Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Quoted post

Vendég

#197 Re:

2012-09-16 10:32

#196: Eszter -

na ne csináljátok már elég ha megvan magyarul ez nagyon állat mese ha tudtok küldeni magyar szinkonal a 6-7 évadot légyszives köszi

Válaszok

Eszter
A petíció szerzője

#198 Re: Re:

2012-09-16 14:29:13

#197: - Re:

Már bocsi, de ki ne csináljon és mit? Gondolom az RTL Klubra gondolsz, hogy ne csinálják, hogy nem adják le tovább a 6. évad végéig (167. részig, eddig van még csak magyarul, a 7. évadé talán készül, de nem biztos), igaz? Ha igen, nekik írj panaszt ezügyben, de sajnos nem fognak válaszolni, ahogy nekem se válaszoltak hosszú hónapok óta és szerintem nem is fognak. Annak ellenére se válaszoltak, hogy néhány hónap múlva visszakérdeztem, utaltam arra, miről van szó, mit írtam nekik, amire válaszokat szerettem volna kapni. Itt olvasd vissza a fejleményeket, sajnos kicsi a remény, de a remény hal meg utoljára. Mi tuti nem tudjuk se megszerezni, se elküldeni neked, pláne amíg le nem adták magyarul valamelyik csatornán. Ha ez megtörténik, csak lesz 1-2 ember, aki felveszi és feltölti a részeket valahova és akkor onnantól már talán beszerezhető. Bár nem tudom. DVD-n pedig szintén nem biztos, hogy megjelenik. Arra kérlek, mielőtt ilyeneket kérdezel és mondasz, kérlek kicsit olvass vissza és informálódj jobban! Köszi.