Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokrata

#12521

2012-09-10 14:10

Hali!
Bevásároltunk az OBI-ban és közölte a kőmíves, hogy egy héttel el kéne csúsztatni a kezdést. Ennek azért örülök, mert így legalább holnap fel tudok menni és viszem a pogácsát Neked. Elmegyünk Ferihez, de a pogácsával nem fogjuk cukkolni. Ezt a túrópogácsát még Izraelben is ismerik, az utitársaimat is megkínáltam, mindenki imádta.
Apropó, hallottad-e a lófogú Selmeczi nyilatkozatát az éhségsztrájkról? Miért nem akkor humorizált, mikor a CORA-ban megette a kiflit, mire a pénztárhoz érkezett. Biztos utólag bánta, mert azt a kiflit vibrátornak is használhatta vlna. Legalább egyszer szerzett volna magának örömöt.

Válaszok

Sz.

#12525 Re: Re: Örökkön örökké: GYURCSÁNY FERENC!!!

2012-09-10 16:09:56

#12521: Demokrata -

Mit vársz egy ilyen hirtelen szőke nőtől?  Sz.patták ezt már annyit, csak rá kell nézni a fogsorára... Viktátornak, meg olyan kis tömörgyönyör f.rka lehet, mint ő maga... Amikor Gabriellával, úgy édeskettesben maszatolnak, azért az megérne egy Napiszart.

Ja, igen, azt mondta Gabriella, hogy nem túl izgalmas négy férfi egy sátorban. Írtam is neki, lehet, hogy azért, mert most  nincs kiflijük? Úgy hírlik, őt az hozza izgalomba, hogy föl tudja-e falni a pénztárig?! Korábban a Corában nem sikerült neki...

Akkor tehát: holnap!!!

MHGYF!!!