Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Boker Tov , Boker Tovné + Shavua Tov , Shavua Tovné |
#8676 Ajelet Saked öregecske... Le kell cserélni !2019-01-18 13:43"Így valószínűleg a meghágott nő jelentette fel" De remélJÜK nem egy szombati napon, mert akkor egy világ dőlne össze bennünk ! |
Dr Dobos Andrea : az M H M -es Pisti Felesége , dániel Bilis Petra Exe |
#8677 Ajelet Saked öregecske... Le kell cserélni !2019-01-18 13:47Kedves Irigy Kéktangás Öregcicákok !
Szúrták ezt a nőt keményen mint Évfolyamelső dániel Bilis Impi Petra JÜK Áljogász a sikerélményt. |
Gábor Bilis Impi Komondi |
#8678 mint Évfolyamelső dániel Bilis Impi Petra JÜK Áljogász a sikerélményt.2019-01-18 13:52Dr Dobos Andrea : az M H M -es Pisti Felesége , dániel Bilis Petra Exe !
Az Exanyósod : dániel Bableves ilona VK Ismét Nagybeteg ? És a Bolond Exed már hazajött, nem? Bocsánat , Nem haza, hanem Magyarországra? |
György Kóber : Vadiúj Kéktanga Vezér |
#8679 a Bolond Exed már hazajött, nem? Bocsánat , Nem haza, hanem Magyarországra?2019-01-18 13:56Drága Dr Dobos Andrea : az M H M -es Pisti Felesége , dániel Bilis Petra Exe !
a szakma gumicsontként rágódik Évfolyamelső dániel Bilis Impi Petra SORSÁN ! |
Ilona Császár : Libajnai Demokrata Libákja |
#8680 a Bolond Exed már hazajött, nem? Bocsánat , Nem haza, hanem Magyarországra?2019-01-18 14:00Kedves György Kóber : Vadiúj Kéktanga Vezér ! |
Piri Padar |
#8681 .tehát elfogadhatónak tartják Évfolyamelső dániel Impi Petra VISSZASZIVÁRGÁSÁT .2019-01-18 14:02 Ilona Császár : Libajnai Demokrata Libákja ! ilyen hígagyúak!!! |
Dr Mády Genderlilla |
#8682 A surdi óvodában egy kislány virágot szedett Karizmatikus Gyúrcsótány Fegyencz Kigyózó Kigyómessiás2019-01-18 14:05Na ezt a hatékony, pörgős stílust és módszert kellene lekoppintani és országos méretekben alkalmazni! Garantáltan eredményes lenne! |
Évfolyamelső dániel Bilis Impi Petra |
#8683 Na ezt a hatékony, pörgős stílust és módszert kellene lekoppintani és országos méretekben alkalmazni2019-01-18 14:09Dr Mády Genderlilla ! Egy másik új "családtag":-) Avagy egy modern vízszűrő gép (ivritül: minibar mayim) amelyik hűtött és forró szűrt vízzel lát el minket folyamatosan. Nagyon praktikus masina, hiszen a segítségével megszűnik a fárasztó ásványvíz cipelés, illetve bármikor lehet inni egy forró kávét vagy teát, egyetlen gombnyomással. Most megyek is kávézni! |
#8684 Na ezt a hatékony, pörgős stílust és módszert kellene lekoppintani és országos méretekben alkalmazni2019-01-18 14:10Dr Mády Genderlilla !Mögöttem az autóm, az utca végében pedig a Vörös-tenger... |
#8685 fárasztó ásványvíz cipelés,2019-01-18 14:13Drága Dr Mády Genderlilla ! Néhány általam eddig balosnak hitt nyugdíjas megsértődött ezen a bejegyzésen... fura... csak nem hatott rájuk is az orbáni diktatúra hazug propagandája ?
Jelentem, hogy augusztus 1-én sikeres jogi vizsgát tettem itt Izraelben, a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara előtt! Ma kaptam meg a hivatalos eredményt, úgyhogy most meglehetősen boldog és büszke vagyok!
. |
Andrea Bableves Rátkay : Kéktanga Klub |
#8686 AD 1 sikeres jogi vizsgát tettem , AD2 Nagy Példaképem, ezért a Zárodolgozatot is Róla " IRTAM "2019-01-18 14:19Mint azt bizonyára észrevettétek, két párhuzamos esemény lett meghirdetve . |
Dr Mády Genderlilla ( Simlicska Lajos és Soros György Eltikolt Közös Gyermeke ) |
#8687 Izgalmassabb pergősebbek a napjaitok És nagyobb a munkalehetőség.LESITTELT KÉKHARISNYÁRA KIVÁNCSI tu2019-01-18 18:14Kedves Marietta Bableves Streit : Évfolyamelső dániel Bilis Petra Ex -Szomszédnénikéje , kedves kis tiszteletbeli Bicskakeresztlányom!
ennek az Évfolyamelső um ras rasi -Mocskosszájú Petrának , szerintem nyugodtan írd meg az idővonalára.
annál jobban kijön a sodrából, ha így reagálsz!
És lényegében ez a cél. Hogy őrületbe kergessük. |
Varnyú Csóka Lász Ló : Fetrengő Demokrata |
#8688 Izgalmassabb pergősebbek a napjaitok És nagyobb a munkalehetőség.2019-01-18 18:19De már az is győzelem lehetne, ha ezt a mocsokszájú gender majmot közösségellenes magtartás miatt a Faceről kitiltanák, bejegyzéseit pedig törölnék. |
Marietta Bableves Streit : Bilis Petra Ex -Szomszédnénikéje |
#8689 ha ezt a mocsokszájú gender majmot közösségellenes magtartás miatt2019-01-18 18:26Dr Mády Genderlilla ( Simlicska Lajos és Soros György Eltitkolt Közös Gyermeke ) !
vidd a koszos praclidat! Nem leszek a te Gender-bicskakeresztlányod ! Én Évfolyamelső dániel Bilis Petra Öregcicákja vagyok ! Az anyuék azt mondták, hogy koszops körmű alakokkal nem foghatok kezet!" |
Nagy Blanka : a kecskeméti Móra Ferenc Gimnázium Gender-Hitszónoka |
#8690 Az Évfolyamelső Orrrmányos , Szemkilövető Messiás és Jákob Péter Balodali Demokratikus Összefogása2019-01-19 08:13Kedves Dr Mády " Zoltán " : Dr Mády Genderlilla és Dr Mády Gendermatyi Gendernagyanyója továbbá Kedves baloldali barátaim :Évfolyamelső dániel Bilis Impi Petra Öregcicákjai !!!
a sunyi szélsőséges antiszemita jobbikkal még Orbán Viktor Miniszterenök Úr leváltása érdekében sem mert ez azt jelenti az elveinket adjuk fel és végleg a politika süllyesztőjébe kerülünk.
. |
Bilis Impi Karácsonya |
#8691 Támogatod hogy a baloldali demokratákok fogjanak össze az antiszemita szélsőséges JOBIKKAL?2019-01-19 08:20Kedves Dr Doc Prof Nagy Blanka : a kecskeméti Móra Ferenc Gimnázium Gender-Hitszónoka !
Folytatjuk a SZRTÁJKOT , talalkozzunk a Kispesti piacon, aztán a Bosnyák téri piacon! Várjuk Szedzsedy Chanadot : Évfolyamelső Bilis Impi Padtársát !
Éljen a Párbeszéd a Szemkilövető Demokratákok és a Jobbikosok Demokratikus Baloldali Összefogása ! |
Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Szrtájkoló Mozdonynézegető |
#8692 Jelentem, hogy augusztus 1-én sikeres jogi vizsgát tettem a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara előtt!2019-01-19 10:44Kedves Kéktangás Öregcicákok ! Nem kell ide bíróság! Jól el kéne verni, oszt' jónapot. |
Nagy Útszéli Ribantz Blanka |
#8693 Nem kell ide bíróság! Jól el kéne verni, oszt' jónapot2019-01-19 13:33Drága Bicskakeresztjányom : Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Szrtájkoló Mozdonynézegető !
| ||||
Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Szrtájkoló Mozdonynézegető |
#8694 Évfolyamelső Bilis dániel Petra mondta : a legelterjedtebb a lombikbébi-kezelés az egész világon.2019-01-20 07:33Kedves Kék Szalagos Barátaim! |
Évfolyamelső Bilis dániel Petra |
#8695 a legelterjedtebb a lombikbébi-kezelés az egész világon.2019-01-20 07:36Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Szrtájkoló Mozdonynézegető ! Napról-napra többen vagyunk! |
Simon Bableves Katalin Kovács Hosszúlépés Istvánné |
#8696 Napról-napra többen vagyunk!2019-01-20 07:38Évfolyamelső Bilis dániel Petra ! nem mindég egy gombóccal a gyomrodban,hogy holnap megint milyen hülyeséggel sokkolnak:-(( |
#8697 mindég egy gombóccal a gyomrodban,hogy holnap megint milyen hülyeséggel sokkolnak:-2019-01-20 07:42Boldog 5777. Új Évet!Ja és várom Dr Mády " Zoltán " lemondását a Kéktanga Trónról a tegnapi érvénytelen SZRTÁJKOLÁSI CIRKUSZ miatt! |
#8698 várom Dr Mády " Zoltán " lemondását a Kéktanga Trónról a tegnapi érvénytelen SZRTÁJKOLÁSI CIRK2019-01-20 07:49Kedves Kéktangás Fiatalok , Drága Fehér Sapkás Öregcicákok !
a Demokratikus Kéktangás Baloldal , Bundás Andit is beleértve kínos kudarcot szenvedett az MTVA elleni harcában, mivel az MTVA és az Országház elfoglálálásáért Vivott Küzdelem győzelme elmaradt az alacsony részvételi arány miatt |
Ágnes Bableves Daczó |
#8699 a Demokratikus Kéktangás Baloldal , Bundás Andit is beleértve kínos kudarcot szenvedett2019-01-20 07:56Kedves Kék Tangás Fiatalok és Fehér Sapkás Öregcicákok !
A Sok Szrtájkoló Demokratákok ( akik azért meglehetősen kevesen vannak ) nem tudják, hogy az MTVA Épületében milyen azokkal együtt élni, félelemből, vagy párthűségből, vagy fenyegetettség miatt.
További infóért forduljatok Dr. Lyukas Zokni és Dr. Vihar Nelököggyémá Detty Független Baloldali Demokratákokhoz ! |
Évfolyamelső dániel Bilis Impi : JÜK Áljogász , ALÁIRÁSHAMISITÓ , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Tul |
#8700 További infóért forduljatokDr. Lyukas Zokni és Dr. Vihar Nelököggyémá Detty Független Baloldali Dem2019-01-20 08:03A Szrtájkoló Demokratákok a Tüntikét Túltolták, érvénytelen lett és végül csúnyán leégtek. Viszont vidám perceket szereztek sokaknak, hiszen rajtuk röhög az egész Világ. Szóval egész jól sült el végül a Demokratikus Szrtájkoló Kapanyél. Igaz, hogy visszafelé...
Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya ! , a grazi pszichiátered kérdezi, hogy akarsz még erről beszélni vele?
. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
6863 Létrehozva: 2024-06-21
El a kezekkel és fűrészekkel a Péterhalmi-erdő fáitól!
603 Létrehozva: 2025-01-18
Petíció a magyarországi gyepmesteri telepek működésének törvényi szabályozásáért ‼️
448 Létrehozva: 2025-01-19
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
355 Létrehozva: 2025-01-03
Szeretnénk Lidl áruházat Tiszakécskére!
1195 Létrehozva: 2021-07-09
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
284 Létrehozva: 2025-01-01
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
252 Létrehozva: 2025-01-14
Életeket veszélyeztethet a Menczer – Lázár paktum Tát-Bajna – Szomor régióban. Ister-Granum Tiszasziget petíciója
248 Létrehozva: 2025-01-07
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
222 Létrehozva: 2025-01-02
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53228 Létrehozva: 2014-01-01
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1782 Létrehozva: 2024-09-29
Közvetlen buszjárat Tiszalúc-Miskolc között
170 Létrehozva: 2025-01-17
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
168 Létrehozva: 2025-01-01
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
484 Létrehozva: 2024-11-21
A kulturális, zenei és közösségi életért
1272 Létrehozva: 2024-12-18
Hosszabbítás - Bókay-kerti jégterasz
101 Létrehozva: 2025-01-03
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Aláírásgyűjtés a Mátrafüreden található általános iskola ismételt megnyitására
96 Létrehozva: 2025-01-15
A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ GYERMEKEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
4405 Létrehozva: 2023-04-02