Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#12747 Re: Re:

2012-09-17 13:48

#12746: - Re:  

 Nem is azt írtam, hogy vérrokon, de kiegészítem azzal, hogy vérciki volt a történet.  Tarlós meg ugyanolyan beszari alak, mint a többi, az is volt már minde, csak akasztott ember nem. Ezt persze képletesen értem, de igen sok pártban feltűnt már!

Az én erkölcsi normám nem engedné meg nekem, hogy ha egyszer valaki mellett elkötelezem magam, akkor bármikor is átálljak a másik oldalra. Ha kilépnék, akkor sem mennék máshová, maradnék magamban a nézeteimmel. Mielőtt elkezdesz példálózni, a Csintalant sem tartom többre, hogy a mi oldalunkról is említsünk példát. Pozsgait ne is említsem...

Látod, most jól viselkedtél, gondolkoztál, nem személyhez, hanem témához szóltál, bár senki nem kérdezett.

Még annyit a teljesség igénye nélkül, hogy a közelmúltban a Google-ban véletlenül akadtam egy olyan címre, hogy: híres magyar homoszexuálisok. A kíváncsiság ott tartott, meg is hozta gyümölcsét, hiszen Dávidka is a listán szerepelt. Ez engem ugyanúgy nem érdekel, mint Szeteinél, csak ha ott említünk valakit, akkor említsük meg itt is. 

Válaszok

Sz.

#12750 Re: Re: Örökkön örökké: GYURCSÁNY FERENC!!!

2012-09-17 14:44:49

#12747: Lukrécia - Re: Re:

Szia, Lukika!

Ismerem Tarlóst, mert a szomszéd zenetanárnő unokatesója, mindketten csillaghegyiként látták meg a napvilágot. Sok mindent tudnék róla mesebeszélni, de "hadjuk", Szívem...

Ami nyilvános: Tarlós SZDSZ-es színekben lett polgármester, itt a III. ker-ben. Az azt követő 3 választáson már függetlenként indult. Asszem, hogy a III.ker. az ország 5. legnagyobb lélekszámú körzete, azért azt irányítani, nem semmi. Többé-kevésbé helytállt, csak, mint minden szentnek, neki is maga felé hajlott a keze. Ami ebből a családomat érintette, azt megosztom Veletek: a felesége építészmérnökként - a 90-es években - az összes, nem kevés III.kerületi munkát letarolta, többek között Apám cége elől is.  - Ezt, annak idején, a szintén itt lakó, XY 8 osztályos vállalkozó, önkormányzati képviselő, gyönyörűen elmondta Apámnak, aki "cserében" megcsinálta neki a költségvetéseket, mert az Istenért sem volt képes megérteni, bár utána Ő írta alá.  - Annyi haszna volt Apámnak, az XY által tudomására hozottakból, hogy megértette, feladta a III. kerületet és elkezdtek az agglomerációban dolgozni.

Lukika, ne legyél ilyen vadóc, engem sem kérdeztél!

MHGYF!!!