Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére

Vendég

2011-06-25 05:56

a"demokrácia és a fityesz" ismét bizonyítja,hogy a szólás szabadság csak az Ő csatornáin érvényesülhet.
J

Vendég

2011-06-25 10:58

Remélem "azemberek" is felismerik, hogy a hatalom túlburjánzása egyszerűen bábúkká teheti Őket.

Vendég

2011-06-25 11:03

Remélem eredményes lesz akciónk és megmentjük rádiónkat.

Vendég

2011-06-25 11:29

A Klubrádió az egyetlen olyan magyar rádió, amelyben a szakszerű műsorkészítés pártatlansággal párosul. A műsorszerkezet sokoldalúan színes, a politika mellett tág teret kap a gazdaság, közéleti és társadalmi kérdések, kultúra, zene, sport, egyszóval minden! A mindenkori kormányzati oldal számára ugyanúgy lehetőséget biztosít elképzeléseik részleteinek kifejtésére, mint a mindenkori ellenzéki vélemények elmondására - és ez így van jól! Nyitott, őszinte, jó rádió, ha Magyarország ma is demokratikus ország, a Klubrádió létét senki nem kérdőjelezheti meg! Meg kell maradnia!

Vendég

2011-06-25 12:37

Rendszeresen hallgatom a KLUBRÁDIÓT. Nagyon sajnálom, hogy megfog szűnni. Azért nem feltételes módban fogalmaztam, mert a mai politikai gyakorlat alapján nincs remény arra, hogy egy a Fidesz véleményét nem feltétel nélkül támogató rádió bármilyen engedélyt kapjon a kormány által kinevezett hatóságtól.
Sipi
Vendég

2011-06-25 14:05

Nem vagyok pesszimista. Sőt, talán leginkább optimista vagyok. De ennek ellenére nem jósolok rózsás közeljövőt sem a Klubrádiónak, sem a hozzá hasonló fórumoknak. Szerintem hibás feltételezés, hogy az emberek az igazságot akarják hallani. (Ráadásul az igazság egy elég képlékeny fogalom. Az én igazságom nem feltétlenül egyezik a szomszédoméval, még akkor sem, ha nem is vitatkozunk.) Az emberek jelentős része könnyen befogadható, a saját nézőpontjával egyezni látszó dolgokat akar hallani. A KR igazsága eléggé eltér a jelenleg mérhető jelentős többség igazságától, és ami még ennél is lényegesebb: a hatalométól is. Ráadásul a jelenlegi hatalom és támogató tömege nyers erővel és bunkósbottal "vitatkozik" és nem érvekkel. Ehhez jön még, hogy az erőből döntő emberek nem győzhetők meg érvekkel. Nagyobb bunkósbottal, kigyúrtabb izomzattal győzhetők meg a legnagyobb eséllyel, viszont az érvekkel vitatkozók eszköztárában ilyesmik nem szerepelnek. Próbáljatok csak meg egy előremenetben felejtett úthengert - amelyiknek a kezelőjét sürgősen lekényszerítette a szükség a vezetőállásból - érvekkel meggyőzni arról, hogy álljon meg, mert régen letért már az útról és mindjárt eltapossa rötyit, ahol a gazdája trónol éppen.
Nagyon sok olyan dolog történt az utóbbi egy évben, amiről azt gondoltuk, hogy soha nem történhet meg. Nagyon sok áthághatatlan szabályt sikerült gond nélkül áthágni. A régen kialakult, a közösség által hozott szabályokat simán figyelmen kívül hagyják, akik csak saját törvényeiket ismerik el. A demokrata hagyja érvényesülni még az antidemokrata véleményt is (ez a veszte!), az antidemokrata - a demokrácia eszköztárával hatalomra kerülve - pedig nem tűr más véleményt. Na ez az, ami miatt nem látom túl fényesen a KR jövőjét.

Vendég

2011-06-25 15:48

TILOS A KLUBRÁDIÓ MEGSZÜNTETÉSE!!! MA, JÚNIUS 25.-ÉN, REGGEL 1/2 8 ÓRÁTÓL, A MOSTANI PILLANATIG, 15.OO ÓRÁIG, FOLYAMATOSAN A KLUBRÁDIÓ ADÁSÁT HALLGATOM! ENNYI ÉRDEKES, ÉRTÉKES EMBER BEMUTATÁSÁT MÁS RÁDIÓKBAN SOHASEM HALLOTTAM!

Vendég

2011-06-25 17:26

A csaladommal Vancouverben elunk, es mindennap hallgatjuk a Klubradiot, persze csak a neten.
A legjobb radio, nem szeretnenk ha megszunne!!!
Koszonjuk Klubradio,hogy vagy nekunk.

Kovacs Barbara

Vendég

2011-06-25 18:21

Orbán Viktornak: "Jegenyefák nem nőnek az égig..." Pokoli bukás lesz a vége, sajnos Mo. fog nagyobbat bukni miatta!!!!

Vendég

2011-06-25 19:26

Felháborító, hogy az egyetlen normális, értelmes rádiót fel akarják számolni, ha ez megtörténik nem tudom mit fogok hallgatni.Az összes többi rádió jobbra tolódott, érezhető már a Kossuth-on is.Talán nem kellene ennyire rettegni az "ORBÁN" diktatúrától, remélem már nincs nekik sok hátra.!!!!!!

Vendég

2011-06-25 20:50

Nem szeretnék újra egy olyan országban élni, amelyben mások mondják meg, hogy mit hallgathatok, nézhetek, olvashatok. HAJRÁ SZABAD ADÓ!

Vendég

2011-06-25 22:25

Csak így tovább!!!
Bolgár Fan

2011-06-25 22:37

"...TILOS A KLUBRÁDIÓ MEGSZÜNTETÉSE!!! ..."

Nem megszüntetik. Nincs rá zseton. A kettő nem ugyanaz.

Vendég

2011-06-25 22:51

Nagyon sajnálnám,ha ez az adó megszűnne,úgy tűnik,hogy akik most irányítják az eseményeket nagyon félnek ezért mindent megszüntetnek ahol tükröt tarthatnak eléjük,ahol kritizálhatják tevékenységüket.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-06-25 22:55

Vendég

2011-06-26 08:46

Majd mindennao hallgatom, de Bakit azért hiányolom.

Vendég

2011-06-26 11:12

Remélem hogy megmarad a rádió!!!!!!!!Ezt halgatjuk éjjel nappal a férjemmel,ez a legkorrektebb és hiteles adó!!!!

Vendég

2011-06-26 13:13

REMÉLEM EREDMÉNYES LESZ AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉS!

Vendég

2011-06-26 13:26

Szerintem, sajnos ez az ország ott tart, hogy jót röhögnek a döntéshozók ezen a petición (is). Szerinteük ez már egy lefutott dolog, és mi itt csak BOHÓCKODUNK. (Ki is ennek az államtitkára? Gondolom, most ebben az ügyben nem Pintér Úr! :((((
kodriagi

#4095 Re: nincs rá zseton

2011-06-26 13:28

#4088: Bolgár Fan -

..................és biztosan tudják (mások), hogy a 40% zenét sugárzó rádiónak lesz zseton, ugye?

Vendég

2011-06-26 15:56

Nem hallgattathatják el a Rádiónkat!

Vendég

2011-06-26 16:06

Kiváló kezdeményezés, különösen, mert nemcsak a sajtószabadság elveszítésére figyelmeztetett, hanem minden olyan demokratikus intézmény és ügy, minden olyan kiküzdött polgári jog fontosságára, aminek újbóli pusztulását, a jelenlegi politikai hatalom diktatórikus, cinikus és mélységesen amorális rombolását nem nézhetjük behunyt szemmel, bambán, kiszolgáltatottan. A Klubrádió az egyik, ha nem a legreménytelibb civil szervezete ma a demokráciát és szabadságot elemi emberi jogon igénylő magyaroknak, legjobb volna, ha "pártot" alapítana MEDIÁTOROK névvel. Komolyan.

Vendég

2011-06-26 17:17

Elszomorító, hogy egy ennyire demokratikus országban, milyen sokan nem merik nyíltan vállalni a nevüket. Nem őket vetem ezért meg, hanem a kormányt, akik politikai okokból bárkinek lehetetlenné teszik a megélhetését!

Vendég

#4099 támogato

2011-06-26 19:46

szégyen
Kefe

#4100 "Bábú vagy" From: Laár András

2011-06-26 20:30

Bábu vagy, nem te lépsz,
valaki irányít.
Jól vigyázz, mi lesz majd,
ha megun és leállít?
Elszakad, elszakad