Elegünk van Parászkából!
Elegünk van Parászkából! / Közlemények / Köszönet / Hozzászólások
Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)
2016-02-13 08:05- Date of removal: 2016-02-16
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#22016-02-13 08:27Kedves Zsombor! Köszönöm a megtisztelő levelét, még akkor is, ha az un. Parászka-ellenes csoport egyik tagjaként kaptam körlevélben. A kezdeményezés miatti szimpátiámról és nagyra becslésemről már biztosítottam önt a fórum részben tett hozzászólásaimban. Azt is megígérem, és a feleségem nevében is, hogy amennyiben nem vágják ki az írásainkat, a Krónika oldalán is le tesszük az érveinket Parászka és az erdélyi magyar sajtóban dúló baloldali hegemónia ellen, és igyekszünk bebizonyítani, hogy a terepen tapasztalható gyakorlati valóság teljesen mást mutat, mint amit ezekben a mai újságoknál ténykedő és a reklámok által hozott jövedelmeknek köszönhetően még "kenyérben levő" "bal-jós" újságírók cikkei kívánnak az erdélyi magyarsággal elhitetni. Ami az ön megfélemlítésére és elbátortalanításával történő eltántorítására - elnémítására való háttér-munkálatokat illeti, mivel nem ismerem személyesen, lehetséges, hogy azzal amit most írok, nem tud egyelőre mit kezdeni, de ez is lehet, hogy nagyon is hasznára és segítségére lesz: 23 éves gyakorló asztrológusi tapasztalatom azt mutatja, hogy nem csak a szeretetnek van mágikus - pozitív sors-alakító és egészség-megtartó ereje, DE FŐKÉNT A BÁTORSÁGNAK ÉS A FELELŐSSÉGNEK. Vagyis a felelősség-alapú BÁTORSÁGNAK. Hogy az Isteni (tényleges eszmei!) igazságért való küzdelemben szerzett, finom szellemi erőnek, tehát a hitnek a megtartó és előre vivő (pozitív jövő alakító) erejéről ne is beszéljek. Egyszóval: Én úgy látom, hogy ezekkel ön mind rendelkezik, tehát, higgye el, hogy hosszú távon nincs amitől tartania. Bethlen Gábor nagy-fejedelmünkkel szólva: Ha Isten velünk, kicsoda ellenük? És ha megengedi, azt is elárulom, hogy házi használat gyanánt és az eredeti keresztény tanításokra vonatkozó metafizikai felfedezéseimnek megfelelően, ezt átírtam arra, hogy: "Ha Isten bennünk, kicsoda kívülünk." Remélve, hogy nem furcsállja, amiért ilyen misztikus szamárságokkal (Valójában: általam és általunk ellenzőzött fundamentális sors-igazságokkal) traktálom, maradok baráti tisztelettel: Kozma Szilárd |
|
Vendég |
#32016-02-13 09:18Hajrá! |
|
Vendég |
#42016-02-13 09:26Kedves zsombor ! |
|
2016-02-13 09:40- Date of removal: 2016-02-16
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#62016-02-13 09:45Köszönöm, hogy vállalta ezt a hálátlan feladatot. |
|
2016-02-13 09:48- Date of removal: 2016-02-16
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#82016-02-13 09:54Köszönöm a tájékoztatást ! |
|
Vendég |
#9 Re: Re:2016-02-13 10:07Én úgy ismerem Zsobort mint jobboldali beállítottságú embert, tehát a zsigereiben nem lehet a cenzúra imádata. |
|
Vendég |
#102016-02-13 10:20A szólásszabadság tiszteletet érdemel, de amikor a szólásszabadság azt jelenti, hogy belerúgunk a magyar/székely nemzetbe, a jövőjét kockára tesszük a szólásszabadság nevében elfogadva a jelen hatalmi felállást melyben a magyar/székely egyáltalán nem egyenrangú a románnal sem kulturális, sem gazdasági szempontból, vagyis szólásszabadság címen dicsőíteni az elnyomatás gyönyörét, egyelőre román, aztán akár idegen részről, az nem szólásszabadság, hanem szolgaságra/feladásra/kihalásra buzdítás, ennek neve nemzetárulás! Persze az lenne, ha ez a személy magyar lenne, de csak magyarul beszélő személy. Úgyhogy az ilyen személy ne magyar újságban írjon/szerkesszen az adófizetők pénzén, hanem alakítson saját hírlapot a saját pénzén és azt írjon amit akar a szólásszabadság nevében, legfeljebb a kutyát se fogja érdekelni!!! |
|
Vendég |
#112016-02-13 10:20Gratulálok a petíció indításához, amikor erdélyben hallgattam a marosvásárhelyi rádióban, már halottam rossz hírét. Ez a nő nagyon veszélyes, kiábrándíthatja az erdélyieket a magyarságért folytatott küzdelmeikből. Elég Budapesten hallgatni a Klubrádiót! Erdélyben az igaz magyar hangra vagyok kiéhezve! |
Szilárd Vendég |
#122016-02-13 11:58Kedves Zsombor! |
|
Vendég |
#132016-02-13 12:50Kedves Zsombor! tisztelettel, Borsos Géza |
|
2016-02-13 15:25- Date of removal: 2016-02-16
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#152016-02-13 15:36Tisztelt Ferencz Zsombor, kotelessegemnek eleget tettem, adtam nevem es e-mail cimem, megirtam velemenyem azzal a boroka undorito szemellyel kapcsolatban de ezzel a temaval nem tudok tovabba foglalkozni mert igen foglalt vagyok.Ha maskor is peticio kell, allok rendelkezesre. Tiszt.Molnar Zsuzsanna |
|
Vendég |
#16 Re:2016-02-13 15:40#11: - Tökéletesen egyetértek, tudom legyen az ő szégyenük, de itt nagy dolgokról van szó. Ti nemes búzaszemek Mag-ok vagytok, és ez fáj nekik, eladták a lelküket, és kiszolgálják az idegen érdekeket. A nemes MAG mindig mag marad de az ócsú az ócsú marad. Nehéz munkátokhoz továbbra is KITARTÁST, erőt kívánok. Nataly Én a magam részéről, lehetőségeimhez mérten megteszem, hogy azt az ellentétet, ami ostobaságból, dezinformálásból ered, kijavítsam, mert sajnos Budapesten és az országban is sok a félreinformált, hazug, baloldali beállítottságú buta, pénzéhes ember van, akikbe bekódolták, hogy lázzítsanak az erdélyiek, csángók, ellen. De mindig kibúkik az I-gazság még a GAZ-ok nagy "idegen támogatásával szemben is. A Magyarok Istene vigyázza munkájukat, és higgyék el, vannak még akik átlátnak a fátyolon, és érzik az Igaz-ság nemes útját.
|
|
Vendég |
#172016-02-13 16:32Tisztelt Ferencz Zsombor! Köszönöm az erdővidéki székelyek nevében is bátor kiállását. Az ellenállás jogunk és kötelességünk mindazokkal szemben, akik a lélek és tudatrombolás legerősebb fegyverét, a médiát használják fel ellenünk. Az egészséges néplélek és tiszta szellemiség természetes válasza erre a napjainkban domináns, törvényesen romboló és lesilányító, a nemzetit megalázó globális háborúra a közvélemény elítélő magatartása, a közös ellenállás. AZ EMBER EGÉSZSÉGES, ERŐS IMMUNRENDSZERE IS LEGYŐZI, KILÖKI MAGÁBÓL A RÁKOS DAGANATOT. Ellenkező esetben elpusztul. Én élni akarok, a székely nép élni akar és szabadságban akar élni. Jogunk van a létünket érintő fenyegetések elleni védelemhez, jogunk van az identitásunk védelméhez. Parászka Borókának a magyar nemzet és a székely nép identitása elleni írásban és szóban történő megnyilvánulásai Magyarországon és Erdélyben, a Székelyföldön, kulturális genocídiumnak, bűntettnek minősülnek az ENSZ Egyezmény értelmében is (II. szakasz, b. pont). Az idézett mondat egyik írásából:"...Miféle szerencsétlen, nyomorult magyar ember a csíki magyar? Nyomorultak közt a legnyomorultabb... Állatok." - nemcsak gyűlöletbeszéd, nemcsak magyarellenes uszítás, de emberellenes bűncselekmény is. Tisztelettel, Benkő Emőke |
|
Vendég |
#182016-02-13 16:33Nem az a fő probléma, hogy miket gondol és ír. Belefér ő is az erdélyi magyarságba. Feltűnési viszketegségben szenved, hogy állandóan ő legyen a téma. Az a legnagyobb probléma, hogy minedübe az RMDSz kegyeltjeként került. Az RMDSz bértollnoka a párt szócsőveinél: manna, erdélytv, vásárhelyirádió, erdélyiriport. A pártnak elkötelezett értelmiségieket futtatja, ezek véleményét ismerteti, körbenyalja, behízeleg. Cserébe protekciót élvez, kiváltságokat kap, rém rossz és idegesítő hangjával fölveszik a rádióhoz, majd versenyvizsga nélkül alkalmazzák. (Kérdezze meg a rádiósokat, akik besúgónak nevezik). Benyalja magát minden hatalmi körbe. Egy öncélú karrierista, egy médiaprostituált, aki azonban az ideológia leple alatt csak a hatalomnak fekszik le. De annak állandóan. |
|
2016-02-13 18:43- Date of removal: 2016-02-16
- Eltávolítás oka:
2016-02-13 20:36- Date of removal: 2016-02-16
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#21 Re:2016-02-13 20:47"Az a nép, amely az ekéjéből kardot kovácsol, éhenpusztul" |
2016-02-13 20:50- Date of removal: 2016-02-18
- Eltávolítás oka:
Vendég |
#23 Re: Re:2016-02-14 00:09Szerintem meg az a kovács pusztul el, amelyik ekéjéből népet kardoz! |
|
Vendég |
#24 Re:2016-02-14 00:11" Az a nép mely kardjából ekét kovácsol, annak a népnek fog szántani, amelyik nem tette ezt a kardjával" - idézték büszkén Sztálingrád alatt. |
|
2016-02-14 00:21- Date of removal: 2016-02-16
- Eltávolítás oka:
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
537 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1484 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
455 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1356 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
153 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
109 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
109 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
84 Létrehozva: 2024-11-15
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
354 Létrehozva: 2021-12-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6706 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
40 Létrehozva: 2024-11-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18