Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

L.
Vendég

#12655 Beszámoló

2012-09-15 21:07

Barátaim!
Mindenkinek, aki ma nem tudott ott lenni a Mécsesnél és érdekli a beszámolóm, összefoglalom a saját élményeimet.
Kezdem ott, hogy egy 8 fős csapattal, mikrobusszal mentünk fel Budapestre, amit a Délinél hagytunk praktikusságból. Jól is tettük. Metróval hamar átértünk. Miután nekem helyismeretem van, hiszen ott nőttem fel, nem volt nehéz tájékozódni. 8-an voltunk, a résztvevők számát ezáltal nyolcféleképpen saccoltuk meg. Sajnos nem volt köztünk Rákai Philip, hogy a tutit megmondja, így megpróbáltunk a realitások talaján mozogni. 2 millió helyett mi 8-an 15 és 25000 közöttre saccoltuk a résztvevők számát. Egy biztos: A báthorí utca a mécsesig teljesen megtelt, a Nádor utca belső része szintén, a Szabadság térre menő utcák: Honvéd, Aulich szintén tele volt, valamint a Hold utca és a Szemere uca egy része is. Ez FIDESZ matek szerint biztos több lett volna. Ami feltűnt, az emberekben megmozdult valami, újra reménykednek, újra kezdenek bízni abban, hogy összeáll a baloldal, mire szükséges. Nagyon örültem, hogy sok volt a fiatal, nem igaz a jobboldal vádaskodása, hogy a Gyurcsányt és a DK-t csak a vének támogatják. Jó volt látni a sok fiatalt. Beszédbe elegyetünk más résztvevőkkel, többen mesélték, hogy barátjuk/ismerősük nem tudott eljönni, de hét közben eljött kezet fogni az éhezőkkel és támogatáukról biztosítani őket. Többen mondták, hogy ismernek olyan embert, aki nem mert eljönni, félt, hogy belekerül valamelyik kamera látókörébe, akkor hétfőn már csak leszámolni kell a munkahelyére menni. Mi ez, ha nem diktatúra? Lehet szidni a Kádár rendszert, lehet azt lediktatúrázni, de az embernek nem kellett attól félni, hogy kirúgják az állásából. Én 7 hónapos terhesen ott voltam a Petőfi szobornál 1974.március 15-én, nem féltem, hogy másnap nem lesz munkahelyem. Én a munkahelyemet egyedül az első Orbán kormány idején féltettem - joggal.
Elkalandoztam.
Vissza a mához: Becsülöm Gyurcsány Ferencet, Molnár Csabát, Kolber Istvánt és Niedermüller Pétert ezért az egy hétért, amit végigcsináltak. Tiszteletem a családtagjaiknak is, akik támogatták őket és erőt adtak nekik.
Még pár szót az ellenoldal prominens képviselőjéről, akit ebben a témakörben megbízott a FIDESZ a szószátyárkodással. Találós kérdés: Ki ő? Megfejtés: Kiflibűvölő akarom mondani, kiflikedvelő és fizetés nélkül fogyasztó szép szőke Selmeczi Gabriella. Büszke lehet magára, hogy ezt az undorító szerepkört elvállalja és végigcsinálja. Tisztítókúrának akkor nevezze az éhségsztrájkot, ha majd ő lesz ellenzékben, 120 kg lesz a v...ga és lesz miből leadni. Eszet nem tudok felajánlani, mert az nem transzplantálható. Nem fegyverem a sértegetés, de amit ő jópofizás címén a héten eleresztett, az minden kritikát alulmúl. Feltételezem, hogy nem ő írja a szövegeit és elmaradt a szövegírója, mert a tisztítókúrán kívül egyéb kifejezés nem jutott eszébe őszőkeségének. Erre több szót nem fecsérelek, nem ér többet.
Most, így estefelé ennyi, ha kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel.
Jó éjt minden barátomnak

Válaszok

MHGY (V)

#12657 Re: Beszámoló

2012-09-15 21:18:23

#12655: L. - Beszámoló

SZIÓKA!!!! MOST VETTELEK ÉSZRE ÉS KÖSZIKE A BESZÁMOLÓT!!!!!

MINDENESETRE CSODA, HOGY LEMERED IRNI A HALLOTTAKAT??????

ALUDJATOK JÓL ÁLMODJATOK SZÉPEKET!!!!!!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!

PUSZI!!!!!