Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

khm...

#13554 Re: Re: Re: Milyen érdekes!

2012-11-09 20:35

#13553: Demokraták - Re: Re: Milyen érdekes! 

 Soha mások ne nyomjanak le minket, Gordonkáék a kivételek, miután a mi vágyainkat fogják valóra váltani.

Selmeczi Gabriella milyen felháborodott hangon nyilatkozott és feljelentéssel fenyegetett a híradóban. Őrjöng, hogy az ellenzék választások előtt elkezdte a kampányát. Ők 2002-ben, miután elveszítették a választást, "a haza nem lehet ellenzékben" címszóval, valamint Áder János "a kormány minden pillanatban érezni fogja jeges lehelletünket a tarkóján" szöveggel meg is indította 8 éves nemkampányát. Ja, hogy az a FIDESZ, akik nem lehetnek ellenzékben. Most megijedtek, hogy talán mégis lehet baj? Vigyázni kell, mert ezek semmitől nem riadnak vissza. Emlékezzünk, amikor Tömjén Zsolt a megnyert 2010-es választás után keresztényi büszkeséggel mondta a TV-ben, hogy nekik a Navracsiccsal az volt a feladatuk, hogy Gyurcsányt leamortizálják és ezt a  feladatot maradéktalanul teljesítették. Hát nekem egy ilyen társaság ne papoljon keresztényi szeretetről, erkölcsről, egyáltalán semmiről. Gabika meg rágja csendben a kiflijét, de csak azután, amikor kifizette.

Válaszok

Hm?

#13555 Re: Re: Re: Re: Milyen érdekes!

2012-11-09 20:51:03

#13554: khm... - Re: Re: Re: Milyen érdekes!

Gabika dugja föl a kiflijét, ha még nem nőtte be a pókháló a lukát.

Be vannak ezek kakálva rendesen, nem tudom mit ígértek még gazdagéknak(?), azonkívül, hogy a kormányzásból 20 évet..., azzal, hogy megadják a szavazati jogot a külhoni testvéreinknek, oszt'jónapot! - így hangzott el.

Csak nem azért van a nagyfosika, hogy majd visszamenőleges törvényekkel "vissza mindent", oszt' marad a csupasz alsótestük a tömlöcben?!

No, még ide is klappol a "Milyen érdekes"!  - Vagy azt hitték, amit szabad jupiternek, nem szabad a Kisökörnek? Kantolcsykám, ezt is benézted, új szemüveg kell!!!

 

 


Vendég

#13559 Re: Re: Re: Re: Milyen érdekes!

2012-11-10 00:21:46

#13554: khm... - Re: Re: Re: Milyen érdekes! Gordonkáék a kivételek, miután a mi vágyainkat fogják valóra váltani.

Tehát azt, hogy kinyalhatjátok a libatolvaj és a böszme szaros seggét és hogy odaadhassátok neki a nyugdíjatokat?  Hát ezeket a vágyaitokat  már most is valóra tudnák váltani.