Elegünk van Parászkából!

Elegünk van Parászkából! / Közlemények / Köszönet / Hozzászólások

Ezt a hozzászólást a petíció szerzője eltávolította (Részletek)

2016-02-13 08:05

Vendég

2016-02-13 08:27

Kedves Zsombor!
Köszönöm a megtisztelő levelét, még akkor is, ha az un. Parászka-ellenes csoport egyik tagjaként kaptam körlevélben. A kezdeményezés miatti szimpátiámról és nagyra becslésemről már biztosítottam önt a fórum részben tett hozzászólásaimban. Azt is megígérem, és a feleségem nevében is, hogy amennyiben nem vágják ki az írásainkat, a Krónika oldalán is le tesszük az érveinket Parászka és az erdélyi magyar sajtóban dúló baloldali hegemónia ellen, és igyekszünk bebizonyítani, hogy a terepen tapasztalható gyakorlati valóság teljesen mást mutat, mint amit ezekben a mai újságoknál ténykedő és a reklámok által hozott jövedelmeknek köszönhetően még "kenyérben levő" "bal-jós" újságírók cikkei kívánnak az erdélyi magyarsággal elhitetni.
Ami az ön megfélemlítésére és elbátortalanításával történő eltántorítására - elnémítására való háttér-munkálatokat illeti, mivel nem ismerem személyesen, lehetséges, hogy azzal amit most írok, nem tud egyelőre mit kezdeni, de ez is lehet, hogy nagyon is hasznára és segítségére lesz: 23 éves gyakorló asztrológusi tapasztalatom azt mutatja, hogy nem csak a szeretetnek van mágikus - pozitív sors-alakító és egészség-megtartó ereje, DE FŐKÉNT A BÁTORSÁGNAK ÉS A FELELŐSSÉGNEK. Vagyis a felelősség-alapú BÁTORSÁGNAK. Hogy az Isteni (tényleges eszmei!) igazságért való küzdelemben szerzett, finom szellemi erőnek, tehát a hitnek a megtartó és előre vivő (pozitív jövő alakító) erejéről ne is beszéljek. Egyszóval: Én úgy látom, hogy ezekkel ön mind rendelkezik, tehát, higgye el, hogy hosszú távon nincs amitől tartania. Bethlen Gábor nagy-fejedelmünkkel szólva: Ha Isten velünk, kicsoda ellenük?
És ha megengedi, azt is elárulom, hogy házi használat gyanánt és az eredeti keresztény tanításokra vonatkozó metafizikai felfedezéseimnek megfelelően, ezt átírtam arra, hogy: "Ha Isten bennünk, kicsoda kívülünk."
Remélve, hogy nem furcsállja, amiért ilyen misztikus szamárságokkal (Valójában: általam és általunk ellenzőzött fundamentális sors-igazságokkal) traktálom, maradok baráti tisztelettel: Kozma Szilárd

Vendég

2016-02-13 09:18

Hajrá!

Vendég

2016-02-13 09:26

Kedves zsombor !

Mi is köszönjük, hogy felvállalta a petició megírását ! Reményemet fejezem ki, hogy ez egy jó kezdet a beteg társadalmunk meggyógyulásában.

2016-02-13 09:40

Vendég

2016-02-13 09:45

Köszönöm, hogy vállalta ezt a hálátlan feladatot.

2016-02-13 09:48

Vendég

2016-02-13 09:54

Köszönöm a tájékoztatást !

Vendég

#9 Re: Re:

2016-02-13 10:07

#7: - Re:  

Én úgy ismerem Zsobort mint jobboldali beállítottságú embert, tehát a zsigereiben nem lehet a cenzúra imádata.

Vendég

2016-02-13 10:20

A szólásszabadság tiszteletet érdemel, de amikor a szólásszabadság azt jelenti, hogy belerúgunk a magyar/székely nemzetbe, a jövőjét kockára tesszük a szólásszabadság nevében elfogadva a jelen hatalmi felállást melyben a magyar/székely egyáltalán nem egyenrangú a románnal sem kulturális, sem gazdasági szempontból, vagyis szólásszabadság címen dicsőíteni az elnyomatás gyönyörét, egyelőre román, aztán akár idegen részről, az nem szólásszabadság, hanem szolgaságra/feladásra/kihalásra buzdítás, ennek neve nemzetárulás! Persze az lenne, ha ez a személy magyar lenne, de csak magyarul beszélő személy. Úgyhogy az ilyen személy ne magyar újságban írjon/szerkesszen az adófizetők pénzén, hanem alakítson saját hírlapot a saját pénzén és azt írjon amit akar a szólásszabadság nevében, legfeljebb a kutyát se fogja érdekelni!!!

Vendég

2016-02-13 10:20

Gratulálok a petíció indításához, amikor erdélyben hallgattam a marosvásárhelyi rádióban, már halottam rossz hírét. Ez a nő nagyon veszélyes, kiábrándíthatja az erdélyieket a magyarságért folytatott küzdelmeikből. Elég Budapesten hallgatni a Klubrádiót! Erdélyben az igaz magyar hangra vagyok kiéhezve!
Szilárd
Vendég

2016-02-13 11:58

Kedves Zsombor!

Nem akarok bele szólni a petíció-vezetési elveibe, de szerintem nem szükséges minden manipulációs szándékú ellenvéleményes hosszaszólást kitörülnie, mert minket nem tudnak ezek becsapni. Hanem csak abban, azokban az esetekben kellene még cenzúrázni, amikor trágárkodnak, vagy otromba - vérlázítón fenyegetőznek. Nem másért, de így meg egy kicsit groteszkül festenek a mi, további relativizálásra és felesleges téma-elvezetésre egyáltalán nem alkalmas ellenérveket tartalmazó vissza-válaszaink. Köszönettel: Szilárd

Vendég

2016-02-13 12:50

Kedves Zsombor!
Egyetértek az elemzéssel és köszönöm, hogy áttekintést adott a petició sorsáról, hatásáról. Ne kedvetlenítsék el a jól szervezett és pénzelt ellenvélemények megjelenése, agresszivitása! Sajnos a mai erdélyi magyar nyelvű (szándékosan nem írtam csak magyart, hisz inkább illik rá a magyarellenes, mint magyar jelző!) sajtó idegen érdekek szolgálatában álló "lakájsajtó". PB ennek jeles és mindenkit felül licitáló képviselője. Magyarellenességénél csak "székelyellenessége" erősebb! A politikai felelősség természetesen az egyeduralkodó RMDSZ-t terheli és annak ezredes vezetőjét. A közvélemény ébresztgetése egy fontos eszköze annak, hogy valamelyest visszafogjuk törekvésüket, mellyel a teljes önfeladás útjára terelték erdélyi magyar közösségünket és ezen belül a székely népet!

tisztelettel, Borsos Géza

2016-02-13 15:25

Vendég

2016-02-13 15:36

Tisztelt Ferencz Zsombor,

kotelessegemnek eleget tettem, adtam nevem es e-mail cimem, megirtam velemenyem azzal a boroka undorito szemellyel kapcsolatban de ezzel a temaval nem tudok tovabba foglalkozni mert igen foglalt vagyok.Ha maskor is peticio kell, allok rendelkezesre. Tiszt.Molnar Zsuzsanna

Vendég

#16 Re:

2016-02-13 15:40

#11: -  Tökéletesen egyetértek, tudom legyen az ő szégyenük, de itt nagy dolgokról van szó. Ti nemes búzaszemek Mag-ok vagytok, és ez fáj nekik, eladták a lelküket, és kiszolgálják az idegen érdekeket. A nemes MAG mindig mag marad de az ócsú az ócsú marad.

Nehéz munkátokhoz továbbra is KITARTÁST, erőt kívánok. Nataly

Én a magam részéről, lehetőségeimhez mérten megteszem, hogy azt az ellentétet, ami ostobaságból, dezinformálásból ered, kijavítsam, mert sajnos Budapesten és az országban is sok a félreinformált, hazug, baloldali beállítottságú buta, pénzéhes ember van, akikbe bekódolták, hogy lázzítsanak az erdélyiek, csángók, ellen. De mindig kibúkik az I-gazság még a GAZ-ok nagy "idegen támogatásával szemben is. A Magyarok Istene vigyázza munkájukat, és higgyék el, vannak még akik átlátnak a fátyolon, és érzik az Igaz-ság nemes útját. 

Vendég

2016-02-13 16:32

Tisztelt Ferencz Zsombor!

Köszönöm az erdővidéki székelyek nevében is bátor kiállását. Az ellenállás jogunk és kötelességünk mindazokkal szemben, akik a lélek és tudatrombolás legerősebb fegyverét, a médiát használják fel ellenünk. Az egészséges néplélek és tiszta szellemiség természetes válasza erre a napjainkban domináns, törvényesen romboló és lesilányító, a nemzetit megalázó globális háborúra a közvélemény elítélő magatartása, a közös ellenállás. AZ EMBER EGÉSZSÉGES, ERŐS IMMUNRENDSZERE IS LEGYŐZI, KILÖKI MAGÁBÓL A RÁKOS DAGANATOT. Ellenkező esetben elpusztul. Én élni akarok, a székely nép élni akar és szabadságban akar élni. Jogunk van a létünket érintő fenyegetések elleni védelemhez, jogunk van az identitásunk védelméhez.
Parászka Borókának a magyar nemzet és a székely nép identitása elleni írásban és szóban történő megnyilvánulásai Magyarországon és Erdélyben, a Székelyföldön, kulturális genocídiumnak, bűntettnek minősülnek az ENSZ Egyezmény értelmében is (II. szakasz, b. pont). Az idézett mondat egyik írásából:"...Miféle szerencsétlen, nyomorult magyar ember a csíki magyar? Nyomorultak közt a legnyomorultabb... Állatok." - nemcsak gyűlöletbeszéd, nemcsak magyarellenes uszítás, de emberellenes bűncselekmény is.
Tisztelettel, Benkő Emőke

Vendég

2016-02-13 16:33

Nem az a fő probléma, hogy miket gondol és ír. Belefér ő is az erdélyi magyarságba. Feltűnési viszketegségben szenved, hogy állandóan ő legyen a téma. Az a legnagyobb probléma, hogy minedübe az RMDSz kegyeltjeként került. Az RMDSz bértollnoka a párt szócsőveinél: manna, erdélytv, vásárhelyirádió, erdélyiriport. A pártnak elkötelezett értelmiségieket futtatja, ezek véleményét ismerteti, körbenyalja, behízeleg. Cserébe protekciót élvez, kiváltságokat kap, rém rossz és idegesítő hangjával fölveszik a rádióhoz, majd versenyvizsga nélkül alkalmazzák. (Kérdezze meg a rádiósokat, akik besúgónak nevezik). Benyalja magát minden hatalmi körbe. Egy öncélú karrierista, egy médiaprostituált, aki azonban az ideológia leple alatt csak a hatalomnak fekszik le. De annak állandóan.

2016-02-13 18:43

2016-02-13 20:36

Vendég

#21 Re:

2016-02-13 20:47

#19: White Flag -  

"Az a nép, amely az ekéjéből kardot kovácsol, éhenpusztul"

2016-02-13 20:50

Vendég

#23 Re: Re:

2016-02-14 00:09

#21: - Re:  

Szerintem meg az a kovács pusztul el, amelyik ekéjéből népet kardoz!

Vendég

#24 Re:

2016-02-14 00:11

#19: White Flag -  

" Az a nép mely kardjából ekét kovácsol, annak a népnek fog szántani, amelyik nem tette ezt a kardjával" - idézték büszkén Sztálingrád alatt.

2016-02-14 00:21