Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#1201 Re: Re: Re: Re:2016-04-21 13:30Ilyet én is tapasztaltam meg a nem köszönést is.Ezzel lejáratják az oly kevés normális kereskedőt!!Kisboltba ez óriási problémának számít hisz ott nincs akkora forgalom mint a multiba,nem is értem miből tudja fenntartani!Főnök jelenlétében mindenki olyan jópofának tűnik de nem gondolnak arra hogy bárhonnan megtudhatja mit művelnek a boltban ha nincs ott?Bár van akit ez sem tart vissza :( |
Vendég |
#12022016-04-21 17:46Vasárnap szeretnék a családommal lenni. Normálisan megenni egy rendes ebédet, egy asztalnál, vagy otthon vagy vendéglőben, mindegy. Erre egész héten nincs mód! Elmenni kirándulni, várost látogatni stb. Sajnos a kereskedelemben dolgozom egy multinál... és nagyon gondolkodom rajta hogy váltok. A családom fontosabb!! Mikor ezt az iskolát választottam sok-sok éve Szombaton délbe bezártak a boltok és ennyi, "kis" boltok sem voltak, és meg tudta mindenki oldani, csak előre kell gondolkodni mi hiányzik. Nem Vasárnap 20 órakor kell facsemetét, pizzavágót és egyéb dolgot venni, ja és hitelt intézni.... |
Vendég |
#1203 Re:2016-04-21 18:04Miért mennél vendéglőbe enni, gondolod ott robotok dolgoznak? |
Vendég |
#1204 Re: Re:2016-04-21 19:40Olyan klassz érzés,hogy Önök KEDVES múvelt vevők mindennek elhordjátok az eladókat!Voltunk már mi minden csak ember nem !Mégis akkor ha Önök ìgy viselkednek velünk akkor nekünk mi is lenne a dolgunk? |
Vendég |
#1205 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2016-04-21 19:58#1119: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Szerintem meg amennyi idiót bekébzelt öntelt vevőt elviselünk naponta arra tripla bér járna +nyugtató ingyen! |
Vendég |
#1206 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2016-04-22 06:54#1205: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Add be a felmondásod és menj el folyamatosba műszakozni! Ott egyetlen vevő sincs. Ja, hogy 3 óránként állhatsz fel a szalag mellől 5 percre és ha nem csinálsz elég kütyüt, alig viszel haza és nincs traccsparty? A főnök bal lábbal kelt és már reggel leüvölti a fejed?! Neked nem tetszik a jelenlegi úri semmittevés! Majd megtudod mit jelent a munka! |
Vendég |
#1207 Re:2016-04-22 07:15#1202: - Vasárnap szeretnék a családommal lenni. Normálisan megenni egy rendes ebédet, egy asztalnál, vagy otthon vagy vendéglőben, mindegy. Erre egész héten nincs mód! Elmenni kirándulni, várost látogatni stb. Sajnos a kereskedelemben dolgozom egy multinál... Nem szégyelled a mocskos pofádat?! Vasárnap vedéglőbe menni, mikor vered az asztalt, hogy TE nem akarsz vasárnap dolozni és mindennek elmondod azokat, akik igénybe venék vasárnap a TE munkádat?! Neked aztán vastag bőr van a pofádon! Vasárnap főzni, mikor a gázt és az áramot is vasárnapi munkával biztosítják az erőművekben?! Benned semmi szégyenérzet nincs?! Kirándulni, várost látogatni?! Ugye ezt gyalog gonodotad?! Ugyanis a közlekedési eszközöket vezető emberek sem szeretnek vasárnap dolgozni, hogy a valagadat fuvarozzák, mikor te nem szeretnél vasárnap dolgozni. Szépen ülj az aszatalnál a sötétben a családoddal, majszolgasd a romlott szalámis szendvicset a hideg lakásban és véletlenül se vegyél igénybe olyan terméket, vagy szolgáltatást, amit más - nálad sokkal értelmesebb - emberek vasárnapi munkával adnak, vagy állítanak elő, közben elmélkedj rajta, hogy hányszor több ember dolgozik ebben az országban más ágazatokban vasárnaponként, akiknek te minden lelkiismeretfurdalás nélkül igénybe veszed a munkáját. Pedig lehet élni vasárnap - áram - fűtés - tv - internet -telefon - vendéglő - busz - vonat - metró - villamos - vendéglő - mozi - színház - fagyizó - strand - állatkert - stb. nélkül is! Tehát ha TE nem akarsz vasárnap dolgozni, a többiektől se várd el! A váltás jó ötlet, a te értelmi szinteddel talán valamelyik cégnél lehetsz operátor rabszolga a szalag mellett és majd nem lesz azokon a napokon éjszakai műszakban a vasárnapi munkán elmélkedni sem időd, sem energiád, mikor még a boltok is zárva tartanak! |
vevő |
#1208 Re: Re: Re:2016-04-22 07:35#1204: - Re: Re: Olyan klassz érzés,hogy Önök KEDVES múvelt vevők mindennek elhordjátok az eladókat!Voltunk már mi minden csak ember nem !Mégis akkor ha Önök ìgy viselkednek velünk akkor nekünk mi is lenne a dolgunk? Véletlen sikerült elárulnia az első mondattal a "művelt" eladók leggyakoribb viselkedési problémáját: mindenkit letegeznek ismeretlnül! Egyébiránt ha Önök inkább elbújnak a sorok között, vagy a raktárban, vagy pofákat vágnak, hogy mi vevők megzavarjuk a fontos magánbeszélgetésüket, vagy a mobilnetbe bújásukat, esetleg a baráttal/barátnővel enyelgést, ne csodálkozzanak, ha nem vagyunk túl kedveset. Egy nagyon fontos dolgot nem kéne elfeledniük: Önök élnek belőlünk vevőkből és nem fordítva!vevő |
melós |
#1209 Re:2016-04-22 07:38#1202: - Nem Vasárnap 20 órakor kell facsemetét, pizzavágót és egyéb dolgot venni, ja és hitelt intézni.... Mégis ki vagy te, hogy eldöntsd nekem mikor van időm vásárolni? Ha éppen vasárnap este 6-kor végzek a 12 órás műszakkal vasárnap este fogok pizzavágót venni meg hitelt intézni!!! Neked meg semmi közöd hozzá! Tedd a dolgod és az elvárható udvariassággal és lelkiismeretességgel szolgálj ki!!! Ezért kapod a béred nem a pofázásért!!! |
Vendég |
#1210 Re: Re: Re: Re: Re:2016-04-22 07:44#1201: - Re: Re: Re: Re: lyet én is tapasztaltam meg a nem köszönést is.Ezzel lejáratják az oly kevés normális kereskedőt!!Kisboltba ez óriási problémának számít hisz ott nincs akkora forgalom mint a multiba,nem is értem miből tudja fenntartani!Főnök jelenlétében mindenki olyan jópofának tűnik de nem gondolnak arra hogy bárhonnan megtudhatja mit művelnek a boltban ha nincs ott?Bár van akit ez sem tart vissza :( Ez általános jelenség. Tisztelet a kivételnek, de eladónak általában nem az agysebészi képességekkel rendelkezők mennek. A többségnek vagy büdös a munka, vagy hiányoznak a képességek, hogy magasabb szintű munkakör betöltésére alkalmas legyen. |
Vendég |
#12112016-04-22 09:06Ahogy elnézem, ez a petíció lefutott. A többség a boltok vasárnapi nyitvatartását tartja jobbank. Ebben ennyi volt! Lehet menni dolgozni. |
Vendég |
#12122016-04-22 12:48Amúgy mit számít hogy a többség mit tart jobbnak ha most vasárnap már minden nyitva lesz? :) Nekem tökmindegy volt babazok otthon bármikor mehetek de a pofátlan gyűlölködő eladók miatt szívből örülök a nyitvatartasnak. És ezzel sokan így vannak olyanok, akiknek nem lenne szükségük a nyitvatartasra mert rugalmas az idobeosztasuk. Menjenek csak ha az ugatas ennyire megy. |
Vendég |
#12132016-04-22 17:23Egyrészt a családok védelme szempontjából, más részt régen sem voltak nyitva vasárnap üzletek, aki 6 nap alatt nem tud bevásárolni, az a 7-en sem fog, harmad részt a plázák szerintem nem jó irányba viszik az ifjúságot...teng-leng mindenki ezeken a helyeken, közben sem főzni, sem olvasni nem tudnak, a fiúkról már nem is beszélek, aki ezeken a helyeken tengeti idejét.... A kereskedelmi dolgozóknak is jár a vasárnap, mert szabadnapjukon a családjuk és barátaik éppen máshol dolgoznak...baráti kapcsolatok is mennek tönkre emiatt, végül a kis üzletek, amelyek a vasárnapi nyitva-tartásból élnek, pl. kisvállalkozó-családok tönkremennek a multik árnyékában, akiknek nem számít sem a család, sem az egészség! |
Vendég |
#1214 Re:2016-04-22 17:53Ha a kisboltok nem adnák az árut legalább 30%kal drágábban mintául a Tesco akkor nem lennének veszélyben. Bocs ha nem a drágább helyen akarunk vásárolni ezt azt. |
Vendég |
#1215 Re: Re:2016-04-22 18:05Remélhetőleg te valamelyik szolgáltatónál dolgozol?Mert tudod szerintem azok az emberek akik a munkájuk miatt nem lehetnek a családukkal nem nyilvánul meg ilyen bunkó módon! |
Vendég |
#1216 Re: Re: Re: Re:2016-04-22 18:13Dehisz nem az eladóknak volt fontos a megélhetés,hanem a vevők szeretnék bámulni a ellenszenves eladók fejét vasárnap is.Miért is ha valahol nem érzem magam jól nem megyek még vasárnap is. |
Vendég |
#1217 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2016-04-22 18:16Ne feledd el ha nem lenne eladó nem lenne a feneked vasárnap is kinyalva. |
Vendég |
#1218 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2016-04-22 18:18Ne feledd el ha nem lenne eladó nem lenne a s...d kinyalva |
Boltocska |
#1219 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2016-04-22 19:19#1206: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...hogy 8 és félórában(vagy 12 órában) egyszer mehetsz enni, és wc-re, és 10 perc múlva már bemondanak, hogy vissza a kasszába, a polcokhoz tölteni, a pult mögé kiszolgálni, stb.? Ha nem fizetett nálad elég vásárló aznap, a főnök leordítja a fejed, hogy lassú vagy? Az egy szem cukorka miatt amit a szádba mersz venni, mert már éhen halsz, megy a vásárlók könyvébe a panasz? Milyen traccsparti? Amit a vásárlók folytatnak a fizetés helyett, a pult előtt az áru kikérése helyett, és neked szól be a másik vásárló, hogy igyekezz már? A főnök(+még 2 főnök) bal lábbal kelt és üvölt....+ 200-300 vásárló bal lábbal kelt a napi 7000-ből, és üvölt? Hogy már 9 nap elmaradott pihenőd van, mert nem tudják kiadni, vagyis 9 hete nyomod heti hat napban? Vagy 13 napban napi 15 órában( 5-20-ig), mert leltárra készültök, és a megfejelése az egésznek a leltár napja vasárnap 5-23-ig amikor már a kollégád visz haza, mert buszod sincs, de a blokkoló kártyádat lehúzatták veled időben(mert attól hogy a bolt nem nyithatott ki, mi dolgoztunk vasárnap is)? Neked nem tetszik az úri szalag mellett ülés? Add be a felmondásod, és gyere a kereskedelembe! Majd megtudod mi a munka!
Hangoztathatnám ezt én is! Csak nem dolgoztam még szalag mellett, és nem tudom hogy milyen, rendőr sem voltam még, ápolónő sem, stb., "csak" boltos. Így nem alkotok ezekről a munkákról véleményt, mert csak kívülről látom, meg arról sem, hogy mennyit dolgozol te, és mennyit én. Úgyhogy nem mondom! Csak azt mondom, amíg valaki kívülről lát valamit, és nem tapasztalta meg az adott munka szépségeit, ne itélkezzen, mert nincs hozzá sem alap, sem tudás!
|
Vendég |
#12202016-04-22 22:31Nagyon jó kezdemènyezès!!!Remèlem cèlba fog èrni ès meg fog valósulni!!! |
Vendég |
#1221 Re:2016-04-23 03:41Álmodik a nyomor nem fog semmi megvalosulni |
Vendég |
#12222016-04-23 05:44Azert irtam alá ezt a petíciót, hogy tovabbra is együtt tudjam tölteni a vasárnapot a gyerekeimmel!! |
Vendég |
#12232016-04-23 10:43Valamikor a kereskedelemben dolgoztam, de nem csak az ő érdekükben írom alá, hanem azért is hogy azok a személyek akik bizony sajnos kénytelenek vasárnap ünnepnap dolgozni bizony nagyobb és több megbecsüléssel legyenek irányukba. Ha a pedagógusok akik a munka rendnek és az elfogadott munkatörvénykönyve miatt én őket nem tekintem másnak csak rész munkaidőben dolgozóknak, A napi 8-10órás és ezzel már eleve rámutattam hogy azok akik a mindennapjainkban íly módon dolgoznak ,de a fizetésük és ezáltal a későbbi nyugdíjjárulákuk bizony nem fedi azt a valóságot. Ők nem dolgoznak meg érte , meg ott van a sok szabadság is ! Kérdem én akkor ha másoknak dúrván az egy hónap szabadság jár nekik meg a többszöröse és bizony a teljesítményük csak negatívnak tekinthető. Hát ez a véleményem erről. Ők is taníthatnának ugyanúgy akár szombaton és vasárnap is , ilyen csekély óraszám véget, ! |
Vendég |
#12242016-04-23 16:24Azért, mert már korábban is közöltem, hogy régen sem volt vasárnap nyitva üzlet egyáltalán, még a kicsik sem mint most. Mégis mindenki betudott vásárolni pedig már szombaton kettőkor bezárt minden üzlet, még az üdülő területeken is. Az eladónak is van családja és egy szabadnapot szeretne eltölteni velük. |
Vendég |
#12252016-04-23 18:07Hajrá |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1323 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1107 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
616 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
265 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
202 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
184 Létrehozva: 2024-12-10
Korcsolyapályát Egerben! 2024
189 Létrehozva: 2024-11-20
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5152 Létrehozva: 2024-06-21