A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Quoted post
Gorcsev Iván |
#279 Re: "Helyreigazítás"2013-02-16 13:03#274: "a" magyar - "Helyreigazítás" "a magyar"!
Utoljára reagálok hozzászólásodra, mert felesleges. Egyrészt nagyon másként látjuk a világot, másrészt azzal, hogy igaznak hitt dolgokaat dobálsz egymás mögé még nincs igazad, harmadrészt gyűlölködsz, negyedrészt csúsztatsz és hazudsz és még sorolhatnám. A lényeg, valaki egyszer azt mondta nekem: "nézd meg jól kivel állsz le vitázni, nehogy egy sor senkiházit felemelj... nos most jött el a pillanat, amikor úgy érzem felesleges Téged a "három hülye" szintjére emelni, mert nem ütöd meg azt a szintet, hogy vitapartner legyél. /Te nem vitázol, hanem fröcsögsz. Persze mit is várok attól, aki nem hajlandó egy nicknevet se leírni az eredeti formában, hanem már azt is "alázná".../
Nem tisztem védeni sem "Gój", sem "Aláthatatlanlégió" nickkel író hozzászólókat, de...
"Hatalmas lesz a meglepetésed..." kezdetű mondat - ez most, hogy is jön ide? Vagy ezzel azt akartad mondani, aki zsidó, zsidókat véd, az ezt (is) teszi? Biztos belemnjünk ebbe? "magyarnak nem születünk, hanem azzá leszünk!" - Az a probléma, hogy míg Gój és én, illetve még néhányan valami MELLETT, Te és a hasonlóan gondolkodók valamivel, valakivel szemben határozzátok meg a "magyart". Ezt mi sem igazolja jobban, amit 'Aláthatatlanlégió" számára írtál: "...hogy zsidó származásod ellenére "magyar" értékrendet képviselj, így élj."
A górcső akár még találó is lehet.... mert górcső alá veszem a hazugságaid, csúsztatásaid és leírom - most utoljára. Az, hgoy Te patkánynak tartasz, a legkevésbé sem ráz meg... miként azt sem, hogy a jellemzésed mennyire valótlan. Ha másért nem, hát azértr, mert ha igaz lenne, akkor nem koptatnám itt a billetyűt teljesen feleslegesen... 1. SOHA nem írtam, hogy az akkor még meg sem születettek bűnösök lennének! /Bár, ha egyetértenek azzal, ami akkor történt, akkor.../ Ha figyeltél volna, pont azt írtam nem sokkal korábban, hogy nincs különbség a '40-es években történtek és az azt követő rendszer aljasságai között. /Természetesen Kun Béláék vérengzései is idetartoznak!/ Csupán annyit jegyeztem meg, hogy igenis ki kell, mondani a deportálások idején, magyar emberek küldtek halálba magyar embereket. A többit már csak belemagyarázod. "a magyarok védték a zsidóságot, a legjobban egész Európában" - hazugság! IGen, akadt rengeteg hős, aki saját életét is kockáztatta. Tisztelet nekik. De intézményesen lényegesen jobban védték a zsidókat ugye Dániában és még Bulgáriában is. Azzal nem bizonyítasz semmit, hogy bemásolod egy blog linkjét, hogy általad/általatok felmagasztalt szerző írását igaznak fogadjátok el... /Ettől független egy dolgoban egyetértünk, nem kevés, az akkor már ismert tényeket elhallgató zsidó is bűnös abban, hogy nem szólt és ezzel rengeteg ember esélyét vette el attól, hogy túlélje a borzalmakat!/
2. Jézus! Nem szeretnék vallási vitába belemenni, egyrészt, mert én nem hiszek, viszont tisztelem más hitét, másrészt épp' a hitetlenségem okán bizonyos dolgokat másként látok (nem biztos, hogy igazam van), harmadrészt Veled ellentétben nem akarok megbántani olyat, aki nem ártott nekem és amit gondol/hisz, az fontos számára. Pontosítsunk: a keresztények felfogása szerint I.ten fia Jézus. Más vallások szerint nem. /Az egyéb aggályomat Mária, mint férjes asszony stb. most nem fejteném ki.../ - valóban elhalgattam, hogy Jézus azon zsidók ellen szólt, akik elhagyták a vallást, nem tartották be a parancsolatokat, - valóban elhallgatom, hogy nem tartották, s ma sem tartják sem prófétának, sem I.ten fiának, de ha nem így tennének, akkor megtagadnák a vallásukat és már nem zsidók, hanem keresztények lennének, - valóban elhallgatom, hogy a történtek után sok száz évvel néhányan összedugták a fejüket és eldöntötték, mi kerül be és mely iratokat kell megsemmisíteni (lásd. Júdás evangéliuma), - s valóban elhallgatom, hogy az a Pál az egyházalapító, aki SOHA nem találkozott Jézussal, s aki teljesen más útra terelte a "jézusi tanításokat", - miként azt is elhallgatom, ami már ismertté vált a korabeli... Holt-tengeri tekercsekből (Hegyi beszéd eredete stb.) - de ugye mindketten elhallgattuk, hogy zsidóként élt, zsidó ünnepeket tartotta (pészachi vacsora) és bizony zsidóként temették el. /S akkor még az INRI feliratról ugye nem is beszéltünk./
3. Újabb bizonyíték, miért nincs miről vitáznom Veled: purimi vérvád elfogadása, a vallási előírásokkal szemben is! A Rotschild család élettörténetét ezek szerint kívülről fújod, legyen igazad ez ügyben, de a hasonló nemzsidó család(ok)ról nem szólsz. Nyilván nincs és nem is volt ilyen... Említesz néhány zsidó "szerzőt", s miután a Ti érveiteket hozzák, vagy lehet rájuk hivatkozni, ők már rögtön becsületes, rendes zsidók. Ha viszont egy magyar írna így a magyarokról, akkor az már rögtön áruló, vagy beszámíthatatlan...
Igen, "patkány" vagyok, mert nem kajálom az eszement vagdalkozásodat, s leírom, hogy hazudsz és gyűlölködsz! S leírom azt is, amit fent, nem valami mellett, hanem valamivel (szinte midnennel) szemben határozod meg a magyarságodat!
Tovább jó fröcsögést! |
Válaszok
"a" magyar |
#282 Re: Re: "Helyreigazítás"2013-02-16 14:52:49#279: Gorcsev Iván - Re: "Helyreigazítás" Ennyi! Mindenki elmondta, amit akart. Én sem, te sem változunk (én-hál' Istennek, te-sajnos). Én magyarul gondolkodom, a magyar nép értékei alapján és védelmében, te cion-sátáni módon, a minket, magyarokat kizsigerelő hatalom képviselőjeként, felkent szónokaként. A további pengeváltást én sem tartom fontosnak. Most pedig megyek és élvezem a szép napsütést! Te csak henteregj a mocskos gondolataidban. Oda való vagy! |
"a" magyar |
#284 Re: Re: "Helyreigazítás" - válasz I. rész2013-02-16 15:23:26#279: Gorcsev Iván - Re: "Helyreigazítás" Ja, mégegy: úgy látom, az ávósokról nem mertél megszólalni. Ugyebár közünk élnek még ők is, fattyaik is. A vita zárásként megismétled, hogy az ártatlan magyar érezzen felelősséget arra az időre, amikor meg sem született és szüleire sem vonatkozik a vád, a kegyetlen, vérszomjas zsidó gyilkosokról egy szót sem ejtesz. Csak okulásként íme egy megemlékezés, az ötvenes időkből, amit a mifajtánk nem emészt meg és nem kapott semmilyen bocsánatkérést "azoktól" - a te fajtádtól (hosszú, de megéri végigolvasni!): A teljes igazság ötvenhatról... Fecseg a felszín és hallgat a mély. Korunk ötvenhatról szóló szó- és betűáradatáról óhatatlanul e költői sor jut eszünkbe. Hiába ismeri el ugyanis ma már minden történész, hogy 1956-ban forradalom és szabadságharc volt, ha valódi előzményeit, lefolyását, és főként a forradalmat megtorlók jellemrajzát, hovatartozását továbbra is tabuk fedik. Ezért az alábbi írás célja, hogy a teljes igazságot feltárja róla. Ahhoz, hogy 1956 miértjeire kielégítő válaszokat kapjunk, részletesebben kell megismerkednünk előzményeivel. David Irving brit történész, a kommunisták és a liberálisok meghamisította történelem egyik legjelentősebb újraértékelője, 1981-ben megjelent, '56-os forradalmunk és szabadságharcunk igaz történetét egyedülálló alapossággal ismertető, magyarul is hozzáférhető könyvében ("Felkelés") leszögezi, hogy 1956 előzménye nem az SzKP Huszadik Kongresszusa, még csak nem is az 1953-as berlini felkelés volt, hanem a Vörös Hadsereg hazánk földjére lépése a második világháború során. De persze régebbre is visszanyúlhatunk, 1919-re, a 133 napos zsidó csőcselékuralomra. Addig a magyar nemzet nem ismerte a zsidó Marx és Lenin tanításait, miként a kiegyezés utáni korszak társadalmi elégedetlenségeit meglovagoló szociáldemokraták áligazságait sem. Nálunk nem volt kommün, mint Párizsban, 1871-ben. Ami ellenben 1919-ben történt hazánkban, megmutatta, mennyire nem legenda, amit a Zsidó Világszövetség 1910-ben meghirdetett: Ausztria-Magyarországot fel kell darabolni, és Magyarország földjén zsidó államot kell létrehozni. A magyar nemzet természetes ellenállása miatt ez megbukott '19-ben, miként '56-ban is. Utóbb nemcsak azért, mert még emlékeztek a Lenin-fiúk és a Szamuely-Samuel Tibor és terroristái, a Cserny-különítmény soha nem feledhető gaztetteire, hanem azért is, mert a két világháború közötti negyedszázadban még volt magyar nemzet, amelyet nemzeti öntudat és keresztény szellem jellemzett, és arculatát olyanok határozták meg, mint vitéz nagybányai Horthy Miklós, Gömbös Gyula, Imrédy Béla, Teleki Pál, Klebelsberg Kunó, Hóman Bálint. Védték 1944-1945-ben, ha kellett, gyermekfejjel fővárosunkat, és logikus, hogy 1956-ban sem tettek mást, hiszen az ellenség mindkét esetben ugyanaz volt, a zsidó bolsevizmus, amelyről a két világháború között tucatnyi leleplező könyv jelent meg: róluk a Mindszentyhez mindhalálig hű Nyisztor Zoltán pápai prelátus úgy nyilatkozott, hogy amíg jómaga nem ismerkedett meg személyesen kommunistaellenes sajtótevékenysége miatt az Andrássy út 60 1945 utáni állapotaival, voltak némi kétségei hitelességüket illetően. Ugyanis alig tudta elgondolni is, hogy azokról a kínzásokról és kivégzésekről szóló tudósítások, amelyek bennük szerepeltek, mind szóról szóra igazak. Sok százezer nemzettestvérével együtt hamarosan megtapasztalhatta, hogy igazak bizony. A forradalom hősei, a menetét késleltetők, tőle vonakodók és árulói A kommunista-liberális történelemszemlélet két nagy hazugságot ver a fejekbe. Először is azt, hogy 1956 "mindenkié". Másodszor azt, hogy csak azok voltak a forradalmárok, akik a kommunista rendszer megreformálásáért küzdöttek, nem pedig eltörléséért.
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1323 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1106 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
616 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
265 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
202 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
184 Létrehozva: 2024-12-10
Korcsolyapályát Egerben! 2024
189 Létrehozva: 2024-11-20
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5152 Létrehozva: 2024-06-21