Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#70762016-10-16 17:37Szerintem az egész gumicsont! Anno én is "nullást" kaptam majd megkínáltak pár millióval (mielőtt bárki irigyelne mindennel együtt a kifizetett összeg még így is kevesebb jóval a károm felénél) A pénzt persze felvettem, de jogfenntartással, mivel a KA. „0”ás elszámolását követően visszavontam a kárrendezési kérelmemet még pedig olyan módon, „hogy a visszavonás végleges, azt később megváltoztatni nem áll módomban” na ezt nem én találtam ki ők írták le! Szó szerint benne volt a levelükben! Most akkor mi van? Nos nálam itt elszakadt a fonál…Miután a „0-ás”levél alapján "megváltoztathatatlanul" visszavontam kérelmet újabb kifizetést eszközöltek, de cserébe le akartak mondatni a további követeléseimről. Szóval ezt a katyvaszt a fene sem érti. Jó lenne olyan (talán pénzügyileg sem érintett) írástudóval beszélni, aki nem csak érti de el is tudja magyarázni mi most a helyzet. (nincs vagyon amit szét lehet osztani, de azért előbbre sorolnak a kielégítési listán, - viszont lehet hogy még sem, mert fenntartják a változtatás jogát) Na itt a gumicsont! Lehet rágódni rajta.
|
Tomboy |
#7077 Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-17 13:26Az N1tv oldalán még mindig látható a lista, és le is tölthető. A töketlen ügyészség miért van egyáltalán, ha nem csinál semmit sem? 333 db bennfentes kereskedelem nem lehet véletlen megérzés! |
Vendég |
#7078 Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-18 10:42#7077: Tomboy - Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Már egy évvel ezelőtt a felszámoló pert indított azok ellen, akik közvetlenül a brókercég bedőlése előtt vették ki a pénzüket annak érdekében, hogy a bíróság nyilvánítsa semmisnek az ügyféllel létrejött értékpapír-visszavásárlási szerződést. Sokan emlékszünk arra a tárgyalásra, ahol a sajtó áldozatként aposztrofálta a vén szipirtyót, aki végülis megúszta. A kereseteket ugyanis később vissza kellett vonni, mert nem volt perdöntő bizonyíték a bennfentességre. |
Vendég |
#7079 Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-18 10:52#7077: Tomboy - Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? „Az N1tv oldalán még mindig látható a lista, és le is tölthető.” Azt magyarázza el valaki, hogy a lista készítői vagy nyilvánosságra hozói honnan tudhatják, hogy valaki sok évvel ezelőtt ügyészségi sofőr volt, vagy hogy ki kinek a férje/szeretője? Ilyen személyes adatokat a Q senkiről sem tarthatott nyilván. |
Vendég |
#70802016-10-18 14:31Ha valaki netántán nem elégszik meg a bárgyú jelszavak gajdolásával, és mélyebben bele akar látni a Q-storyba, annak melegen ajánlom egy elfogulatlansággal nem vádolható hírportál, a 444 remek cikkét. Hülye vagy, én vagyok a tulajdonos, enyém itt minden, saját magamtól nem tudok lopni http://tldr.444.hu/2016/10/18/
|
Vendég |
#7081 Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 07:17#7078: - Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Anyám volt a "vén szipirtyó", aki március 9-én kivette a pénzének egy jelentéktelen részét, mert pont akkor annyi kellett. Megtaláltam az N1 listáján is a nevét, ill. csak kipontozva, mert elenyésző volt az összeg. Sajnos a nagyrésze bent maradt, most ugyanúgy kűzd érte, ahogy bárki más. Egyébként március 9-e még rendes munkanap volt a Q. életében, valószínűleg befizetésekkel is, és kifizetésekkel. Az ön hozzászólása is megerősíti: a magyarok mérhetetlenül irigyek egymásra. Ahelyett, hogy összefognának ebben a szar ügyben (legalább pár ezren, nem kell mindnek), egymást pocskondiázzák és ezerfelé szakadnak, képtelenek felismerni a saját érdekeiket. |
Vendég |
#7082 Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 07:19#7079: - Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Nem is tartottak. De erre vannak az oknyomozó újságírók, meg a nyilvánosan is elérhető adatbázisok. Csak tudni kell hol keresni. |
Vendég |
#7083 Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 07:47#7077: Tomboy - Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Náci TV honlapját nem olvasok, ott goebbelsi agymosás folyik. |
Vendég |
#7084 Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 08:27#7083: - Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Nem kell olvasnia, más kikukázza maga helyett ezeket az infókat. Eklatáns példáját adja ön, amit feljebb írtam: saját érdekeit sem képes felismerni, politikai szimpátiája alapján hozza meg a döntéseit. Még ilyen esetben is, amikor úgy általában a politika (oldalaktól függetlenül) okozott kárt önnek. Finnyásan fennhordja az orrát, még botot sem vesz a kezébe, hogy legalább megpiszkálja azt a listát. Csak hogy tudja: nem kevés ember dolgozik most azon, hogy ebből a csonka listából a lehető legtöbbet kihozza, és fel tudja használni a későbbiek során... |
Vendég |
#7085 Re:2016-10-19 09:48Valóban nagyon jó a cikk, és reményt ad a perben bízó befektetőknek az, amit a cikk írója is kiolvasott a nyomozati iratok áttanulmányozásából. "A nyomozati iratok elemzéséből két fontos dolog derült ki. Mindkettő elég aggasztó a magyar jogállam működése szempontjából. A felügyelet védekezése, miszerint őket másfél-két évtizeden át félrevezették, nem áll meg. Látniuk kellett, vagy látniuk kellett volna, hogy mi történik a Quaestornál, a csalások ugyanis látható nyomot hagytak. A csoport cégei közötti bankszámla-mozgásokból, az üzleti működés elemzéséből és a nyilvánvaló könyvelési szabálytalanságokból ki kellett volna olvasnia a magyar hatóságoknak, hogy tömeges csalás hajtja Tarsoly Csaba birodalmát. Döbbenetes hanyagság, alapjaiban elrontott felügyeleti módszerek, vagy közép- és felső szintű korrupció lehet a mulasztás oka, de a legvalószínűbb az, hogy ezek keveréke." Kérdés persze, hogy lesz e bíró, aki ezt kimondja? Mert ha igen, akkor a felügyeletnek fizetnie kell mindenkinek. |
Vendég |
#7086 Re: Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 11:23#7081: - Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Hát ez egy nagyon átlátszó dajkamese, egyetlen szava sem igaz, úgyhogy ha nem lát horgot a számban, a továbbiakban ne fárasszon! – és mást se! A 77 éves asszony, Berei Andrásné, akit anyjának fogadott, távolról sem „a pénzének egy jelentéktelen részét vette ki, mert pont akkor annyi kellett”, hanem a 2 470 ezer Ft értékű Q-kötvényeit váltotta vissza lejárati idő előtt, méghozzá jelentős veszteséggel, a táblázat tanúsága szerint pontosan 2 330 987 Ft értékben! Az „anyja” saját állítása szerint azért vette ki a pénzét, mert az unokájának kellett a segítség (vajon miért nem Ön segített??). Egy ilyen helyzetben, ha valaki megszorul (ami olykor megesik), és a pénzének egy részét akarja kivenni, akkor az kerek összegre ad megbízást, nem pedig ilyen filléres pontosságú összegre. Ennélfogva, és a korabeli tudósításokból kiderül, hogy az is kamu, hogy a pénzének „nagyrésze bent maradt”. http://propeller.hu/itthon/3157654-quaestor-csod-elott-vette-ki-penzet A tanulság? - Fogadatlan prókátornak ebszar a fizetése! |
Vendég |
#7087 Re: Re: Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 12:57#7086: - Re: Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Köszi. Sikerült kiugrasztani a nyuszit a bokorból. |
ÁLLAMI REZSI CSÖKKENTÉS Q -2.8 mill. |
#7088 TARSONY BESZÉLJ ! REZSICSÖKKENTÉS ?2016-10-20 16:57KIRABOLTÁK ÁLLAMI SEGÉDLETTEL A CSALÁDUNKAT -2.8 millkó EZ AMI REZSI CSÖKKENTÉSÜNK, MN BANK ?FELÜGYELET? KELLER ? ÜGYÉSZSÉG? FELSZÁMOLÓ ? MIND A KORMÁNY UTASÍTÁSÁT VÉGZI ? KAMU A KÁRTALANÍTÁS ! DOLGÓZÓK IS , JUTALÉKUKAT HAMIS ÉRTÉKPAPÍR UTÁN, NEM KELLENE VISSZA FIZETNI NEKIK ?VAGY ELKOBOZNI VAGYONOKAT ? SOK A KÉRDÉS, DE KÁROSULTAKAT SENKI NEM SEGÍTI ! TARSONYT NEM ENGEDIK BESZÉLNI FOGADJUK EL ?
|
KAMU A FELSZÁMOLÓ IS ! |
#7089 Re: IGEN EZ SÉMA DUMA2016-10-20 17:46EZ EGY SÉMA LEVÉL A SEMMIRŐL ! |
Átvert, meglopott |
#7090 Re: Re: IGEN EZ SÉMA DUMA2016-10-20 23:45#7089: KAMU A FELSZÁMOLÓ IS ! - Re: IGEN EZ SÉMA DUMA Milyen orszában élünk ahol az egyszerü kisembereknek megsporolt pénzét egy 25 éve működő brókercég csak ugy ellophatja. Hol van az állami felügyelet? Kérdezem Én amikor a kamatokbol befolyt adók /vagy talán azt sem fizették be/ eltette az állam nem ellenőrizte hogy szabályosan működik vagy nem ,Sok FIDESZES vette ki a pénzét 2014 decemberében,nem véletlenül. Mi a kisnyugdíjasok nem tudhattuk, hogy mi történik. Most összevissza hazudozik a felszámoló. hogy nincs vagyon amit a Hosszan huzódó ügy miatt szintén szétlopták. A pénzeinket Ovsor Cégekbe mentették. A kormány olyan jogszabályt alkotott,hogy a rövidlejáratu, befektetés után megkapott ,államnak becsületesen leadózótt kamatainkat 2008-ig visszavonta holott a kamatokból egészítettük ki a kis nyugdíjünkat. Ami az Európai nyugdijáktól igencsak lemaradt. Ez a mostani kormány tette lehetővé a lopást, a csalást, mig Ők és hozzátártozóik harácsolnak ,duskálnak , rázzák a rongyot! |
Vendég |
#7091 Re: Re:2016-10-21 11:49„a felügyeletnek fizetnie kell mindenkinek.” http://www.origo.hu/gazdasag/20161019 A jegybank előtt – amely a csalások leleplezésekor alig 18 hónapja vette át itthon a pénzügyi felügyelés feladatait –az érintett brókercégek vezetői közel húsz éven át zavartalanul lophatták el a befektetők pénzét, senki nem állította meg őket. Mindazoknak, akik utólag valamiféle „öncsődöt" emlegetnek e brókercégeknél, tudniuk kellene: közbelépésünk nélkül a csalók még milliárdokat vehettek volna el az emberektől. Akkor miért állítja az MSZP például a Quaestor brókerház kapcsán, hogy a jegybank hibázott, és ő állította ki azt az engedélyt, ami alapján a Quaestor ki tudta bocsátani a fiktív kötvényeket? A jegybank gondos felelőssége mellett politikai haszonszerzők felelőtlenségéről, a téma pártcélokra való silányításáról is beszélnünk kell immár sajnos a brókerügyek kapcsán. Az emberek tudatos megtévesztési kísérletéről van szó. Az adott politikusok ugyanis évek óta pontosan tudják, hogy a Quaestor Hrurira első kötvénykibocsátási tájékoztatóját még 2007 novemberében, az MSZP kormányzása idején hagyta jóvá az akkori pénzügyi felügyelet. |
Vendég |
#7092 Re: Re: Re:2016-10-21 13:00Már 2006-ban meg lehetett volna állítani a Quaestor-dominót?A felügyeletek szerepét a hatóságok vizsgálják, mert úgy látják, 2006 körül fel lehetett volna tárni az ügyet, de ez valamiért nem történt meg http://www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas
|
Vendég |
#7093 Re: Re: Re:2016-10-21 14:37Látom troll megjöttél....Aki mellettünk kiáll már csak is hátsó gondolattal egyéni haszonszerzésből vagy pártcéllal teheti! Bezzeg Fénylő csillagunk az ő zseniális megérzésével anno...meg pikszis közeliek az utolsó pillanatban….és itt nem az 1-2 százezres-milliós véletlen magánszemélyekre, hanem a külügyre, a 10-300 milliót kitalicskázókra gondolok az egész családokra meg akikről még nem is tudunk! Talán te is közülük való vagy ha már így véded a felügyelet és az MNB „becsületét” 2010-óta hol voltak! Öt évig csak a potyát meg a repit lesték, és a mutyit intézték: ezt már a 444! is kikaparta !!!! (talán ezért is már meg kapták a parlamenti kitiltást –csak nehogy a Népszabi sorsára jussanak ) Na ebben van jól bejártott gyakorlatotok. |
Vendég |
#7094 Re: Re: Re: Re:2016-10-21 15:35Ezek a trollok nagyon lelassultak. Már napokba telik, mire kiizzadnak egy semmitmondó választ. Nem érdemes foglalkozni velük. |
Vendég |
#7095 Re: Re: Re: Re: Re:2016-10-21 18:55Sok a feladatuk az október 23 – i riogatással, közben fényezniük kell a vezír Brüsszeli útját is. Panaszos kenyérkereset. |
Vendég |
#70962016-10-22 18:42MNB. még az általa közzétett extra-profitot sem képes megkülönböztetni a kamat értelmezési problémáitól. Extra profitot kizárólag tőzsdei befektetéssellehet realizállni. Az MNB.-nek lehetősége és egyben kötelessége a szolgáltató által közzétett kamat lilitálása "tól-ig" A Qzrt. kamat pedig a MNB. tudtával, beleeggyezésével történt, most meg extra profitról beszél akkor amikor ő maga engedélyezi. Persze amíg az állam és annak közintézményei a legnagyobb befektető, addig semmi nyoma bűncselekménynek, majd mikor kiveszi a lakosság vagyonát, akkor bűncselekményt kiállt. A bűncselekmény 2015. 03. 09. vel történt meg, A kommunizmus bűnei. A Qzrt.- hez csalogatja a lakosságot, vagyis kelepcébe "2010. külügy, a legjobb helyre került az állami támogatás a Q-hoz és ennek nagyon örül", 2013. Moszkvai Magyar kereskedőház, stb. itt a miniszter-elök is közzéteszi a kereskedőház létrehozása Magyar gazdaság stabilitásához jelentősen hozzájárul........... Miért nincs zárolva a számlavezető bank teljes vagyona???? OFFshorcégekbe utalás pénzmosás.
|
Vendég |
#70972016-10-24 04:30TUDNA VALAKI SEGÍTENI A KÖZJEGYZŐ ELÖTTI NYOMTATVÁNY KITÖLTÉSÉBEN A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM |
Bazsalikom8 |
#70982016-10-24 14:51Segitséget kérek: 2016.október 3.-i dátummal kaptam egy levelet a felszámoló biztostól. Abban először az szerepel, hogy nyilvántartásba vett igény: 1 193 348 FT, besorolás Cstv. 57 § (1) bek. a. pontját követő b. pontját megelőző kategória. Ez mit jelent?? Lejjebb pedig az szerepel, hogy 1 HUF pénzeszközzel rendelkezem. Megadtak egy e-mail cimet, ahol jelentkezhetem és megadhatom a telefonszámomat (ami meg is történt), de 2 hete nem jelentkezik senki sem. Érti ezt valaki? Mit tegyek? Valaki más kapott ilyen levelet? köszönet a segitségért |
Vendég |
#7099 Re:2016-10-24 15:37Én nem látok 1 HUF OT sem , ez pontosan merre van.Nekem a nyilvántartási összeg szerepel.A telefonszámimát én is megadtam több mint egy hete de meg nem szóltak.
|
laca |
#7100 Re:2016-10-24 15:57Hello. Mi is kaptunk tőlük levelet. Engem vissza hívtak. "Nekem sokkal több volt a pénzeszközöm 2 HUF ". Azt mondták, hogy küldjem el a mellékelt lemondó levelet, hogy letudják már végre zárni az ügyet. 500 Ft-s posta költségen mondjak le 2 forintról. Ha ezek normálisak??? Ja a nyilvántartásba vett igényt, ami több mint 2 Ft, azt sajnos nem tudják ám kifizetni, majd azt a felszámolás, értékesítés meg mittudomén után talán. Körülbelül ennyi volt a telefonos egyeztetés. Gyerekek ez ma Magyarország. Ha esetleg van valakinek erről véleménye, ossza meg mert én már nem értem.
|
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1330 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1223 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
636 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
394 Létrehozva: 2024-12-09
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5345 Létrehozva: 2024-06-21
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
215 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
202 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1645 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
125 Létrehozva: 2024-12-06
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
317 Létrehozva: 2024-11-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
165 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
76 Létrehozva: 2024-12-24
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
243 Létrehozva: 2024-10-28
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49893 Létrehozva: 2024-02-07
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6773 Létrehozva: 2023-07-26
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
183 Létrehozva: 2024-10-31