Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post


Vendég

#13715 Re: Re: Re: Dögöljenek meg a gyurcsányista férgek!!!

2012-11-17 03:22

#13714: Demokraták - Re: Re: Dögöljenek meg a gyurcsányista férgek!!!

No, hát akkor még egyszer, te igazán mocskos és undorító büdöskomcsi féreg:  Ausztria és Németország 2011. máj. 1-től nyitotta meg a munkaerőpiacát Magyarország előtt. Azelőtt csak nehézkesen, kvóta alapján lehetett munkát vállalni magyaroknak ezekben az országokban.

Válaszok

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-11-17 03:35:55


Demokraták

#13718 Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-11-17 08:38:33

anyád a féreg és a görény famíliád minden egyes tagja egy moslék alak, mint te

Te ócska moslék alak, mi az anyádért pofázol bele, ha olyan hülye vagy, mint, amilyen vagy. Tudod mennyiből állt, hogy kimenjen az a  csomó ismerősöm, akik mai napig kint dolgoznak,  hogy felültek a repülőgépre és egy óra múlva ott voltak. Szartak rád is meg a kvótádra is, te sötét barbár.  Látogatóba félévenként hazajönnek 1-2 hétre és tűz vissza. Jelenleg 30 éves fiatalok, nem lusta görények, mint ti, azóta már lakást vettek Budapesten, ami kivan adva nekik. Folyamatosan viszik ki az egyre több haverjaikat oda, ahol dolgoznak és egyre többen akarnak menni, mert jól érzik ott magukat és ezt nekem mondták, nem hallottam valakitől, hogy haza sem akarnak jönni soha az életben. Ezért kussolj te hülye, amit tudok, annak a fordítottjáról ne akarj meggyőzni. Még egyszer, semmi gondjuk nem volt  se veled, se a kvótával, se mással, hogy Németországba éljenek, dolgoznak és boldoguljanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tehát kussolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De még a cikkben is le van írva, hogy 47 ezren dolgoztak németben 2005-ben és 2011-ben 73 ezren és ez a statisztikájuk, most meg már a Jóisten tudja mennyien lehetnek, miután 2012 évvége van. Csomó ismerősöm dolgozik Ausztriában is és ők is ugyanilyen jól vannak, gyűjtik a lóvét. Kvótázz a degenerált lusta görényeidnek és magadnak, te ócska erőszakos geci, inkább huzzatok ki ti is ne itthon henyéljetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!