Együtt Halász Tanár Úrért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Együtt Halász Tanár Úrért petíció automatikusan generált fórumtémája

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-06-07 22:06

Vendég

2011-06-07 23:06

reméljük marad a tanár úr
sz

#3 .

2011-06-07 23:08

az a baj, hogy szerintem itt már nem ez múlik ezen sajnos. ebből csak egy dolgot lehet levonni ebből a 80 emberből.

Anonymous

#4 Re:

2011-06-07 23:08

#2: -

Ha nem marad, én nem is tudom, hogy mi lesz... Itt elszabadul a pokol. 666

D.S.

2011-06-07 23:40

Szerintem önszántából akar menni. Ha tévedek csak akkor van értelme ennek.
Horváth R.

#6 Re:

2011-06-08 07:26

#5: D.S. -

Igen, önszántából. De azért önszántából, mert jó fej, és nem várja meg, még a kedves igazgató kirúgja. Ez a petíció főleg azért van, hogy visszacsináljuk, ami már nincs, ÉS EZZEL bent tartsuk a drága Tanár Uart! :)

G:G.

2011-06-08 09:37

Kár lenne mert nélküle már nem az az iskola lesz amiért ide jöttünk,és sok tanulót fog iskolaváltásra ösztönözni.

Vendég

2011-06-08 13:11

Nagy kár lenne...
Dönci

2011-06-08 16:04

Sajnos ez az iskola már rég nem az, ami volt tavaly, mikor én idejöttem. Egész évben érezhető volt a feszültség - ha figyeltetek, a régiek sokszor tartózkodtak a programoktól, (hacsak az a diákoknak nem volt külön öröm) - és hiába alakult ki egy bajtársi viszony a diákok és a tanárok közt, a tanároknak nem éri meg itt maradni ilyen megbecsülés mellett. A diákoknak pedig nem éri meg itt maradni a régi, jó tanáraik nélkül - szépen sorban jönnek majd az éjbérért is dolgozó, rossz tanárok. Ez az egész már csak a pénzről szól és Robi bát is ezért rúgták ki. Vele levágták az Európa 2000 fejét. Még próbálták összetartani az iskolát A TANÁROK, és most jött el az a pillanat, mikor mindenki feladja. És itt nem csak Halászról van szó; mindenkiről. Az iskola lelke veszik el..... veszett el. Ezek után kíváncsi leszek, meddig húzza még ez a hely...
Richárd Horváth
A petíció szerzője

#10 Re:

2011-06-08 17:14

#9: Dönci -

Sajnos én nem tapasztalhattam meg az iskola régi, jó légkörét, ugyanis ebben az évben vagyok 9.-es. De ezt ki merem jelenteni, hogy nem állapot, ami itt van, ebben az iskolában...

Vendég

2011-06-13 11:07

Nem vagyok Európás, de három okom is van, hogy aláírjam.
- Ha diákok kiállnak a tanárukért, annak (pozitív) oka kell, hogy legyen.
- Kollégámról van szó - noha nem voltunk soha egy tantestületben.
- Általános iskolai osztálytársamról van szó.

Vendég

#12 Nagyapa

2011-06-15 09:53

Olyan kevés az olyan tanár akit a diákjai feltétel náélkül elfogadnak, tisztelnek, szeretnek. Bár Halász tanár úrat nem ismerem, (csak az unokám elbeszéléseiből), de ilyen ritka tanár lehet. Helyesen tették, hogy kiálltak mellette, s úgy érzem, ami a fiataloknak jó, azt nekem nagyapaként is támogatnom kell. Remélem erdményes lesz a peticiójuk.