Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Ibolya

#12741 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-09-17 13:16

#12740: - Re: Re: Re: Re:  

 De sok ideje van néhány embernek itten! Én meg csak húzom az igát hajnal óta, várom haza Kisibolyát, erre tessék píz egy darab se, de hoz nekem egy cserép ibolyát. Abbú főzzek az uramnak vacsorát. Most gyün majd a családon belüli erőszak. A FIDESZ meg nem fog engemet megvédeni. Mi lesz velem, jajajajajaj!!!!

Válaszok

Margó

#12742 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-09-17 13:23:41

#12741: Ibolya - Re: Re: Re: Re: Re:

Drága, Ibolyám!  Lélekben Veled vagyok, mert Guszti engem is meg családon belüli erőszakolt, hogy miért beszélem ki, hogy Ő nem száll ki.

Kisibolyát a Kamaraerdőbe vidd ki, ott jó sötét van és ráadásul minden út odavezet.


Vendég

#12745 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-09-17 13:35:43

#12741: Ibolya - Re: Re: Re: Re: Re: A FIDESZ meg nem fog engemet megvédeni.

A Fidesz ne is védjen meg téged!

"Az Országgyűlés hétfőn kezdődő kétnapos ülésén támogathatja a párkapcsolati erőszak büntetőjogi tényállássá minősítését szorgalmazó népi kezdeményezést. A kormány tájékoztatása szerint így még idén meghozhatják az erről szóló jogszabály-változtatást.

Rogán Antal pénteki sajtótájékoztatóján – miután ő és Orbán Viktor pártelnök–miniszterelnök is tárgyalt a Fidesz női tagozatának képviselőivel – közölte: korábban azt az álláspontot képviselte, hogy a nőkkel és gyermekekkel szembeni erőszak kezelésére a Btk.-ban számtalan tényállás található, így egy új, önálló passzus önmagában nem lenne segítség. A Fidesz képviselőnői azonban azt hangsúlyozták, hogy ezzel is több eszköz állna rendelkezésre a probléma megoldásához.

Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter szombaton egyeztetett a párkapcsolati erőszak ügyében indított országos népi kezdeményezés szervezőjével, Halász Pálmával, az Élet-Érték Alapítvány elnökével, továbbá a Fidesz női tagozatának képviselőivel és LMP-s képviselőkkel. A tárcavezető a megbeszélés után közölte, a kormány tervei szerint még idén benyújtják azt a javaslatot, amelynek értelmében a párkapcsolati erőszak önálló tényállás lehet a büntető törvénykönyvben.

"

 

http://mno.hu/belfold/ismet-a-haz-elott-a-parkapcsolaton-beluli-eroszak-ugye-1105670