Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Tóth Bableves Ágnes |
#8176 Zoltán Vőneki törlésre került a Kéktanga csoportunkból szélsőséges nézetei és durva, sértő hozzászól2018-12-26 08:56Zoltán Vőneki hát nem lehet mindenki a Te véleményeden. el kell mondanom, hogy nagyon jól megvoltam suzuki moci nélkül, de kiegyensúlyozott életet élve. persze voltak megtorlások, de ezek semmik sem voltak a háború alatt elszenvedett megnyomorítástól és a mostani testi, lelki nyomortól. ez az, amikor megáll egy ember a fejlődésben, nem hajlandó a már felkutatott dolgokkal szembenézni, amikor csak szajkóz valamit. talán, ha már nálad is működik a net, kicsit utána olvashatnál. |
Mihály Pápai |
#8177 ez az, amikor megáll egy ember a fejlődésben,2018-12-26 09:01úgy lögyön!
|
Maria Bableves Kovacs : Bilis Impi Öregcicákja |
#8178 ez az, amikor megáll egy ember a fejlődésben2018-12-26 09:04Dolgos Kékharisnya Demokrata !Hány fok van nálatok? |
Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Egykori Magyar Ügyvéd , Um ras rasi Nyomoroncz |
#8179 Dolgos Kékharisnya Demokrata !Hány fok van nálatok?2018-12-26 09:08Összeszart Um Ras rasi Menekülttábor... azt hiszem, hogy inkább itt maradok egy magyar börtöncella helyett. |
Dr Dobos Andrea : M H M -es Pisti Felesége , Bilis Impi Exe |
#8180 Összeszart Um Ras rasi Menekülttábor... azt hiszem, hogy inkább itt maradok egy magyar börtöncella h2018-12-26 09:11Drága ex "férjem " Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Egykori Magyar Ügyvéd , Um ras rasi Nyomoroncz ! Ne feledkezz + a Közmunka tartozásodról ! |
Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Egykori Magyar Ügyvéd , Um ras rasi Nyomoroncz |
#8181 Impótens Bilis Exem !Ne feledkezz + a Közmunka tartozásodról !2018-12-26 09:17Drága Egykori Szerelmem és " Párom " Dr Dobos Andrea : M H M -es Pisti Felesége !
A téli időszakban is a Pisti Sógorommal egyetek minél több gyümölcsöt, mert egészséges és finom! Én továbbra is csak pálinkának lefőzve fogyasztom... |
Kovács Bableves Ida : Bilis Impi Fapina Öregcicicákja |
#8182 Én továbbra is csak pálinkának lefőzve fogyasztom...2018-12-26 09:21Mint nagyon sokszor, most is igazad van Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Egykori Magyar Ügyvéd , Um ras rasi Nyomoroncz ! |
Tátrainé Bableves Irénke |
#8183 Én továbbra is csak pálinkának lefőzve fogyasztom.2018-12-26 09:27Kovács Bableves Ida : Bilis Impi Fapina Öregcicicákja !
Rézfaszú Mády és Elmebeteg Évfolyamelső dániel MUNKÁSSÁGÁNAK HÁLA
félnek a kékharisnya emberek, félnek a Évfolyamelső Bilis Impi migráns uncsitesóitól , félnek a szomszédtól is, sikerült a Kéktanga Szennyoldallal gyűlöletre nevelni az embereket, átmosni az agyukat, ketté szakítani családokat, barátokat...
és még folytathatnám a Kékszalagos Karizmatikus Demokratákok bűneit... |
Kálmán József Szentiványi |
#8184 Elmebeteg dániel MUNKÁSSÁGÁNAK HÁLAsikerült a Kéktanga Szennyoldallal gyűlöletre nevelni az ember2018-12-26 09:34Fegyházban menjen hozzá beszélőre a családja : Dr Csongovai Lidyke Dr Csongovai Frank Dr Csongovai Asher Játékkutyákok Dr Dániel Meseautó Dr Dániel Vizszűrő és Kávéfőző Számvezérlésű Szerszámgép ! |
Dr Vackorrrr : Bilis Impi Ex Játékkutyája |
#8185 Fegyházban menjen hozzá beszélőre a családja : Dr Csongovai Lidyke Dr Csongovai Frank Dr Csongova2018-12-26 09:38Kálmán József Szentiványi ! Cserbenhagyott engem is , nemcsak az Adikát a Hibbant Gazdim ! De jön még a Dr Csongovai Játékkutyákokra Dér , nem csak az Impótensre ! |
Vassné Bableves Erzsébet |
#8186 Fegyházban menjen hozzá beszélőre a családja :2018-12-26 10:48
Dr Csongovai Lidyke Dr Csongovai Frank Dr Csongovai Asher Játékkutyákok Dr Dániel Meseautó Dr Dániel Vizszűrő és Kávéfőző Számvezérlésű Szerszámgép !
Nem győzöm elmondani,, mennyire irigyellek Titeket!!! |
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi : Börtöntöltelék |
#8187 Nem győzöm elmondani,, mennyire irigyellek Titeket!!!2018-12-26 10:52Megértelek kedves Vassné Bableves Erzsébet! : Csak a Játékkutyákok , a Meseautó és a Szerszámgép jöhet hozzám Börtönvizitre ! -DPuszi! |
#8188 Csak a Játékkutyákok , a Meseautó és a Szerszámgép jöhet hozzám Börtönvizitre !2018-12-26 10:54a Bekvártélyolt Emberek kedvesen beszélgetnek egymással az Um ras rasi Börtönben . Ha pedig valami gond van, akkor örömmel segítenek is egymásnak. Jókedvűen. |
Anikó Bableves Pataki |
#8189 Ha pedig valami gond van, akkor örömmel segítenek is egymásnak az Um ras rasi Börtönben .Jókedvűen2018-12-26 10:57Békés,szép,szeretettben eltöltött börtönéveket kivánok Kedves Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi : Börtöntöltelék ! |
#8190 Békés,szép,szeretettben eltöltött börtönéveket kivánok Kedves Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis2018-12-26 11:04Magánzárka , lánc , ólomgolyó , szalmából készült priccs , és egy szalmakalapos , vagány um ras rasi Börtöntöltelék. Szép és sikeres új hetet kívánok minden kedves barátomnak! Shavua Tovot és Shavua Tovnét kiemelt tisztelettel üdvözlöm !
. |
Kunigunda Thúróczi Bableves Lutz |
#8191 és egy szalmakalapos , vagány um ras rasi Börtöntöltelék.2018-12-26 11:06Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi : Börtöntöltelék az emberi viselkedés kúltúrája ami így természetes ! |
#8192 Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi : Börtöntöltelék az emberi viselkedés kúltúrája2018-12-26 11:08Kunigunda Thúróczi Bableves Lutz ! Ha nem asszisztálnék ugyanis ezekhez az aljas jogtiprásaikhoz , akor méltóságomon aluli volna. |
#8193 Ha nem asszisztálnék ugyanis ezekhez az aljas jogtiprásaikhoz , akor méltóságomon aluli volna.2018-12-26 11:13Amikor megérkeztem ide az Um ras rasi Fegyház- és Börtönbe, persze egy csomó dolgot kellett vásárolni Freeman Morgan-től . Ahogy válogattam a szemetesvödrök, szennyesruhatartók és más egyéb fontos földi javak között, természetesen ivritül beszélgettem a két kedves börtönőrrel . |
#8194 az Um ras rasi Fegyház- és Börtönben egy csomó dolgot kellett vásárolni Freeman Morgan-től .2018-12-26 11:15Egy élmény volt nála vásárolni, olyan jó és baráti volt végig a hangulat. |
#8195 természetesen ivritül beszélgettem a két kedves börtönőrrel .2018-12-26 11:16Talán ez a nemzeti együttműködés rendszere? |
#8196 Talán ez a nemzeti együttműködés rendszere?2018-12-26 11:24Az Um ras rasi Börtönben mostanában gyakran 40 fok felett van a hőmérséklet és tűz a nap is. Ezért szalmakalapban fogok szaladgálni, ha gyalog megyek a Magánzárkám valamelyik sarkába. A Pockoknak és egy Rágcsáló Cellatársaimnak Szerintem turista-látványosság leszek ebben a parádés kalapban, amelyet egyébként ma kaptam az itteni kedves barátomtól Freeman Morgantól . Ps. Egy kis előleggel jutalmaztam a Külvilági Összekötőmet , amiért egy Ékszerészkalapács lesz a jutalmam ! |
Rézfaszú Mády . a Feltörekvő Genderhartzoss |
#8197 Egy kis előleggel jutalmaztam a Külvilági Összekötőmet , amiért egy Ékszerészkalapács lesz a jutalma2018-12-26 11:26Vagyis meg akarsz szökni drága Bilis Barátom ? |
#8198 Vagyis meg akarsz szökni drága Bilis Barátom ?2018-12-26 12:38Rézfaszú Mády Feltörekvő Genderhartzoss ! A kérdésed jogos ! Egyébként én már 25 évvel ezelőtt is jártam itt az Um ras rasi Börtönben , de nem is ismertem fel ezt a csodás Fegyházat, amikor fél éve ideköltöztünk, annyit fejlődött! De előtte Asdódbasznódon éltünk Steiner Kristóffal 4 évig a Helybeli Összeszart Bokrokban és az a város is nagyon gyorsan fejlődött, a szemünk előtt. Ott is új negyedek, hatalmas parkok épültek azalatt a 4 év alatt is. |
Ágnes Bableves Barna |
#8199 előtte Asdódbasznódon éltünk Steiner Kristóffal 4 évig a Helybeli Összeszart Bokrokban2018-12-26 12:40Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi : Börtöntöltelék !
Minden szavadat elhiszem ! ÚGYBIZÁM !
Csak Ne Lökődjél Többet ! Jó ? |
Petrus Bableves Izabell |
#8200 Bilis Impi : Börtöntöltelék !Minden szavadat elhiszem !Csak Ne Lökődjél Többet ! Jó ?2018-12-26 12:43Ágnes Bableves Barna ! Már miért Ne Lökődjön a Marhája , ha Csak a Lökődéshez ért ? He ? |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
6855 Létrehozva: 2024-06-21
El a kezekkel és fűrészekkel a Péterhalmi-erdő fáitól!
575 Létrehozva: 2025-01-18
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
355 Létrehozva: 2025-01-03
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
284 Létrehozva: 2025-01-01
Petíció a magyarországi gyepmesteri telepek működésének törvényi szabályozásáért ‼️
268 Létrehozva: 2025-01-19
Szeretnénk Lidl áruházat Tiszakécskére!
1154 Létrehozva: 2021-07-09
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
250 Létrehozva: 2025-01-14
Életeket veszélyeztethet a Menczer – Lázár paktum Tát-Bajna – Szomor régióban. Ister-Granum Tiszasziget petíciója
239 Létrehozva: 2025-01-07
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
221 Létrehozva: 2025-01-02
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53228 Létrehozva: 2014-01-01
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1782 Létrehozva: 2024-09-29
A kulturális, zenei és közösségi életért
1272 Létrehozva: 2024-12-18
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
168 Létrehozva: 2025-01-01
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
482 Létrehozva: 2024-11-21
Közvetlen buszjárat Tiszalúc-Miskolc között
162 Létrehozva: 2025-01-17
Hosszabbítás - Bókay-kerti jégterasz
101 Létrehozva: 2025-01-03
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Aláírásgyűjtés a Mátrafüreden található általános iskola ismételt megnyitására
90 Létrehozva: 2025-01-15
A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ GYERMEKEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
4395 Létrehozva: 2023-04-02