivel, de hát nem is szokták, a vidéki embernek úgyis van mit enni, hiszen megtermeli magának a ház körül. Meg kell, hogy dícsérjem az uraságokat, volt, aki tekintettel volt a helyi lakosságra és nem száguldozott 180 km/h sebességgel, de volt, aki még azt is túllépte. Egyéb érdemlegeset nem tudok róla megírni, hiszen nem voltam ott, nem voltam meghívva, de nem is hiányoztak. Most szerencsére újabb egy évet várhatunk, mire újra eljönnek a nagy találkozóra.

Válaszok

Sz.

#12504 Re: Azért is, örökkön örökké: GYURCSÁNY FERENC!!!

2012-09-10 00:18:27

#12503: Demokrata!!!

Nesze, b@szd meg:    http://www.hir24.hu/belfold/2012/09/09/gyurcsany-ehsegsztrajkol-a-parlament-elott/

Ha fölébredsz, kezd el sütni a pogácsát, mert én nem tudok! De odamenni hozzá viszont igen és oda is megyek, mint a huzat!!!

Remélem, tudtok róla?  Én - sajnos - nemrég tudtam meg, mert azt a szopós elődöntőt néztem, mert az iccaka félbeszakadt a tornádó miatt,  a k életbe!

EGYELŐRE, CSAK GONDOLATBAN VAGYOK VELE, VISZONT - REMÉLEM - HOLNAP MINDANNYIAN ODAMEGYÜNK!!!

Milyen helyes fiú ez a Molnár Csa-bika?!!

MHGYF!!!