Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Dr Rézfaszú Mády " Zoltán " : Feltörekvő Genderhartzoss |
#8551 Nem csapjuk ki többet az Évfolyamelső Bilis Impit , mert már BEILLESZKEDETT !2019-01-13 13:48Nem jókedvéből, ne adj'Marksz , öncélúan nem akart beilleszkedni Bilis IMPI ! . Ha hasonló korú lennék, az ő helyében én sem tettem volna másképp. Az Uncsitesóra Vadászó Csirkefogók az emberi beszédből, normális szavakból nem értenek. |
#8552 Magdolna Bableves Balogh : Évfolyamelső dániel Impit szivesen látnám Recsken ,faludy gyurka mellett2019-01-13 13:51Én is. És még sok más helyen. |
Magdolna Bableves Balogh : Kéktanga Klub |
#8553 Évfolyamelső dániel Bils Impi a JÜK Lázerdiákja2019-01-13 13:56Dr Rézfaszú Mády " Zoltán " : Feltörekvő Genderhartzoss !
Eljön az idő amikor a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara Fő Iskola Aulájában lesz a fotója, es büszkén mutatják majd az Évfolyamelső Áljogász Diplomáját és a Dagadt Orrrrmányát következő generációnak! |
Luczáné Bableves Gizi |
#8554 büszkén mutatják majd az Évfolyamelső Áljogász Diplomáját és a Dagadt Orrrrmányát következő generáci2019-01-13 13:58Magdolna Bableves Balogh : Kéktanga Klub ! |
Konstantina Bableves Tomay |
#8555 Szégyen gyalázat ez az egész ország! Micsoda dolog mgfélemliteni bárkit is a véleménye miatt!2019-01-13 14:05Luczáné Bableves Gizi !
Az első mondatoddal a Gender Elmélet- és Gyakorlat Jegyében Egyet Értek !
A másodikba belekötnék :
Évfolyamelső dániel Bilis Impi péternek az Évfolyamelső Áljogász Diplomája nem ( IMPI ) VÉLEMÉNYE , hanem ( IMPI ) EREDMÉNYE !
|
#8556 Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Nagy Példaképem , ezért Évfolyamelső Zárovizsgám Dolgozatát Róla Ir2019-01-13 14:09Így igaz! Ha ma élne, ő is büszke lenne erre a bátor, talpraesett Évfolyamelső Gender Kislányra , aki Évfolyamelsőre Évfolyamelsőt Irt Belőle !! |
#8557 Jan 13 Emlékére dániel Bableves ilona VK Összes Dildóját Elárverezi Bilis Impi Ál-Régiségkereskedő2019-01-13 14:14Ha volt is köztük demokratikusan gondolkodó és cselekvő, azt már rég eltávolította a Bilis . |
Mészáros Lászlóné Bableves Zsuzsánna |
#8558 Jan 13 Emlékére dániel Bableves ilona VK Összes Dildóját Elárverezi Bilis Impi Ál-Régiségkereskedő2019-01-13 14:16Dr Rézfaszú Mády " Zoltán " : Feltörekvő Genderhartzoss !
Mind egytől egyik megérdemel bármit...és meg is fogják kapni! |
Antónia Bableves Irsai |
#8559 A Vörös Dániel Szopodából ( VDSZ) szökött ide, mert nagyon zavarta már a túllihegett Kéktanga Kult2019-01-13 14:20Le zárni a határokat és nem be engedni a Románokat, Ukránokat valamint a többi Kéktangás Bablevestzabáló mocskot!!!! |
Dizengoff utca 124. szám |
#8560 Jan 13 Emlékére dániel Bableves ilona VK Összes Dildóját Elárverezi Bilis Impi Ál-Régiségkereskedő2019-01-13 14:30Facebookján hülyíti követőit Évfolamelső dániel Bilis Impi péter - ezúttal ékszerüzletet hazudott magának
Évfolyamelső dániel Bilis Impi elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzlete meséjének védelmében
A minden tisztességes ember által mélységesen megvetett Évfolyamelső dániel Bilis Impi pétert, olvasóink közül többen is meglátogatták a Facebook-oldalát, és tájékoztatták az ott hozzászólásokat elhelyező rajongókat arról, milyen hülyét csinált belőlük imádatuk tárgya.
dániel Bilis Impi észlelte a veszélyt, és gyors törölgetésbe kezdett, még saját rajongójának bejegyzését is törölte, aki jelezte, hogy itt valami nem stimmel.
Jómagam csak azért néztem a sztori mögé, mert a zugügyvéd mindenkire sértő megjegyzéseket tett. Öreg hiba volt. |
a "szökőkútnál balra" |
#8561 Jan 13 Emlékére dániel Bableves ilona VK Összes Dildóját Elárverezi Bilis Impi Ál-Régiségkereskedő2019-01-13 14:38De nézzük, vajon mi lehet igaz Évfolyamelső dániel Bilis Impi meséiből! (Aki arra gondol, hogy semmi, az bizony nyert.) Már az is szemet szúrhat első körben, hogy Izraelben ügyvédi praxist folytat. A jogi diploma honosítása szinte lehetetlen, a különbözeti vizsgákat pedig magyarul nem lehet letenni. Ez ennek a szélhámosnak az esetében már eleve áthidalhatatlan akadály volna. Most már csak az az izgalmas kérdés maradt függőben, milyen bolt van a Dizengoff utca 124. alatt. Ez sem maradhat rejtély túl sokáig, kivételesen hála a Google-nak. Ott bizony egy non-stop mini ABC működik Persze, a "szökőkútnál balra" tájékoztatás is hasból jöhetett, hiszen a környéken nincs is szökőkút Szóval tény, hogy Évfolyamelső dániel Bilis Impi péter mindenben hazudott, átverte agyhalott híveit, és semmiféle üzlete sincs Izraelben (inkább segélyen tengődhet a valóságban), no meg persze nem is praktizál ügyvédként. . |
Dr Mády " Zoltán " Áljogász -Diploma Vadász |
#8562 Megmutat6ná már Évfolyamelső dániel Bilis Impi peti a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamarai Áljogász Diplomájá2019-01-14 05:55Addig kell a vasat verni, amíg tű-zehherehherehhehes. |
Xrongamer TM |
#8563 Megmutat6ná már Évfolyamelső dániel Bilis Impi peti a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamarai Áljogász Diplomájá2019-01-14 05:57Dr Mády " Zoltán " Áljogász -Diploma Vadász ! nagyon vicces ! Poén ! |
Dr Dobos Andrea : az M H M-es Pisti Felesége , Bolond dániel IMPI péter exfelesége |
#8564 Megmutat6ná már Évfolyamelső dániel Bilis Impi peti a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamarai Áljogász Diplomájá2019-01-14 06:03Marci bácsi szerepében Évfolyamelső dániel Bilis Impi Ex "férjem " , énekhangja Dr Mády " Zoltán " Kékharisnya Mókamester és Ellenálló ! |
Dr Mády " Zoltán " Kékharisnya Mókamester és Ellenálló |
#8565 Kék Kéktangás Öregcicákok BESZÉLGETNEK , CSEVEGNEK ... és .... Kékharisnyálkodnak2019-01-14 06:10- Hogy mentenéd ki a fuldokló Évfolyamelső dániel Bilis Impi pétert a Dr Dániel Vörös Tengerből? Nem tudom
. |
Ági Bableves Kallóné Gyermekkori Képe |
#8566 Hogy mentenéd ki a fuldokló Évfolyamelső dániel Bilis Impi pétert a Dr Dániel Vörös Tengerből?2019-01-14 06:15Dr Mády " Zoltán " Kékharisnya Mókamester és Ellenálló ! Azzal van a gond Önnél. hogy az Évfolyamelső dániel Bilis Impinek mindig más a pályaszáma? Higgye el, ezzel nekem is bajom van.
Nagy fokú rendezési figyelmetlenség. |
DR SZABÓ MÁDY BABLEVES KATALIN SZENT B(r)AZIL |
#8567 Évfolyamelső dániel Bilis Impinek mindig más a pályaszáma2019-01-14 06:20A marha állatja... Mi mást momdhatnék erre...? |
Beteavon és Beteavonné |
#8568 Jó Étvágyat Kéktangás Öregcicákok !2019-01-14 06:31Évfolyamelső dániel Donkihóté Bilis Impi péter ALÁIRÁSHAMISITÓ és JÜK Áljogász Valamennyi Ünnepének Rövid Összefoglalója:
|
Évfolyamelső dániel Bilis Impi Főszakács |
#8569 - Meg akartak minket ölni.2019-01-14 06:37
Kedves Beteavon és Beteavonné !
De ha elmúlik a Rohamom , akkor Folytatódjék az ilyenkor szokásos, hétvégi gasztronómiai izgatás is. :-) Avagy a mai, finom ebédünk, amelyet egy utcai falatozó hangulatos teraszán fogyasztottunk el: gyros, azaz ahogy itt Izraelben nevezzük, shawarma csirkecombfiléből, sült krumplival és salátákkal, illetve savanyúságokkal. Jó étvágyat! |
Rapcsák Bableves Etus |
#8570 De ha elmúlik a Rohamom ,2019-01-14 06:39Jó étvágyat kívánok! Nagyon jól néz ki Évfolyamelső dániel Bilis Impi Főszakács |
Pál János : Hiszékeny Impilógus |
#8571 Avagy a mai, finom ebédünk, amelyet egy utcai falatozó hangulatos teraszán fogyasztottunk el:2019-01-14 06:41Évfolyamelső dániel Bilis Impi Főszakács ! Ilyen szorgos Háziasszony mellett gyorsbüfé ? |
Mary Bableves Lenkey |
#8572 Bilis Impi > Ma is Pecázni voltam a Dr Dániel Pocsolyában és Kifogtam a .....2019-01-14 06:50Jajjjjjjj ellmebeteg ÉVFOLYAMELSŐ dániel IMPI péter !!! Most már szerintem rettegnek a halak !!!! Ahányszor pecázol, mindig áldozatul esik egy óriás vasbálna !!!!!!!! :) |
Jutka Bableves Kiss |
#8573 Bilis Impi > Ma is Pecázni voltam a Dr Dániel Pocsolyában és Kifogtam a .....2019-01-14 06:53Évfolyamelső Bilis péteeeeeeer! :) Izgatásnak a felső foka! |
Óvári Ernőné Túróczi Bableves Krisztina |
#8574 Évfolyamelső Bilis péteeeeeeer! :) Izgatásnak a felső foka!2019-01-14 06:55Férjnél vagyok..nem keresek partnert..ha ezért jelölnél kìméld meg magad és engem is..pacsi |
Jutka Bableves Kis ( Jutka Bableves Winkler ) |
#8575 Férjnél vagyok..nem keresek partnert..ha ezért jelölnél kìméld meg magad és engem is..pacsi2019-01-14 07:02Óvári Ernőné Túróczi Bableves Krisztina !
Pajor Tamás szégyenletesnek nevezte
az elmebeteg Évfolyamelső dániel Bilis IMPI péter ámokfutását,
és el is határolódott tőle. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
6863 Létrehozva: 2024-06-21
El a kezekkel és fűrészekkel a Péterhalmi-erdő fáitól!
603 Létrehozva: 2025-01-18
Petíció a magyarországi gyepmesteri telepek működésének törvényi szabályozásáért ‼️
442 Létrehozva: 2025-01-19
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
355 Létrehozva: 2025-01-03
Szeretnénk Lidl áruházat Tiszakécskére!
1195 Létrehozva: 2021-07-09
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
284 Létrehozva: 2025-01-01
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
251 Létrehozva: 2025-01-14
Életeket veszélyeztethet a Menczer – Lázár paktum Tát-Bajna – Szomor régióban. Ister-Granum Tiszasziget petíciója
247 Létrehozva: 2025-01-07
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
222 Létrehozva: 2025-01-02
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53228 Létrehozva: 2014-01-01
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1782 Létrehozva: 2024-09-29
Közvetlen buszjárat Tiszalúc-Miskolc között
170 Létrehozva: 2025-01-17
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
168 Létrehozva: 2025-01-01
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
484 Létrehozva: 2024-11-21
A kulturális, zenei és közösségi életért
1272 Létrehozva: 2024-12-18
Hosszabbítás - Bókay-kerti jégterasz
101 Létrehozva: 2025-01-03
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Aláírásgyűjtés a Mátrafüreden található általános iskola ismételt megnyitására
96 Létrehozva: 2025-01-15
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOTA TERMÉSZET HELYETT!!!!!
87 Létrehozva: 2025-01-19