A választói összefogást támogató nyilatkozat

Quoted post

Péter

#1432 Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 19:01

#1426: Szolidaritás - Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

Mint mondtam a nettó 70 valamennyi ezret kereső nővéremnek csak átmenetileg volt kedvezőtlen, mert visszamenőleg kompenzálták.

Nem tudom, hogy mit értsek "a befektetők rákattanásán". A saját tapasztalatomat tudom mondani: a cégünk magyarországi telephelyén kb. 30%-os létszámbővülés volt ebben az évben, az angliai fejlesztőrészleget meg már szinte teljesen felszámolták.  Van egy  angol kollégám, aki emiatt átköltözött Budapestre és lehet, hogy lesznek még mások is.

Na, megyek, végre sikeresen lefutott minden teszt (kicsit sokáig tart az összes lefuttatása).

Válaszok

Gyula
Vendég

#1435 Re: Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 19:12:49

#1432: Péter - Re: Re: Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz  

Kedves barátom, Péter!

Ma hallottam Kantolcsy Matolcsytól, hogy Ázsiaiak vagyunk, mert piros pötty van a haátsónkon, mint az ázsiaiaknak. A Te seggeden hány petty van?

Szolidaritás

#1444 Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 19:54:22

#1432: Péter - Re:  Néhány kérdés Bajnaiékhoz

-Elnézést a "rákattanásért", de ez éppen most történt meg velem a szomszéd pasi irányába... értsd úgy, hogy megtetszik a befektetőknek a 16 %-os adókulcs, mint nekem a szomszéd pasi.

-Azt én is elmondtam már, hogy, amikor Orbánék felfedezték az adócsdökkentést követően az ostobaságukat, mint a közszféra munkaadói, nekik kompenzálták a buktát. De ettől még  nem lett több a borítékukban, mindössze nem lett kevesebb. Ez miféle adócsökentés, nem tudod?

-Az nagyon helyes, ha valaki a saját tapasztalatával példázódik. Rengeteg ellenpéldát tudnék én is sorolni a saját tapasztalatomból, ami arról szól, hogy válság...válság és válság, szinte minden munkaterületen...  Most éppen aktuális a Bricostore esete, egy percet megér:  "Magyarországon a közeljövőben sem várható komoly és tartós fogyasztói fellendülés, ezért a tulajdonosok a 2013-as év elejétől arra kényszerülnek, hogy beszüntessék magyarországi tevékenységüket. A Bricostore mindent megtesz annak érdekében, hogy a tevékenysége beszüntetése előtt minden kötelezettségvállalását maradéktalanul teljesítse."  Szeva 1 000 fő... Részvétem.