Ne add a gyermeked
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Ne add a gyermeked petíció automatikusan generált fórumtémája
OZS |
#51 Én így gondolom2016-11-06 08:29S. Gabriella "nagyasszony"! |
Vendég |
#522016-11-08 11:20Mert meguntam, hogy Európa pöcegödrében kell éljek. Szégyelem, hogy itt kell szenvednem |
Vendég |
#532016-11-09 21:06Nem hiszem, hogy erre lenne szükség, meggyőződésem, hogy a szülők döntő többsége "normális" és "megfelelően" áll a gyermekneveléshez. Arra a rétegre kellene jobban odafigyelni amelyben nagyobb a kockázat. Hogy kik lehetnek ezek azt a gyámügy, az orvosok is meg a védőnők is pontosan tudják! Csak pl. oda se mernek menni, pláne nem intézkedni. Így sokkal egyszerűbb a megoldás, hogy ne lehessen adott esetben számon kérni, vagy elmarasztalni Őket. |
Vendég |
#542016-11-10 06:47Mert szülő vagyok,és a hat gyermekem szenved nevelőszülőknél szétszakítva,mert az apa verte alázta a családot,és akárhogy harcolok,nemadják vissza a gyermekeimet! Szokolai Klára Kunszentmiklós Bodakút tanya69. 6090 |
ébresztő |
#552016-11-10 17:50Az állam még azokkal a feladatokkal se bírkózik meg, amelyek valóban a kötelességei lennének. Például segíteni a gazdaságot, az emberek munkavállalását (NEM éhbérért és rabszolgamunkával!!!) és megakadályozni egész népcsoportok mélyszegénységbe hullását. Ha semmilyen állam nem lenne, már az is ideálisabb lenne egy ilyen saját zsebét tömő, erkölcstelen bandánál. És ez az egész parlamentre vonatkozik természetesen. Demokrácia??? Ezt talán az index-olvasók elhiszik. Totalitarianizmus, autokrácia, korporatizmus, kollektivizmus, szocializmus-light, lehet választani. Semmilyen joguk nincs mikro-menedzselni az életünket. És ne nevezzük őket döntéshozóknak. A döntéshozó az egyéni ember, politikai agymosástól függetlenül. Sokkal, de sokkal kevesebb állam és szabály kellene és nem több. |
Vendég |
#562016-11-10 20:16Nem elég, hogy a hálószobába bekukucskál ez a kormány: azt is elő akarja írni, hogy nevelem a gyerekem? |
Vendég |
#572016-11-11 12:32Mert teljesen egyetértek. rémisztő, ahogy a gyerekeinkkel bánnak, bánunk. lsd. még általános iskola |
Vendég |
#582016-11-14 07:14Kisebbik fiamat, a Pécsi Törvényszék az édesapjának ítélte, testvérétol elszakitottak, a tárgyalás után azonnal ellopta az iskolábol, el sem köszönhettünk tőle, személyes okmányok, cuccai nélkül. Azóta egyszer láttam. Németországban mentek. Két hete semmi kontakt az apa nem engedi. Mindenhol jártam sikertelenül egy hatóság sem segített. Azt tudni kell egy drogos apa, aki bántalmazott, zaklatott, fenyegetett, jogtalan külföldön tartás minden volt, a bíróság ezekkel nem foglalkozott soha. Pedig tények voltak. |
EDIT |
#59 A petíció teljesen téves értelmezés, félreértés!2016-11-14 07:29Kedves aláírók! Egyetlen beteg gyermeket sem fognak kiemelni a családjából, legyen bármilyen nehezen kezelhető, problémás magatartású, stb. is!! A petíció (ha jól értelmezem) egyrészről a jobbik "konzultációs" szórólapján található egyik kérdés, másrészről a gyermekvédelmi tv. módosítása miatt jött létre (a közelmúlt gyermek haláleseteit előidéző anomáliák kiküszöbölésére). A jobbik ÍRÁSBAN KÜLDÖTT ÁLLÁSFOGLALÁST a FÓRUM megkeresésére, cáfolva a felvetett aggályokat. A tv-módosítás pedig SEHOL nem tartalmaz olyan kitételt, ami miatt ekkora kétségbeesés indokolt lenne. (Autista, SNI-s gyermek védőnő anyukája vagyok...)
|
Szilvi |
#602016-11-14 11:20A nagy fiam ADHD-S (figyelem hiányos hiperaktív), és szorongásos zavara van kényszeres megfeleléssel. Állandó gyógyszeres és kontroll kezelés alatt áll. A kicsi fiam elvitte tőlem az apja 3 éve amikor 14 hónapos volt a kicsi. A bíróságon 4 NŐ ítélt ellenem bizonyíték nélkül mert apukáéknál több a pénz. A gyámügy nem tett semmit! Elzavartak hogy örüljek neki hogy ott van legalább egy gonddal kevesebb. A rendőrség sem tett semmit! A gyerekeim hiába féltestvérek szeretik egymást és szenvednek egymás nélkül, csak mert nem végezte senki a munkáját! |
Vendég |
#612016-11-14 12:49Többször az a gyanúm volt, hogy a gyámügy erővel akadályozza a kapcsolattartást hogy a gyerekeket minél hamarabb kivihesse Olaszországba, Egy esetben a kicsik külföldre való örökbeadását az utolsó pillanatban akadályoztam meg...a szülők nem voltak pontosan tájékoztatva a láthatás idejéről,ezért nem látogatták a gyerekeket,de amint megtudták,mindig jöttek,nemcsak ők,nagyapa nagynéni stb Egy másik eset: A nevelőszülő családnak megtiltották, hogy hétvégenként elvigyék a gyereket az édasanyjához, Pedig szívesen elvitték, hogy kialakuljon a kapcsolat. Az édesanya beteg volt, és semmi segítséget sem kapott az útiköltségre a láthatásra, sőt, családsegítő még a telefont se adta oda, hogy felhívja gyermekét. (Előzőleg azt ígérte a családsegítő, ha nem mennek oda a nevelőszülők hét végén, akkor mindenben segítik az anyát..) Ehelyett elkezdték győzködni, hogy mondjon le a gyerekről,Ezt a kisfiút is kivitték Olaszországa.Én patronálószülő voltam 88-tól 97.ig. Akkor még működött a patronáló rendszer, Minden hétvégén elvittem a gyereket az édesanyjához, ki a határba, a tehéncsordához, mert a gyerek édesanyja csordás volt.... |
Vendég |
#622016-11-14 16:03Gyermekeimet 2006 ban elrabolta a budapest xx gyámhivatala. 1 gyermekem elhalálozott miattuk !! 10 éve harcolok értük eredménytelenül !! |
Vendég |
#632016-11-15 06:55Egy embertelen rendszert fel kell számolni. |
Vendég |
#64 Re: Re:2016-11-15 06:55Ajánlom, hogy akkor ismerkedj meg több emberrel. Sajnos pedig van ilyen. |
Vendég |
#65 Re: Elhalálozott??2016-11-15 09:06Te jószagú Úristen! Legalább hozd nyilvánosságra, mert ez,,,,, erre szó nincs! 89.5 Music Fm |
Vendég |
#662016-11-19 23:51A gyermekek az ÉLET értelmei.Mi, egy boldog, vagy csak jóérzetű pillanatban fogantatjuk meg gyermekeinket. Nem ŐK kérték. Megszülettek. A demokratikus hazánkban, ezt Kormányunk állítja és biztosítja, mi az alapja ennek a jogszabályi változásnak? |
Vendég |
#67 Re: Re: Re: Ne add a gyermeked!2016-11-21 06:19#34: egy még jobban aggódó szülő - Re: Re: Ne add a gyermeked! Pszichológus akkor tud gyógyitani, ha partner a páciens. Pont ezt segiti elő a bentlakásos iskola forma. Hozzátenném, hogy szakértők vélik ezt jó formulának. Erre példa a Csapin vagy Déván müködő intézmény. Ráadásul az autistákra azért nem vonatkozik ez a szabályozás, mert ők beilleszkedni akaró gyermekek kik szülei hajlandók együtt müködni a pedagógusokkal. Ez azonban sok esetben az agressziv gyermekeknél azért nincs meg, mert a szülő az agressziv gyermek pártjára áll. Pont olyan élettől elrugaszkodott érvekkel, mint ahogy itt fel tetszett sorolni. Forrás: Megközelitések Roma gyerekek nevelésének egyes kérdései- > Modell értékű roma oktatási programok és elterjedésük gátjai-> Néhány modellintézmény(110-113. oldal) Torgyik Judit gondolatai révén. |
Valaki |
#68 Re: Re: Re: Re: Ne add a gyermeked!2016-11-25 21:44#67: - Re: Re: Re: Ne add a gyermeked! Az autoimmun cukorbeteg, ételallergiás gyerekemet a gyermekjólét kényszerítésének segítségével magántanulóvá, illetve rosszabb esetben intézetbe adott gyerekké akarta tenni a helyi jegyző pusztán azért, mert a kormánypárt és az intézményrendszerei nem készültek fel ezeknek a gyerekeknek az óvodai integrált ellátására, fogadására. Az ENSZ Magyarország gyermekjogi jelentésében foglaltakból a kormány szinte semmit nem váltott valóra! Most úgy fogná be a szánkat, hogy minden gyerekre automatikus kiemelési jogot kér magának! Ergo ettől a ponttól az országban minden szuper és jó lesz, mert aki panaszkodni mer, attól akár a gyereket azonnal el is vehetik. Mint példánk mutatja, a rendszert már most is használják zsarolásra! |
Vendég |
#69 Kérdés2016-12-06 22:30Hol áll a törvényjavaslatban, hogy elvehetik a gyereket? Én annyit olvasok ki, hogy kötelező lesz a státuszvizsgálat és nem lehet lemondani a védőnőt (az orvost eddig sem lehetett). Ha ezt megszegi a szülő és elutasítja a vizsgálatot, akkor nyomozni kezd a gyámhatóság. 407 |
Vendég |
#70 Re:2016-12-07 04:35az a baj, hogy itt pont arról van szó, hogy ők majd eldöntik, milyen legyen a szülő magatartása! |
UMedve |
#71 Re:2017-01-04 07:23Sajnos, mi is hasonlóan járunk. Folyamatos terror alatt vagyunk. Ha még ezt az évet kibírjuk, ezerrel azon vagyunk, hogy elmenjünk ebből az országból. Elegünk lett...és nincs senki aki ezekkel szemben megvédene... |
UMedve |
#72 Dühös vagyok2017-01-04 07:30Sajnos ennyit ért minden megmozdulás, és petíció. Semmit. Megtették, és most már tényleg azt csinálnak amit akarnak. Ezen már nincs segítség ??? Marad a terror ellenünk. Minden párt és Tv is ellene volt, mégis elfogadták, és most ihatjuk a levét... |
UMedve |
#73 Re: Én így gondolom2017-01-04 07:32Csak ezzel még marad a terror és nem változik semmi, sőt rosszabb lesz |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1334 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1248 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
647 Létrehozva: 2024-12-16
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5605 Létrehozva: 2024-06-21
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
419 Létrehozva: 2024-12-09
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
312 Létrehozva: 2025-01-03
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
238 Létrehozva: 2024-12-14
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
226 Létrehozva: 2025-01-01
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1735 Létrehozva: 2024-09-29
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
213 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
196 Létrehozva: 2024-12-11
Kiállunk Pajor András atya mellett!
129 Létrehozva: 2024-12-06
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53172 Létrehozva: 2014-01-01
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
121 Létrehozva: 2025-01-01
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
181 Létrehozva: 2024-10-13
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
72 Létrehozva: 2025-01-02
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11