A közoktatásért!
Quoted post
hiszti a köbön |
#262013-01-11 09:15Nem tudom mi a problémátok? Nincs kréta a suliban? Nincs fűtés? Nem tudtok órát tartani? Nem kaptok fizetést?? Akkor lázadozzatok, ha probléma lesz! Amíg nincs ne vetítsétek előre a gondokat! |
Válaszok
tanárneked |
#27 Re:2013-01-11 09:56:30De optimista vagy! Talán csak nem egy kinevezett tankerületi felügyelőt takar a neved, aki ugyan semmit nem csinál még, de novembertől kapja a közel milliós fizetést??? Valószínű a húsosfazék körül őgyelegsz, szó szerint, nem tanítasz, azért kommentelsz ilyeneket! Igen, nincs kréta, semmi, mi, tanárok vesszük, jobb helyen besegítenek a szülők! |
Tudorka 2 |
#29 Re:2013-01-11 11:21:47Hiszti? Tényleg? Nincs költségvetés, nincs aki számlát fizessen, adjon . Nincs bérlet, közlekedési hozzájárulás. Nincs munakköri leírás az igazgatóknak. Nyugi. Biztos van olyan hely, ahol kréta sincs, mert nem maradt tavalyról..... |
GGG |
#42 Re: GGG2013-01-11 21:01:33A kolléga nem kap sem az igazgatótól, sem a tankertől munkáltatói igazolást. Versenyre nem fizetik az utazási költséget. Bérletet nem fizetik ki. (Majd egyszer...) Tilos a fénymásolás - visszavonásig. Folytassam?
|
Vendég |
#43 Re:2013-01-11 21:38:23Nincs kréta a suliban? Táblafilc. Nincs. Illetve még valamennyi a múlt évről. Ha elfogy, nem fogunk tudni venni. Továbbá: nincs pótfesték a nyomtatóhoz, a tönkrement számítógépeket hónapok óta nem javíttathatjuk. Újat nem vehetünk. A válasz: csak az alapbérre van pénz, a többit felejtsük el, hacsak nincs saját bevételünk. Ami nincs, mert elsejétől a helyi önkormányzat elvette (pl. bérleti díjak), mondván: Ő az üzemeltető épülettulajdonos, akkor az Övé. Nincs fűtés? Fűtés (még) van, de már fizetési felszólítást kaptunk. És az áramszámlákra is. És a vízdíra is. Nem tudtok órát tartani? Én spec. egy üres teremben a földön ülve kabátban is tudok. Ezt használják ki. Nem kaptok fizetést?? A múlt évi törvényes járandóságok egy részét nem kaptuk meg. És nem is fogjuk, csak esetleg akkor, ha a bíróságra megyünk. Akkor lázadozzatok, ha probléma lesz! Amíg nincs ne vetítsétek előre a gondokat! 18 éve vagyok a pályán, de ilyen fejetlenséggel, szervezetlenséggel, ugyanakkor pökhendi, akarnok oktatásiránytásai hozzáállással és az oktatási rendszer ilyen szintű leépítésével még nem találkoztam. Az oktatási rendszert jelen pillanatban a benne dolgozó "közmunkások" (helyi kormánytisztviselők, technikaiak és pedagógusok) lelkiismere tartja egyben. |
szakma |
#472013-01-12 19:12:36Van probléma, barátom. Szakiskola nem tudja a gyakorlatokat megtartani, mert nincs pénz alapanyagra. Gondolom, szeretnél olyan széket venni, amit csak a táblára rajzolt formában tanultak az alkotói, olyan ételt enni, amit gyakorlatban soha el nem készítő szakács főz, vagy olyan kenyeret, amit a pék életében először készít el? |
én |
#78 Re:2013-01-14 23:26:48Kedves hiszti! Pl. nincs wc papír, hogy csak egy dolgot említsek... |
Szeszta |
#105 Re:2013-01-19 00:39:32A mi iskolánkban beázások vannak, beomlott a plafon a két emelet közötti lépcsőfordulóban. Nincs pénz megjavítani, csak egy táblát tudtak kitenni, hogy a lépcsőt használni életveszélyes. (Egyébként egy elég jó budapesti gimnáziumról van szó.) |
mge |
#131 Re:2013-01-21 11:38:59Bocs, hogy beleszólok, de addig örülj amíg a sulitokban minden ok. Nálunk már kész a káosz. Nem tudják a tanárok melyik osztályban taníthatnak, melyikben nem. Gyakorlatilag a nyugdíjas tanárok ingyen dolgoznak, mert nincs utánpótlásuk, de attól még nem állhat meg a tanítás... A krétától pedig nem lesznek okosabbak a gyerekek !? |
Vendég |
#132 Re:2013-01-21 12:07:261) Nem volt kréta a suliban, vettem magamnak - HR-t megelőzve 15 Ft-ért darabját. 2) Jan. 3-án és 4-én 10 fok volt a suliban, látszott a lehelet a teremben, délre felment 12 fokra. Kabátban, kesztyűben nehéz tanulni, koncentrálni, tanítani... 3) Október óta nem kaptam fizetést. Kérdésed van még?! |
szemlélő |
#665 Re:szemlélő2014-05-03 11:34:46Veled értek egyet.Mint nyugdíjas pedagógus,elítélem a gyermekek bevonását és valamiféle pajzsként való felhasz nálását. Senki ne higyje,hogy a HVG,az ATV, a168óra hangos dícsérete nem okozott nagy kárt a PETÍCIÓnak.A Ha-Há-sokkal kötött szövetség sem szerencsés ,mert nem a valóban a tanunivágyó fiatalokat toborozta ,hanem bizony egy olyan erőszakos , közönséges réteget akik viszolygást keltettek a hallgatók túlnyomó többségében. Tudom,hogy sokkal tartózik a társadalom és az állam már évtizedek óta,de miért akkor támadtok amikor javítani szeretnének a helyzeten. Nincs varázspálca és minden változás időt igényel,s a tévedések is benne vannak a pakliban. Kellő bátorságal de kulturáltan és méltósággal álljatok ki az érdekeitekért, ha nem akartok pont ellenkező hatást elérni. A Kárpátaljaiak nyilatkozata pedig nonszensz. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
556 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
456 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
157 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
114 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
51 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
44 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18