Az ukrán háború ellen

Az ukrán háború ellen / Közlemények / Tüntetés / Hozzászólások

Vendég

2014-08-05 07:39

TUl.képpen alig volt az elmult ezer esztendőben olyan háború ami a mienk lett volna. Sohasem gyarmatosítottunk, emberségesen bántunk az ellenség katonáival. Sohasem akartuk a másét. Mindig befogadók voltunk, kivéve újabban, amikoris eszünk ágában sincs- már akiknek- igazán a magyar nép ügyét szolgálni, helyette más nácionálékat ajnározunk, másokért állunk ki nem magunkért.S lám mintha azt is megengednénk, hogy újabb nemzettársaink haljanak meg számunkra ismeretlen személyek érdekeiért. Ezért valóban fel kell emelnünk szavainkat. Ukrán magyar nemzettársainkért. Szerbia csatlakozásánál is a vajdaságiakért, és még nagyon-nagyon sok mindenért. Megpróbálok ott lenni én is.

Vendég

2014-08-07 07:43

Az ukranokat nem kell a magyaroknak bemutatni. Emlekszem, amikor 1944-45- ben elerte telepulesunket a haboru. Ukran katonak (Tolbuchin bandai) voltak azok, akik tomegevel eroszakoltak a magyar noket es hurcoltak el a ferfiakat es noket "malenkij robot"-ra.
Sajnos, a mai magyar kormany kiall ezert az Ukrajnaert.
Navracsics Hetivalasz c. hetilapban errol ir, de arrol nem, hogy magyar ferfiakat kuldenek a keletukrajnai vagohidra.
Orbanek soha sem fogjak megvedeni a karpataljai magyarsagot, mert reszesei ennek az establishmentnek.

Vendég

2014-08-07 09:30

DEFEAT THAT BLOODY WAR....
S T O P KILLING YOUR BROTHERS NO'!

Vendég

2014-08-07 10:05

Minden háborút és mindenféle öldöklést tiszta szívből ellenzek, mert én már 9 éves gyermekként átéltem a második világháborút, nem voltam a fronton, de a front volt itt és csak csoda folytán maradtam életben. Nem sokkal több, mint 10 év után átéltem 56-ot és akkor is nagyon sok fiatal halt meg mindkét oldalról, akkor is sok szörnyűséget láttam . Egy életre megundorodtam mindenféle erőszaktól és vérontástól. Azóta van 3 gyermekem, 6 unokám és 1 dédunokám és ahogy én, úgy egyik más édesanya sem azért szülte őket, hogy a húsdarálóban végezzék. Elég volt minden vérontásból, végre észhez térhetnének az emberek, beláthatnák, hogy az erőszak, a vérontás nem old meg semmit , csak tönkrezeszi emberek, családok életét.Teljesen értelmetlenül.

Vendég

#5 Re:

2014-08-07 10:09

# 4: -  

Javítás: tönkteteszi

Vendég

2014-08-07 11:20

Nem menjenek a fiatalok.

Vendég

2014-08-07 13:24

Nem ismerem egyik pavilont sem, így érdemben nem tudok hozzászólni. A fontos az, hogy igazi magyar legyen, s büszkék lehessünk a létezéséért.

Vendég

2014-10-02 08:19

VILÁGBÉKÉT...