Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#70762016-10-16 17:37Szerintem az egész gumicsont! Anno én is "nullást" kaptam majd megkínáltak pár millióval (mielőtt bárki irigyelne mindennel együtt a kifizetett összeg még így is kevesebb jóval a károm felénél) A pénzt persze felvettem, de jogfenntartással, mivel a KA. „0”ás elszámolását követően visszavontam a kárrendezési kérelmemet még pedig olyan módon, „hogy a visszavonás végleges, azt később megváltoztatni nem áll módomban” na ezt nem én találtam ki ők írták le! Szó szerint benne volt a levelükben! Most akkor mi van? Nos nálam itt elszakadt a fonál…Miután a „0-ás”levél alapján "megváltoztathatatlanul" visszavontam kérelmet újabb kifizetést eszközöltek, de cserébe le akartak mondatni a további követeléseimről. Szóval ezt a katyvaszt a fene sem érti. Jó lenne olyan (talán pénzügyileg sem érintett) írástudóval beszélni, aki nem csak érti de el is tudja magyarázni mi most a helyzet. (nincs vagyon amit szét lehet osztani, de azért előbbre sorolnak a kielégítési listán, - viszont lehet hogy még sem, mert fenntartják a változtatás jogát) Na itt a gumicsont! Lehet rágódni rajta.
|
Tomboy |
#7077 Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-17 13:26Az N1tv oldalán még mindig látható a lista, és le is tölthető. A töketlen ügyészség miért van egyáltalán, ha nem csinál semmit sem? 333 db bennfentes kereskedelem nem lehet véletlen megérzés! |
Vendég |
#7078 Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-18 10:42#7077: Tomboy - Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Már egy évvel ezelőtt a felszámoló pert indított azok ellen, akik közvetlenül a brókercég bedőlése előtt vették ki a pénzüket annak érdekében, hogy a bíróság nyilvánítsa semmisnek az ügyféllel létrejött értékpapír-visszavásárlási szerződést. Sokan emlékszünk arra a tárgyalásra, ahol a sajtó áldozatként aposztrofálta a vén szipirtyót, aki végülis megúszta. A kereseteket ugyanis később vissza kellett vonni, mert nem volt perdöntő bizonyíték a bennfentességre. |
Vendég |
#7079 Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-18 10:52#7077: Tomboy - Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? „Az N1tv oldalán még mindig látható a lista, és le is tölthető.” Azt magyarázza el valaki, hogy a lista készítői vagy nyilvánosságra hozói honnan tudhatják, hogy valaki sok évvel ezelőtt ügyészségi sofőr volt, vagy hogy ki kinek a férje/szeretője? Ilyen személyes adatokat a Q senkiről sem tarthatott nyilván. |
Vendég |
#70802016-10-18 14:31Ha valaki netántán nem elégszik meg a bárgyú jelszavak gajdolásával, és mélyebben bele akar látni a Q-storyba, annak melegen ajánlom egy elfogulatlansággal nem vádolható hírportál, a 444 remek cikkét. Hülye vagy, én vagyok a tulajdonos, enyém itt minden, saját magamtól nem tudok lopni http://tldr.444.hu/2016/10/18/
|
Vendég |
#7081 Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 07:17#7078: - Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Anyám volt a "vén szipirtyó", aki március 9-én kivette a pénzének egy jelentéktelen részét, mert pont akkor annyi kellett. Megtaláltam az N1 listáján is a nevét, ill. csak kipontozva, mert elenyésző volt az összeg. Sajnos a nagyrésze bent maradt, most ugyanúgy kűzd érte, ahogy bárki más. Egyébként március 9-e még rendes munkanap volt a Q. életében, valószínűleg befizetésekkel is, és kifizetésekkel. Az ön hozzászólása is megerősíti: a magyarok mérhetetlenül irigyek egymásra. Ahelyett, hogy összefognának ebben a szar ügyben (legalább pár ezren, nem kell mindnek), egymást pocskondiázzák és ezerfelé szakadnak, képtelenek felismerni a saját érdekeiket. |
Vendég |
#7082 Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 07:19#7079: - Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Nem is tartottak. De erre vannak az oknyomozó újságírók, meg a nyilvánosan is elérhető adatbázisok. Csak tudni kell hol keresni. |
Vendég |
#7083 Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 07:47#7077: Tomboy - Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Náci TV honlapját nem olvasok, ott goebbelsi agymosás folyik. |
Vendég |
#7084 Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 08:27#7083: - Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Nem kell olvasnia, más kikukázza maga helyett ezeket az infókat. Eklatáns példáját adja ön, amit feljebb írtam: saját érdekeit sem képes felismerni, politikai szimpátiája alapján hozza meg a döntéseit. Még ilyen esetben is, amikor úgy általában a politika (oldalaktól függetlenül) okozott kárt önnek. Finnyásan fennhordja az orrát, még botot sem vesz a kezébe, hogy legalább megpiszkálja azt a listát. Csak hogy tudja: nem kevés ember dolgozik most azon, hogy ebből a csonka listából a lehető legtöbbet kihozza, és fel tudja használni a későbbiek során... |
Vendég |
#7085 Re:2016-10-19 09:48Valóban nagyon jó a cikk, és reményt ad a perben bízó befektetőknek az, amit a cikk írója is kiolvasott a nyomozati iratok áttanulmányozásából. "A nyomozati iratok elemzéséből két fontos dolog derült ki. Mindkettő elég aggasztó a magyar jogállam működése szempontjából. A felügyelet védekezése, miszerint őket másfél-két évtizeden át félrevezették, nem áll meg. Látniuk kellett, vagy látniuk kellett volna, hogy mi történik a Quaestornál, a csalások ugyanis látható nyomot hagytak. A csoport cégei közötti bankszámla-mozgásokból, az üzleti működés elemzéséből és a nyilvánvaló könyvelési szabálytalanságokból ki kellett volna olvasnia a magyar hatóságoknak, hogy tömeges csalás hajtja Tarsoly Csaba birodalmát. Döbbenetes hanyagság, alapjaiban elrontott felügyeleti módszerek, vagy közép- és felső szintű korrupció lehet a mulasztás oka, de a legvalószínűbb az, hogy ezek keveréke." Kérdés persze, hogy lesz e bíró, aki ezt kimondja? Mert ha igen, akkor a felügyeletnek fizetnie kell mindenkinek. |
Vendég |
#7086 Re: Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 11:23#7081: - Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Hát ez egy nagyon átlátszó dajkamese, egyetlen szava sem igaz, úgyhogy ha nem lát horgot a számban, a továbbiakban ne fárasszon! – és mást se! A 77 éves asszony, Berei Andrásné, akit anyjának fogadott, távolról sem „a pénzének egy jelentéktelen részét vette ki, mert pont akkor annyi kellett”, hanem a 2 470 ezer Ft értékű Q-kötvényeit váltotta vissza lejárati idő előtt, méghozzá jelentős veszteséggel, a táblázat tanúsága szerint pontosan 2 330 987 Ft értékben! Az „anyja” saját állítása szerint azért vette ki a pénzét, mert az unokájának kellett a segítség (vajon miért nem Ön segített??). Egy ilyen helyzetben, ha valaki megszorul (ami olykor megesik), és a pénzének egy részét akarja kivenni, akkor az kerek összegre ad megbízást, nem pedig ilyen filléres pontosságú összegre. Ennélfogva, és a korabeli tudósításokból kiderül, hogy az is kamu, hogy a pénzének „nagyrésze bent maradt”. http://propeller.hu/itthon/3157654-quaestor-csod-elott-vette-ki-penzet A tanulság? - Fogadatlan prókátornak ebszar a fizetése! |
Vendég |
#7087 Re: Re: Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet?2016-10-19 12:57#7086: - Re: Re: Re: Meddig kell még eltűrni az ORBÁN rezsimet? Köszi. Sikerült kiugrasztani a nyuszit a bokorból. |
ÁLLAMI REZSI CSÖKKENTÉS Q -2.8 mill. |
#7088 TARSONY BESZÉLJ ! REZSICSÖKKENTÉS ?2016-10-20 16:57KIRABOLTÁK ÁLLAMI SEGÉDLETTEL A CSALÁDUNKAT -2.8 millkó EZ AMI REZSI CSÖKKENTÉSÜNK, MN BANK ?FELÜGYELET? KELLER ? ÜGYÉSZSÉG? FELSZÁMOLÓ ? MIND A KORMÁNY UTASÍTÁSÁT VÉGZI ? KAMU A KÁRTALANÍTÁS ! DOLGÓZÓK IS , JUTALÉKUKAT HAMIS ÉRTÉKPAPÍR UTÁN, NEM KELLENE VISSZA FIZETNI NEKIK ?VAGY ELKOBOZNI VAGYONOKAT ? SOK A KÉRDÉS, DE KÁROSULTAKAT SENKI NEM SEGÍTI ! TARSONYT NEM ENGEDIK BESZÉLNI FOGADJUK EL ?
|
KAMU A FELSZÁMOLÓ IS ! |
#7089 Re: IGEN EZ SÉMA DUMA2016-10-20 17:46EZ EGY SÉMA LEVÉL A SEMMIRŐL ! |
Átvert, meglopott |
#7090 Re: Re: IGEN EZ SÉMA DUMA2016-10-20 23:45#7089: KAMU A FELSZÁMOLÓ IS ! - Re: IGEN EZ SÉMA DUMA Milyen orszában élünk ahol az egyszerü kisembereknek megsporolt pénzét egy 25 éve működő brókercég csak ugy ellophatja. Hol van az állami felügyelet? Kérdezem Én amikor a kamatokbol befolyt adók /vagy talán azt sem fizették be/ eltette az állam nem ellenőrizte hogy szabályosan működik vagy nem ,Sok FIDESZES vette ki a pénzét 2014 decemberében,nem véletlenül. Mi a kisnyugdíjasok nem tudhattuk, hogy mi történik. Most összevissza hazudozik a felszámoló. hogy nincs vagyon amit a Hosszan huzódó ügy miatt szintén szétlopták. A pénzeinket Ovsor Cégekbe mentették. A kormány olyan jogszabályt alkotott,hogy a rövidlejáratu, befektetés után megkapott ,államnak becsületesen leadózótt kamatainkat 2008-ig visszavonta holott a kamatokból egészítettük ki a kis nyugdíjünkat. Ami az Európai nyugdijáktól igencsak lemaradt. Ez a mostani kormány tette lehetővé a lopást, a csalást, mig Ők és hozzátártozóik harácsolnak ,duskálnak , rázzák a rongyot! |
Vendég |
#7091 Re: Re:2016-10-21 11:49„a felügyeletnek fizetnie kell mindenkinek.” http://www.origo.hu/gazdasag/20161019 A jegybank előtt – amely a csalások leleplezésekor alig 18 hónapja vette át itthon a pénzügyi felügyelés feladatait –az érintett brókercégek vezetői közel húsz éven át zavartalanul lophatták el a befektetők pénzét, senki nem állította meg őket. Mindazoknak, akik utólag valamiféle „öncsődöt" emlegetnek e brókercégeknél, tudniuk kellene: közbelépésünk nélkül a csalók még milliárdokat vehettek volna el az emberektől. Akkor miért állítja az MSZP például a Quaestor brókerház kapcsán, hogy a jegybank hibázott, és ő állította ki azt az engedélyt, ami alapján a Quaestor ki tudta bocsátani a fiktív kötvényeket? A jegybank gondos felelőssége mellett politikai haszonszerzők felelőtlenségéről, a téma pártcélokra való silányításáról is beszélnünk kell immár sajnos a brókerügyek kapcsán. Az emberek tudatos megtévesztési kísérletéről van szó. Az adott politikusok ugyanis évek óta pontosan tudják, hogy a Quaestor Hrurira első kötvénykibocsátási tájékoztatóját még 2007 novemberében, az MSZP kormányzása idején hagyta jóvá az akkori pénzügyi felügyelet. |
Vendég |
#7092 Re: Re: Re:2016-10-21 13:00Már 2006-ban meg lehetett volna állítani a Quaestor-dominót?A felügyeletek szerepét a hatóságok vizsgálják, mert úgy látják, 2006 körül fel lehetett volna tárni az ügyet, de ez valamiért nem történt meg http://www.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas
|
Vendég |
#7093 Re: Re: Re:2016-10-21 14:37Látom troll megjöttél....Aki mellettünk kiáll már csak is hátsó gondolattal egyéni haszonszerzésből vagy pártcéllal teheti! Bezzeg Fénylő csillagunk az ő zseniális megérzésével anno...meg pikszis közeliek az utolsó pillanatban….és itt nem az 1-2 százezres-milliós véletlen magánszemélyekre, hanem a külügyre, a 10-300 milliót kitalicskázókra gondolok az egész családokra meg akikről még nem is tudunk! Talán te is közülük való vagy ha már így véded a felügyelet és az MNB „becsületét” 2010-óta hol voltak! Öt évig csak a potyát meg a repit lesték, és a mutyit intézték: ezt már a 444! is kikaparta !!!! (talán ezért is már meg kapták a parlamenti kitiltást –csak nehogy a Népszabi sorsára jussanak ) Na ebben van jól bejártott gyakorlatotok. |
Vendég |
#7094 Re: Re: Re: Re:2016-10-21 15:35Ezek a trollok nagyon lelassultak. Már napokba telik, mire kiizzadnak egy semmitmondó választ. Nem érdemes foglalkozni velük. |
Vendég |
#7095 Re: Re: Re: Re: Re:2016-10-21 18:55Sok a feladatuk az október 23 – i riogatással, közben fényezniük kell a vezír Brüsszeli útját is. Panaszos kenyérkereset. |
Vendég |
#70962016-10-22 18:42MNB. még az általa közzétett extra-profitot sem képes megkülönböztetni a kamat értelmezési problémáitól. Extra profitot kizárólag tőzsdei befektetéssellehet realizállni. Az MNB.-nek lehetősége és egyben kötelessége a szolgáltató által közzétett kamat lilitálása "tól-ig" A Qzrt. kamat pedig a MNB. tudtával, beleeggyezésével történt, most meg extra profitról beszél akkor amikor ő maga engedélyezi. Persze amíg az állam és annak közintézményei a legnagyobb befektető, addig semmi nyoma bűncselekménynek, majd mikor kiveszi a lakosság vagyonát, akkor bűncselekményt kiállt. A bűncselekmény 2015. 03. 09. vel történt meg, A kommunizmus bűnei. A Qzrt.- hez csalogatja a lakosságot, vagyis kelepcébe "2010. külügy, a legjobb helyre került az állami támogatás a Q-hoz és ennek nagyon örül", 2013. Moszkvai Magyar kereskedőház, stb. itt a miniszter-elök is közzéteszi a kereskedőház létrehozása Magyar gazdaság stabilitásához jelentősen hozzájárul........... Miért nincs zárolva a számlavezető bank teljes vagyona???? OFFshorcégekbe utalás pénzmosás.
|
Vendég |
#70972016-10-24 04:30TUDNA VALAKI SEGÍTENI A KÖZJEGYZŐ ELÖTTI NYOMTATVÁNY KITÖLTÉSÉBEN A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM |
Bazsalikom8 |
#70982016-10-24 14:51Segitséget kérek: 2016.október 3.-i dátummal kaptam egy levelet a felszámoló biztostól. Abban először az szerepel, hogy nyilvántartásba vett igény: 1 193 348 FT, besorolás Cstv. 57 § (1) bek. a. pontját követő b. pontját megelőző kategória. Ez mit jelent?? Lejjebb pedig az szerepel, hogy 1 HUF pénzeszközzel rendelkezem. Megadtak egy e-mail cimet, ahol jelentkezhetem és megadhatom a telefonszámomat (ami meg is történt), de 2 hete nem jelentkezik senki sem. Érti ezt valaki? Mit tegyek? Valaki más kapott ilyen levelet? köszönet a segitségért |
Vendég |
#7099 Re:2016-10-24 15:37Én nem látok 1 HUF OT sem , ez pontosan merre van.Nekem a nyilvántartási összeg szerepel.A telefonszámimát én is megadtam több mint egy hete de meg nem szóltak.
|
laca |
#7100 Re:2016-10-24 15:57Hello. Mi is kaptunk tőlük levelet. Engem vissza hívtak. "Nekem sokkal több volt a pénzeszközöm 2 HUF ". Azt mondták, hogy küldjem el a mellékelt lemondó levelet, hogy letudják már végre zárni az ügyet. 500 Ft-s posta költségen mondjak le 2 forintról. Ha ezek normálisak??? Ja a nyilvántartásba vett igényt, ami több mint 2 Ft, azt sajnos nem tudják ám kifizetni, majd azt a felszámolás, értékesítés meg mittudomén után talán. Körülbelül ennyi volt a telefonos egyeztetés. Gyerekek ez ma Magyarország. Ha esetleg van valakinek erről véleménye, ossza meg mert én már nem értem.
|
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
556 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
456 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
157 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
114 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
51 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
44 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18