A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

hug.os józsi

#101 súlyos

2012-11-08 21:36

gratulálok, nem tudom hányan aggódtak az itt csámcsogók közül a demokráciáért 2006 októbererében , mikor feri a tömegbe lövetett, és kisebbségi kormányzással eladósitotta az országot. megy a mocskolódás ha nem vagytok hatalmon, mert számotokra az a demokrácia ha ti irányitotok. nem csoda ha az ország két fele egymásra mutogat. mért jó nektek az imf hitel ha a saját lakáshiteletekhiteleteket se tudjátok fizetni, amiről a ti bandátok tehet szintén. majd az államadóságot tudjátok? elment a józan itélőkétek. a saját nyomorotokat magatokban keressétek. Gordon izeire szedi a baloldalt. egyetlen kampánytémátok OV. szánalom.

Válaszok

together

#103 Re: súlyos

2012-11-08 21:45:56

#101: hug.os józsi - súlyos

Figyelj eltévesztetted a házszámot! Ez itt nem a mocskolódás helye!

docoka

#107 Re: súlyos

2012-11-08 21:51:09

na végre itt van már egy fidesz zombi:))

CM Fehérvár

#109 Re: súlyos

2012-11-08 21:53:44

Milyen érdekes, az idei október 23-án az ünnep méltóságával telt a nap. Voltak demonstrációk, de senki nem szedte fel az utcaköveket, nem orozta el a "véletlen" indulásra kész harckocsit, és vonult a rendőröknek, nem gyújtotta fel senki mások autóit, vagy törte be a kirakatokat!

Milyen érdekes, hogy ennek megfelelően a rendőrök nem oszlattak, nem harcoltak.

El kell ítélni a túlkapásokat, a kényszerítő eszközöket megtorlásra használó rendőröket, és azokat a vezetőiket, akik műveleti területet jelölnek ki egy békés országban, sőt az a  székházat átadó, és magát a "csőcseléknek" megadó parancsnokot is, aki "büszkén" jelentette, hogy átadta a székházat. Igen, ő elárulta esküjét, amit egy demokratikus ország jogrendjére tett! És persze nem kell sátortábort engedélyezni közterületen, még politikai indíttatásból sem, főleg, ha nincs megfelelő infrastruktúra a szociális ellátásban!

Milyen érdekes, a történelmet gyakran próbálják meghamisítani. Most ti is azt teszitek, amikor a 2006-os történéseket napirenden tartva alapvetően akár igazságot is tartalmazó kifogásaitokkal azt a csőcseléket emelitek "fülke forradalmárrá", amely hónapokra tette "harctérré" a főváros utcáit.

Mi békét, egyetértést, szolidaritást akarunk!

Ne írd alá, ha nem tetszik, de ne is "károgj", mert rossz helyen teszed!

soper

#110 Re: súlyos

2012-11-08 21:57:13

Íme egy félázsiai fideszbirka.

1face

#115 Re: súlyos

2012-11-08 22:08:05

Vendég

#116 Re: súlyos

2012-11-08 22:08:22

HAZUGSÁG ÉS FÉLREMAGYARÁZÁS ! MÁR 2006-BAN LÁTSZOTT, HOGY A PUCCSRA TÖREKSZIK A FIDESZ, A  SZÉLSŐJOBBOT FELHERGELVE !

Vendég

#119 Re: húgyli józsinak

2012-11-08 22:10:43

sz@rd össze magad húgyli józsi

leves

2012-11-09 00:19:16

2006 októberében a csűrhék közé lőttek, ha te is ott voltál akkor te is a csűrhe fityesz általl felbérelt suttyókhoz tartozol! Eladósítás? a mostani kormány 2,5 év alatt mindent, mondom MINDENT tönkretett amit már nem lehet számokban leírni vagy értelmezni. A hitelekről meg annyit, hogy senki nem kényszerített senkit, hogy felvegye többek között éngem sem mindenkinek a saját döntése volt. De a legszörnyűbb az egészben számomra az, hogy én még láttam amikor a fidesz az olyan rendszer ellen küzdött amit most újra fel akar építeni, soha nem gondoltam volna, hogy valaki vagy valakik csoportosan ennyire kitudnak fordulni önmagukból. De még mindig reménykedem abban, hogy egyszer kitisztul a tudatod és nem fogsz tovább imádni egy bálványt mert ahogy én látom számodra vagy számotokra o.v. az. A 2014 választásokról megy csak annyit, hogy nem fog érdekelni, hogy mennyire fogják megnehezíteni mindenféle regisztrációval illetve trükökkel, még nem tudom, hogy kire fogok szavazni de azt tudom, hogy elmegyek szavazni bármi áron és biztos, hogy nem a fideszre fogogok ikszelni.

gránitkutya

#226 Re: súlyos

2012-11-09 11:44:57

Demokrata - baloldali

#230 Re: súlyos

2012-11-09 12:02:27

Nektek mi az egyetlen gondolatotok? A hatalon bármi áron való megtartása, bármilyen törvénytelen eszközzel. Nekem az a gusztustalan, amit ti csináltok, de az nagyon. Mást nem tudtok, mint az elmúlt 8 évre visszamutogatni, meg Gyurcsányozni, Bajnaizni. A ti undorító, gusztustalan ellenzéki hadjáratotoknak volt köszönhető, hogy az ország a csőd szélére jutott. Olyan aljas, lejárató ellenzéke a világnak nincs, mint amilyenek ti vagytok. Kiviszitek a csőcseléket az utcára, utána megsértődtök, ha pofánvágnak benneteket. En előbb tettem volna, szerencsére nem jártam arra. Csípőből mindent visszautasítottatok, még akkor is, ha tudtátok azt, hogy az ország érdekeivel ellentétes. Mondok egy példát: egykoron kórházi párttitkár orvos ismerősöm köpönyeget váltott (sajnos sok ilyen van) és elkezdte a baloldalt ócsárolni. A vizitdíj népszavazásakor azt mondta, hogy igaz, hogy neki sokkal rosszabb lesz, ha eltörlik, de akkor is ellene szavaz, mert utálja "ezek"-et. Hányan gondolkodtak hasonlóan. Tudnám a sort folytatni, kedvem sincs, időm se rá, meg pedig úgysem értenéd, mert te is csak azt fújod, amit a polgári körök szemináriumán a fejedbe öntöttek.

A demokráciáért

#322 Re: súlyos

2012-11-09 18:44:02

Ha már mocskolódunk, ne felejtsd el, hogy 2006.-ban a ti bandádok forgatta fel Budapestet, a vezéretek parancsára. Csak  ezt te nem tudod, vagy nem akarod  felfogni.

Bízom benne, hogy 2014.-ben elhúztok a felcsútival és az összes seggnyalójával együtt. Én már is vennék a vezéreteknek egy repülőjegyet, hogy utazzon Indiába, vagy bárhová, csak a mi népünk szabaduljon meg tőle.

ovov

#328 Re: súlyos

2012-11-09 19:17:15

Kikérem magamnak azt, hogy lebandázz! Semmilyen bandába nem tartozom és úgy gondolom az itt hozzászólók többsége se. És nem mi irányítottuk korábban sem az országot (nekem eddig a választásokon való részvételen kívül más politikai szerepem nem volt, nem jártam, nem járok semmilyen tüntetésre, felvonulásra). A jövőben sincsenek politikai terveim, egyet leszámítva, ha mégegyszer ov és bandája nyer, akkor kiköltözöm Burgenlandba a céggel és a családomal (amit csinálok ott is el tudom végezni és még nyelveket is beszélek), elég sok adót fizetek ebben az országban, talán ott jobban megbecsülnek érte és majd 4 évente leadom a szavazatomat levélben ellenetek.

Eladósodni pedig nem volt kötelező senkinek sem, az ország eladósodását pedig ov kezdte el a fentarthatatlan lakáshitel állami támogatásával és jó lenne azt se elfelejteni, hogy a választási küzdelemben 2004-ben ki igért 14 havi nyugdíjat fedezet nélkül. Ki kérdőjelezte meg a megnyert választások eredményét és ki bújtotta fel 2006-ban a futbal huligánokat, hogy az utcán randalírozzanak.

Nekem is volt Svájci Frankos hitelem, de nem a kormányt, az IMF-et, az EU-t hibáztattam miatta és a Bankokat se. Én vettem fel a hitelt, senki nem kényszerített rá, az én rossz döntésem volt, meghúztam a nadrágszíjat és visszafizettem. Ennyi. Addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér.

Nem vagyok érzéketlen azokkal sem akik, tévedésükből adódóan súlyos helyzetbe kerültek a hitelek miatt, örömmel veszem, ha az adóimat az állam erre fordítja és nem a rossz gazdaságpolitika miatti cds felárra, MOL részvényre, Stadionokra, futball klubbokra, Kossuth tér átépítésre, Horthy, Nyírő, Wass, Prohászka, Trianon, Turur és egyéb szobrokra, no meg a Simicska birodalom építésére.

háziáldás

#1129 Re: súlyos

2012-11-14 16:19:07